Forssan Palloseuran kausikortit kaudelle 2020-2021 ovat tilattavissa. Tilaa nyt ja pääset nauttimaan maan toiseksi korkeimmasta kiekkotasosta – kolmentoista vuoden pitkän odotuksen jälkeen!

FPS täyttää vuonna 2021 90 vuotta. Jos tilaat kausikorttisi 30.6.2020 mennessä, näet juhlakauden kaikki runkosarjan kotiottelut huikeaan tarjoushintaan 90 € / kappale (norm. 190 €)! Varmista paikkasi katsomossa – tätä tarjousta et halua ohittaa!

VAIHTOEHTO A:

• Tee maksusuoritus 90,00 € verkkopankissasi Forssan Palloseura ry:n tilille.
  • Tilinumerot: FI33 5025 0220 0050 78 tai FI76 4327 0010 1393 33.
  • Syötä viestikenttään teksti ”KAUSIKORTTI 2020” sekä KORTIN HALTIJAN TIEDOT
    (Nimi, katuosoite, puhelinnumero). Esimerkki alla:
    KAUSIKORTTI 2020
    Matti Meikäläinen
    Meikäläisentie 123
    30100 Forssa
  • Ei muuta! Näin helppoa se on!

VAIHTOEHTO B:

Ole yhteydessä sähköpostilla osoitteeseen: toimisto(at)forssanpalloseura.fi. Kirjoita viestin aiheeksi ”KAUSIKORTTI 2020”. Kerro viestissä:

• Tilattavien korttien lukumäärä
  • Kortin haltijan tiedot (kuten vaihtoehto a:ssa)
  • Kortin laskutusosoite
  • Kortin toimitusosoite (mikäli eri kuin laskutusosoite)
  • Ilmoita haluatko paperisen vai PDF-tilisiirtolomakkeen

Kun maksusuoritus näkyy Forssan Palloseura ry:n tilillä, kortit toimitetaan postitse aiemmin ilmoittamaasi osoitteeseen, ellei muuta toimitustapaa erikseen sovita.

FPS tiedottaa myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana kausikorttien noutopäivän. Noutopäivä järjestetään uudistetussa Forssan jäähallissa, jossa luvassa pullakahvitarjoilu!* Kausikortin postitus on mahdollinen, mikäli olet estynyt sovittuna noutopäivänä. Muista, että MENESTYS SYNTYY YHDESSÄ!

( * Järjestämme tilaisuuden koronavirustilanteen salliessa sekä viranomaisten rajoitusten ja/tai suositusten mukaisesti.)