Suomen Jääkiekkoliiton lisenssikomitea on pyytänyt lisäselvityksiä sekä Forssan Palloseuran että Kiekko-Espoon Mestis-lisenssihakemuksiin.

Lisenssikomitea on pyytänyt molemmilta seuroilta keskiviikkona lisäselvityksiä hakemuksiin. Palloseuran ongelmana on Forssan Jäähalli jonne pitäisi hankkia Mestis-lisenssiä varten joustokaukalo. Palloseura on hakenut määräajassa sekä Mestis että Suomi-sarja lisenssiä.

Forssan Kaupunginhallitus käsitteli joustokaukalo asiaa viimeksi viime maanantaina, jolloin hallitus päätti siirtää ratkaisun ensi viikolle. Palloseura toimittaa tällä viikolla Forssan kaupunginhallitukselle lisäselvityksiä joustokaukalon hankkimista varten.

Tiedossa oli että Mestis haluaa meiltä tietyistä asioista lisäselvityksiä. Palloseuran puheenjohtaja Juha-Matti Vuorela toteaa Palloseuran mediaryhmälle.

Kiekko-Espoo ei halunnut avata Jääkiekkoliiton lisäselvityspyyntöä kun YLE urheilu sitä tiedusteli sitä Espoolaisilta.

Jutun lähde : Yle urheilu