Palloseura jatkoi vierasotteluitaan kohtaamalla Kalajoella JHT:n. Tiukan kahden tunnin puristuksen jälkeen Palloseura kuittasi pisteet itselleen maalein 3-4.

Avauserä oli vauhdikasta, viihdyttävää kiekkoilua. Alkuminuuteilla tilanteet vaihtelivat päästä päähän. Kristian Tikka karkasi läpi mutta Mv Joonas Tiippana torjui.
JHT pääsi ylivoimalle kun Aleksi Karlssonille tuomittiin rangaistus huitomisesta ajassa 5:09. Palloseuran alivoima toimi hyvin ja tilanteita saatiin hyvin purettua, yhden purun jälkeen JHT:n maalivahti Joonas Tiippana hukkasi kiekon Totte Mobergille joka kiitti ja siirsi Palloseuran alivoimalla 0-1 johtoon ajassa 6:40. Jäähyn päättymisen jälkeen Palloseuran toinen maali oli lähellä mutta Peteris Pujatsin veto kilahti tolppaan.
JHT onnistui tasoittamaan ottelun ajassa 8:16. Santeri Suomalainen nappasi kiekon Palloseuran maalin takana ja syötti maalille josta Viktor Török laukoi pelin tasoihin.
15 minuutin kohdalla Palloseuran Kasperi Lähteenmäelle oli jäähy tulossa ja siirretyn rangaistuksen aikana JHT meni 2-1 johtoon kun Jere Rantalan siniviivalta lähtenyt veto painui ohi maskissa olleen Petrus Lintosen.
Palloseura sai hyvän otteen erän lopulla ja ajassa 19:29 syntyi 2-2 tasoitus. Joni Leppikoski katkoi JHT:n hyökkäykseen lähdön ja laukoi tarkasti takakulmaan tasoituksen.

JHT sai toiseen erään hyvän alun kun kaksi ensimmäistä joukkueensa maalia syöttänyt Santeri Suomalainen pääsi siirtämään irtokiekon Palloseuran verkkoon ajassa 23:26.

Palloseura onnistui tasoittamaan ottelun nelisen minuuttia myöhemmin. Miku Ronkainen laukoi eikä Tiippana saanut kiekkoa haltuunsa ja maalille noussut puolustaja Rene Pylvänäinen teki ensimmäisen suomi-sarja maalinsa.

Erän puolivälissä Palloseura pääsi ylivoimalle mutta ajassa 31:16 Palloseuran Peteris Pujats kaatoi vastaiskuun nousseen vastustajan ja syyllistyi vielä kevyeen potkaisuun josta Petelle tuomittiin ottelurangaistus joten JHT sai pelata ylivoimaa yli kuusi minuuttia. Palloseuran alivoimapeli oli kuitenkin vahvaa ja pari kertaa päästiin jopa vastaiskuihin joten jäähyn päätyttyä tilanne oli edelleen 3-3.
Erän viime hetkillä Palloseura kehitteli hyvän hyökkäyksen josta syntyi 3-4 johtomaali. Joona Tala laukoi siniviivalta, Leevi Kannisto ohjasi ja kiekko pomppi takatolpalle josta Kristian Tikka toimitti kiekon verkkoon ajassa 39:46.

Kolmannessa erässä molemmat pääsivät kokeilemaan kertaalleen ylivoimaa mutta molempien ylivoima oli heikkoa tai vastaavasti molempien alivoima oli vahvaa. JHT haki tasoitusta mutta Petrus Lintonen torjui hyvin , kolmannessa erässä 14 torjuntaa, ja Palloseuran johto kesti loppusummeriin saakka vaikka JHT haki lopussa tasoitusta ilman maalivahtia ja voitto ja kolme sarjapistettä lisättiin Palloseuran tilastoihin.

3 tähteä Totte Moberg
2 tähteä Rene Pylvänäinen