Palloseura sai viiden vierasottelun jälkeen kotiotteluunsa vieraakseen kärkiotteluun Nokian Pyryn. Ottelu oli tasoltaan kauden paras Forssassa tähän asti pelatuista. Maalit olivat kortilla, kiitos hyvin pelanneiden maalivahtien Pyryn Tomi Ristelin ja Palloseuran nollapelin torjuneen Topi Salokannaksen. Ottelun päätyttyä taululla komeilivat yli 700-päisen Forssalaiskatsomon iloksi Palloseuran 3-0 voitto.

Avauserässä riitti tilanteita ja paljon torjuntoja. Torjunnat olivat Topilla 16 ja Ristelillä 15. Palloseuralla oli hieno tilaisuus siirtyä 1-0 johtoon kun Totte Moberg pääsi yrittämään rangaistuslaukauksesta mutta Risteli torjui yrityksen.

Toinen erä oli rikkonainen lukuisten jäähyjen myötä. Kummankin alivoima oli vahvaa, Pyry pääsi neljästi yrittämään ylivoimalla ja Palloseura kahdesti. Topi Salokannas torjui erässä 8 kertaa ja Risteli 11 kertaa.

Heti kolmannen erän alussa Ville Nieminen ohjasi Samuli Virtasen syötön verkkoon mutta tuomaristo katsoi että maila oli lian korkealla ja hylkäsi osuman. Kolmas erä ehti vanheta jo yli puolenvälin kun ottelun avausmaali syntyi. Peteris Pujats punnersi kulmasta maalille ja ehti vielä oman vetonsa reboundiin ja laukoi kiekon verkkoon ajassa 50:51. Syöttöpisteet kuittasivat Otto Rantanen ja Niklas Saha.

Parikymmentä sekuntia myöhemmin Palloseuran paidastakin tuttu Ville Lehtonen joutui jäähylle ja muutaman ottelun tauon jälkeen Palloseura onnistui tekemään ylivoimamaalin. Jyri Waajakoski syötti maalin eteen mutta Risteli torjui Miku Ronkaisen vedon. Totte Moberg tuli ja iski irtokiekon verkkoon ajassa 51:43.

Jyri Waajakoski täydensi Palloseuran tehokkaan kolme minuutin jakson ja laukoi numeroiksi 3-0 ajassa 53:34. Ville Nieminen ja Totte Moberg karvasivat hyvin ja Jyri Waajakoski päätti hyökkäyksen tarkkaan ylänurkkavetoon.

Topi Salokannas torjui kolmannessa erässä 10 kertaa, joukossa pari todellista game-saveria. Risteli torjui kolmannessa erässä vain 2 kertaa ja joutui siis kaivamaan kolmesti kiekon verkostaan.

Kolmannessa erässä nähtiin myös komea taklaus kun Aleksi Karlsson taklasi puhtaasti kokeneen Markku Flinckin. Palloseuran Pyryä vastaan pitämä nolla oli kova suoritus sillä Pyry oli voittanut 8 edellistä otteluaan ja iskenyt näissä maaleja kuin liukuhihnalta.

3 tähteä Topi Salokannas

2 tähteä Peteris Pujats