Forssan Palloseura on solminut ensimmäiset kautta 2018-2019 koskevat pelaajasopimuksensa. Joukkueen takalinjoilta tutut Samuli Virtanen (vas.) sekä Joel Lehtonen (oik.) rustasivat nimensä yksivuotiseen sopimukseen.

21-vuotias, 184-senttinen ja 79-kiloinen Samuli Virtanen pelasi viime kaudella kaikki alkusarjan ottelut tehoin 3+6, mutta loukkaantui juuri ylemmän loppusarjan kynnyksellä. Niin ikään 21-vuotiaan, 190-senttisen ja 91-kiloisen Joel Lehtosen viime kausi meni piloille ennen kuin se ehti edes alkaa, kun kauden alla pelatun Suomen Cupin ottelussa tullut loukkaantuminen esti pelaamisen koko kauden aikana.

Palloseura neuvottelee parasta aikaa suurimman osan viime kauden joukkueen runkopelaajien kanssa ja osan kanssa ollaan neuvotteluissa jo pitkällä. Sopimusten varmistuttua tiedotamme sopimuksista verkkosivuillamme ja sosiaalisessa mediassa – ota siis nyt viimeistään Suomi-sarjan vihrein joukkue seurantaan!

Muista myös ”Kuudes Pelaaja” -kausikorttikampanja, joka on voimassa toukokuun viimeiseen päivään. Viidellä kympillä (50€) sisään kaikkiin harjoitusotteluihin, mahdollisiin Suomen Cupin otteluihin sekä tietysti Suomi-sarjan runkosarjan ja mahdollisten jatkosarjojen otteluihin! Kolmen sadan varatun kausikortin rajaa lähestytään, joten toimi nopeasti ennen kuin on liian myöhästä! Kausikortin varausohjeet ja tiedot löydät täältä.