Palloseura matkusti lauantaina Raaheen viikonlopun toiseen otteluunsa. Ottelu alkoi klo 16 joten matkalle piti lähteä jo aamukuuden aikoihin ja kun edellisiltana oli ollut vielä kova K-Espoo ottelu niin tahti oli melkoinen.

Avauserä oli melko tasainen, Raahe-Kiekko kehitteli avauskympillä hyvän tilanteen jossa saatiin jo Topi Salokannas pelattua ulos mutta puolustaja Eetu Salmela sai mailan väliin ja tilanne kuivui kokoon. Toinen Raahelais paikka oli alivoimalla kun Eetu Suoranta karkasi läpiajoon mutta tämän Topi Salokannas torjui varmasti.

Molemmat pääsivät kertaalleen yrittämään ylivoima peliä ilman tulosta. Palloseura sai paremman pyörityksen aikaiseksi,  miinuksena Suorannan päästäminen karkuun.

Palloseuran parhaat tilanteet kehitti kolmikko Leevi Kannisto-Joni Vuorela-Miku Ronkainen jotka erän loppupuolella pyörittivät vaarallisesti Patrik Koiviston vartioiman maalin läheisyydessä. Samoin Joni Leppikoski pääsi laukomaan vaarallisesti mutta ilman tulosta joten avauserä oli maaliton.

Toisen erän alussa Jyri Waajakoski rakensi Aleksi Karlssonille hyvän paikan maalin kulmalle mutta Koivisto onnistui torjumaan Aksun vedon.

Eetu Salmela joutui jäähylle toisen erän kolmen minuutin kohdalla, Joni Vuorela nousi hyvin vastaiskuun ja Raahe-Kiekon Jiri Tupy joutui rikkomaan joten parin kymmenen sekunnin tasavoiman jälkeen Palloseura pääsi ylivoimalle. Nämäkään ylivoimat eivät tuottaneet tulosta.

Erän kahdeksannella minuutilla Jesse Poussu syötti maalin eteen josta Kristian Pylvänäinen laukoi mutta Koivisto kesti. Heti perään Palloseura sai ylivoiman kun Raahe-Kiekolla oli väärä vaihto.

Raahe-Kiekolla oli hyvä tilanne erän puolivälin jälkeen kun Richard Miscik sai yrittää lähietäisyydeltä mutta Topi Salokannas oli parempi. Seuraavalla minuutilla Topi torjui hienosti läheltä ohjatun kiekon.

Raahe-Kiekko meni 1-0 johtoon Riku Kluukerin suoraan syötöstä lähteneellä kovalla pommilla joka upposi yläputken kautta ohi Topi Salokannaksen ajassa 35:01. Maalin jälkeen Raahe-Kiekko hallitsi erän loppua mutta lisäosumia ei syntynyt ja kolmanteen erään lähdettiin numeroista 1-0.

Kolmannen erän alkupuolella Palloseuran nelosketju Jesse Poussu-Joni Leppikoski-Kristian Pylvänäinen pyöritti hyvin mutta Koivisto torjui Poussun vedon.

Kristian Pylvänäisellä oli Miku Ronkaisen jätöstä hieno paikka tasoitukseen yhdeksännellä minuutilla mutta veto suuntautui Koiviston syliin.

Palloseura sai ylivoiman kolmannen erän yhdeksän minuutin kohdalla,  jäähyn lopulla Joona Vainio syötti hyvin maalin eteen Leevi Kannistolle mutta kiekko ei vaan löytänyt tietään verkkoon.

Jäähyn jälkeen Miscik nousi vahvasti vastaiskuun mutta Topi Salokannas onnistui torjunnassaan.

Kuutisen minuuttia ennen loppua Eetu Salmela laukoi ja Leevi Kannisto sai mailan väliin mutta Patrik Koivisto kesti tämänkin. Pari minuuttia ennen loppua Aleksi Karlsson laukoi keskeltä kovaa mutta Koivisto kesti. Heti perään Raahen Joonas Hatula karkasi läpi mutta Topi Salokannas torjui loistavasti.

Tämän jälkeen Palloseura otti Topi Salokannaksen pois maalilta ja yritti kuudellla tasoitusta mutta Raahe-K pääsi vastaiskuun ja Eetu Salmela joutui rikkomaan. Palloseura yritti vielä alivoimalla ilman maalivahtia ja Miku Ronkainen nousi vahvasti ylös mutta veto meni takakulmasta ohi. Tämän jälkeen Raahe-Kiekko pääsi vastaiskuun ja ajassa 59:39 tyhjiin mennyt 2-0 maali merkittiin Toni Nurmiselle joten täydet 3 pistettä jäivät tällä kertaa Raaheen numeroin 2-0.

3 tähteä Jesse Poussu

2 tähteä Leevi Kannisto

1 tähti Topi Salokannas

Valmentajien haastettelut Raahe-Kiekko : Julkaistu Raahe-Kiekon facebook sivustolla

Raahe-Kiekko - FPS Forssa lehdistötilaisuus

Suomi-sarjan ylemmän loppusarjan ottelun RaaheK - FPS lehdistötilaisuus.

Gepostet von Raahe-Kiekko am Samstag, 15. Februar 2020