Forssan Palloseura ja Kajaanin Hokki kohtasivat torstai-iltana välieräsarjan toisessa ottelussa. Ottelusta muodostui ensimmäisen ensimmäisen ottelun kaltainen jännitysnäytelmä joka ratkesi vasta toisessa jatkoerässä. 
 
Palloseura sai otteluun unelma-alun sillä ajassa 00:59 Veeti Vuorio vei Palloseuran 1-0 johtoon. Jukka-Pekka Kurtelius laukoi ensin ja Vuorio oli körppänä paikalla lyömässä Hokki maalivahdin Tomi Raution pudottaman kiekon maaliin.
 
Hokki sai illan ensimmäisen yv-mahdollisuuden kun Eetu Moberg joutui korkeasta mailasta jäähylle ajassa 7:10. Palloseura pääsi alivoimalla parikin kertaa hätyyttelemään mutta Rautio selvisi takaiskuitta lähinnä tuurilla Veeti Vuorion ja Jyri Waajakosken laukausten edessä.
Hokin ensimmäinen paikka tuli vähön ennen avauserän puoltaväliä, Oscar Leppänen laukoi hyvästä paikasta mutta Petrus Lintonen torjui varmasti. Seuranneen aloituksen jälkeen Hokin Jere Erkkilä joutui kampituksesta jäähylle.
 
Palloseura käytti ylivoimansa tehokkaasti sillä reilun puolen minuutin pyörityksen jälkeen Aleksi Karlsson tuikkasi kiekon verkkoon ajassa 10:29, 2-0 maalin syöttivät Mikko Saikkonen ja Jyri Waajakoski.
 
Hokki onnistui kuitenkin minuuttia myöhemmin kaventamaan numeroiksi 2-1. Arttu Leskinen ja Alesandro Salinas-Ramirez syöttelivät ja Heikki Klemetti viimeisteli keskeltä suoraan syötöstä laukauksella.
 
Joni Vuorela nousi seitsemännellätoista minuutilla vahvasti maalille mutta Rautio torjui vedon ja onnistui vielä torjumaan Joona Vainionkin yrityksen jatkotilanteessa.
Palloseura joutui erän lopulla alivoimalle kun Mikko Saikkonen joutui ottamaan kädellä kiinni estääkseen Hokki pelaajaa karkaamasta läpi. Jarkko Harjula laukoi pahasta paikasta mutta Petrus Lintonen torjui patjallaan.
Jäähyn jo päätyttyä laukoi Micke Niemelä kovaa siniviivalta jonka Lintonen kuitenkin onnistui torjumaan joten avauserä Palloseuralle 2-1.
 
Hokki puolestaan aloitti toisen erän vahvasti. Hokkilaiset katkoivat Palloseuran hyökkäykseen lähdön ja Arttu Leskinen syötti Heikki Klemetin nokikkain Lintosen kanssa ja H.Klemetti onnistui tekemään illan toisen maalinsa ajassa 21:40.
 
Palloseura otti kuitenkin minuutin kuluttua uudelleen johdon, Paul Manushin rakensi ja Mikko Saikkonen nousi siiniviivalta maalille ja ohitti Raution rystyvedolla. Toinen syöttäjä oli Mikko Vainikka.
 
Hokin tasoitus oli lähellä erää oli pelattu reilut kuusi minuuttia mutta Petrus Lintonen venyi haamupelastukseen.
Hokki syylistyi väärään vaihtoon ajassa 28:21. Hokki kuitenkin nousi vastaiskuun ja Veeti Vuorio joutui rikkomaan joten ylivoima päättyi siihen. Tasavajaalla eikä Hokin yv.n aikana ei vaarallisia tilanteita syntynyt.
 
34 minuutilla tapahtui, ensin Hokin Heikki Klemetti kilautti tolppaa ja heti perään Miku Ronkainen punnersi komeasti maalille mutta ei onnistunut maalinteossa.
Seuraavalla minuutilla Hokki onnistui, Jesse Niskanen levitti hyvin peliä ja Arttu Leskinen laukoi kiekon etuyläkulmaan ja numerot olivat 3-3.
 
Kolmas erä alkoi Hokin pyörityksellä mutta Petrus Lintonen onnistui torjumaan vedot. Palloseura sai tämän jälkeen otetta mutta kunnon vetoja ei pyörityksestä huolimatta saatu.
Kun erää oli pelattu tasan 5 minuuttia meni Hokki 3-4 johtoon nopean vastaiskun päätteeksi Erno Räisäsen toimiessa maalintekijänä.
 
Hokki sai uuden yv.n kun Mikko Pehkonen nosti kiekon katsomon verkkoihin ajassa 47:41. Heti yv.n aluksi kiekko ohjattiin tolppaan ja myöhemmin Lintonen torjui pari vetoa hyvin joten alivoima kestettiin.
Palloseura kehitteli hyvän tilanteen kun erää oli pelattu 12 minuuttia, Samuli Virtanen laukoi ensin ja ohjauksen jälkeen Mikko Pehkonen pääsi yrittämään reboundista mutta Rautio torjui.
 
Erän loppua kohti paine Hokin maalilla kasvoi mutta tasoitus antoi odottaa itseään. Palloseura otti aikalisän ajassa 58:20 ja samalla Petrus Lintosen pois maaliltaan. Ja tasoitus syntyi! Otto Rantanen nosti päädystä maalin eteen ponnahtaneesta Jyri Waajakosken laukauksesta pelin tasoihin ajassa 58:53, maalin toinen syöttäjä oli Mikko Saikkonen.
Varsinaisen pelinajan viimeisellä minuutilla ei ratkaisua syntynyt joten se piti hakea jatkoeristä.
 
Palloseura aloitti jatkoerän vauhdilla ja ensimmäisellä minuutilla sekä Aleksi Karlsson että Jyri Waajakoski olivat lähellä maalintekoa. Erno Räisänen kävi välillä laukomassa Lintoselle yhden torjunnan mutta tämän jälkeen pyöritys jatkui Hokin päädyssä. Hokki iski todella vaarallisen vastaiskun 4 ja puolen minuutin kohdalla , Lintonen onnistui kuitenkin peittämään kiekon. Tämän jälkeen tilanteet vaihtelivat päästä päähän. Yhdeksännellä minuutilla Palloseura kehitti kovan hässäkän maalille mutta ei onnistunut saamaan kiekkoa maaliin. Hetkeä myöhemmin Paul Manushin kilautti tolppaa ja oli lähellä maalintekoa myös jatkotilanteessa. Hieman tästä eteenpäin oli Jyri Waajakoski oli jäänyt maalin eteen vapaaksi mutta Rautio kesti. Myös Petrus Lintonen torjui mainiosti Hokin paikan. Viidennällätoista minuutilla Hokki laukoi kiekon yläriman kautta yli.
 
Palloseura pääsi pyörittämään ylivoimaa kun Waajakoski kaadettiin ja Arttu Leskinen joutui jäähyboxiin. Tulosta ei kuitenkaan syntynyt hyvistä yrityksistä huolimatta. Hokin tultua täysilukuiseksi karkasi Hokin Tuomas Komulainen yksin läpi mutta Petrus Lintonen torjui upeasti. Ensimmäisen jatkoerän viimeisellä minuutilla Palloseura kehitti huipputilanteen jonka päätteeksi Toomas Veijola laukoi kovaa mutta eipä tämäkään tuottanut tulosta joten ratkaisua jouduttiin hakemaan tulevista jatkoeristä.
 
Toisen jatkoerän toisella minuutilla Miku Ronkainen rakensi hyvän paikan mutta Rautio torjui jatkolaukauksen, hetkeä myöhemmin Paul Maunushin laukoi keskeltä kovaa mutta Rautio sai luistimen väliin estäen maalin synnyn. Manushin yritti hetken kuluttua uudelleen mutta tulosta ei vaan syntynyt hienosta yrityksestä huolimatta. Paikkoja oli molemmilla mutta Palloseura painosti pitempiä jaksoja ja Hokki hyökkäsi lähinnä vastaiskuilla.
 
Hokki pääsi ylivoimalle kun Mikko Pehkonen passitettiin jäähylle ajassa 95:15. Hokki sai pakkopelin käyntiin ja onnistui iskemään ratkaisevan osuman ajassa 95:45 Tuomas Komulaisen laukauksella.
 
Palloseura hallitsi suurinta osaa jatkoeriä mutta kun kiekkoa ei saatu maaliin niin kaveri teki sen sitten ja siirtyi sarjassa 2-0 johtoon. Palloseura on nyt lauantaina selkä seinää vasten hävittyään molemmat ottelut 5-4. Ottelut ovat kuitenkin olleet niin tasaisia ettei voitto lauantaina ole mitenkään mahdottomuus!
 
3 tähteä Mikko Saikkonen
2 tähteä Jyri Waajakoski
1 tähti Paul Manushin