Palloseura lähti Seinäjoelle kirkkaana tavoitteenaan kuitata viikon takainen kotitappio S-Kiekolle.

Palloseura meni Seinäjoella 0-1 johtoon kun Seinäjoen oma poika Mikko Saikkonen pääsi liruttamaan maalinedusruuhkasta kiekon ohi Juho Nikun pelikellon näyttäessä aikaa 8:04, syöttäjinä Otto Rantanen ja Mikko Jaakkola. Palloseura joutui kestämään useita minuutteja avauserässä alivoimaa, hetken aikaa jopa kahden miehen alivoimaa kun Jyri Waajakosken ja Joona Talan rangaistuksen menivät puolisen minuuttia päällekkäin. Talan jäähyn aikana olivat S-Kiekon parhaat tilanteet kun Tomi Poikonen ja Jaska Ojanperä laukoivat vaarallisesti.
S-Kiekon Jere Marjamäki ja Palloseuran Juuso Hämäläinen ottivat keskinäisestä nahistelusta jäähyt erän lopulla ja joukkueiden pelatessa tasavajaalla syötti Joona Tala hienosti poikittain ja Jukka-Pekka Kurtelius sai sivaltaa kiekon tyhjään maaliin ja Palloseura 0-2 erävoittoon.

Poikonen laukoi heti toisen erän alussa ylärimaan. Palloseura kuitenkin iski heti toiseen päähän , Niklas Sillanpää katkoi isäntien hyökkäykseen lähdön siniviivalla ja laukoi komeasti kauden avausosumansa ajassa 21:41. Samalla Niku sai tarpeekseen ja S-Kiekon maalille luisteli Edvin Backlund. Palloseura pääsi pelaamaan reilun minuutin viidellä-kolmea vastaan mutta ilman tulosta. Palloseuran maalilla Topi Salokannas tuli erän puolivälin paikkeilla hieman varomattomasti ulos maaliltaan mutta onnistui kuitenkin peittämään kotijoukkueen hyökkääjän vedon.
Samuli Virtanen istui jäähyllä erän puolivälissä mutta Palloseura kesti helposti alivoiman. Juuso Hämäläinen istui illan kolmannen jäähyn, tosin kaksi aiempaa olivat olleet salomoneja, kun erää oli pelattu noin 15 minuuttia mutta S-Kiekon ylivoima oli heikkoa.
Ylivoiman päätyttyä S-Kiekon Jaska Ojanperä pääsi mielipaikaltaan siniviivalta laukomaan ja kiekko upposi Salokannaksen selän taakse ajassa 37:47.
Palloseura sai uuden ylivoima mahdollisuuden erän lopulla kun Eemeli Alanen joutui ryntäyksestä boxiin. Backlund selvitti pari laukausta joten kolmalteen erään lähdettiin tilanteessa 1-3.

Kolmannen erän alussa tultuaan täysilukuiseksi S-Kiekko kehitti pari pahaa hässäkkää mutta Topi Salokannas kesti tässä vaiheessa.
S-Kiekko kavensi numeroiksi 2-3 ajassa 49:00, Niklas Peltola laukoi ensin ohi mutta seurasi päädystä ponnahtaneen kiekon ja laukoi sen toiselta tolpalta maaliin.

Maalin jälkeen Poikonen joutui jäähylle mutta pian toiseen koppiin komennettiin Jeffrey Lawman. Ylivoimilla sekä tasavajaalla S-Kiekko tuli vaarallisesti mutta Topi kesti. S-Kiekko koitti saada Palloseuran peliä sekaisin kovilla pommeilla, mm.Hämäläinen ja Antti Helanto joutuivat ottamaan vastaan kovat taklaukset samassa vaihdossa.
S-Kiekko tuli tasoihin kun Eemeli Pöytälaakso ensin laukoi ja Jaakko Svensk oli kärppänä paikalla ja iski riparin verkkoon numeroiksi 3-3 viitisen minuuttia ennen loppua. Ottelu näytti jo etenevän jatkoajalle niinkuin useasti näiden joukkueiden ottelut Seinäjoella ovat menneet mutta viimehetkillä Palloseura iski vielä kerran!
Maalintekijä Jyri Waajakoski kertoo voittomaalista: Mikko Saikkonen piti hyvin viivan ja pulunsilmällä löysi Jeffreyn maalin edestä joka sit tiputti kiekon mulle siihen lapaan ja päätin siinä sit kisutella veskan maihin ja heittää kiekon ylähyllylle! Eli Jyri Waajakoski laukoi luukulta voittomaalin ajassa 59:55!

Jukka-Pekka Kurtelius, joka laukoi Palloseuran toisen osuman, pohti myös ottelun kulkua: Ottelussa oli aika paljon erikoistilanteita ja se osittain sekoitti meidän peliä vähän eikä ihan ehjää 60 minuuttista pystytty pelaamaan. kuitenkin 3 pistettä ja tehtiin riittävä.

-Oli hyvä vääntö Seinäjoella. Äijät jaksoivat hyvin pelata puolustuksen kautta ja pitää s-kiekon kaverit pois maalinedustalta. Topi jatkoi hyvää työtä maalilla ja otti muutaman huikean kopin. Viime sekunneilla tehty voittomaali osoitti, että malttia ja peliälyä tässä joukkueessa piisaa puolestaan kommentoi MV-valmentaja Ville Nyrönen.

– Saimme peliin hyvän startin, mutta isännät tulivat kolmanteen erään kovin. Onneksi meiltä löytyi lopussa kylmäpäisiä äijiä, jotka saivat vastustajan maalille paineen ja maalin aikaan, totesi puolestaan päävalmentaja Asko Rantanen ottelusta.

3 tähteä Jyri Waajakoski
2 tähteä Mikko Saikkonen