Palloseura vieraili keskiviikkona Porissa paikallisen Karhu HT:n vieraana. Pisteet matkasivat Forssaan avauserän neljän ylivoimamaalin turvin numeroin 4-5.

Palloseura aloitti terävästi ja ajassa 3:43 Jeffrey Lawman laukoi komealla vedolla vieraat 0-1 johtoon Joona Talan ja Teemu Karjalaisen esityöstä. Seuraavalla minuutilla kuitenkin Teemu Korvenpää pääsi tasoittamaan ottelun maalin edestä. Seitsemän minuutin paikkeilla Jyri Waajakoskella oli hyvä paikka viedä vieraat uudelleen johtoon mutta Niklas Lehti Karhun maalilla selvitti tilanteen. Palloseura pääsi ylivoimalle kun Aleksi Valla joutui koukkaamaan ajassa 13:16. Palloseuran yv. oli jälleen nopea sillä ajassa 13:31 helähti. Teemu Karjalainen laukoi suunnilleen samasta kohdasta kuin Lawman ja veto upposi ohi Lehden. Syöttäjinä Lawman ja Tala.

Ottelun eräs kulminaatiopiste oli ajassa 14:27 kun KHT:n Atte Valli taklasi pimeästä kulmasta Aleksi Karlssonia päähän ja joutui ulos pelistä 5+20 rangaistuksen myötä. Palloseura pommitti kolme ylivoima osumaa ison rangaistuksen aikana. Ensin Jyri Waajakoski löysi takatolpalta Mikko Jaakkolan joka viimeisteli numeroiksi 1-3. Toinen syöttäjä oli Niklas Lehtimäki. Erää oli pelattu 16:04. Samalla minuutilla,ajassa 16:52, tekivät Karjalainen ja Lawman esityön ja Juuso Hämäläinen viimeisteli maalin edestä. Erän viimeisellä minuutilla pääsi Niklas Lehtimäki vielä tykittämään Eetu Mobergin ja Joni Vuorelan syötöistä tilanteeksi 1-5 ja samalla monesti Fopsille pahana mörkönä ollut Niklas Lehti luisteli vaihtoon ja isäntien maaliin tuli Veli-Matti Mäkinen.

Hieman ennen toisen erän puoliväliä pääsi Aleksi Valla ohittamaan laukauksellaan Joonas Laaksosen ja tilanne oli 2-5. Palloseuran Mikko Pehkonen joutui jäähylle mutta Palloseuran alivoima toimi hyvin eikä KHT päässyt kaventamaa lisää. Vallan maali jäi Palloseuran erän lopun pyörityksestä huolimatta erän ainoaksi joten viimeiseen erään lähdettiin numeroista 2-5.

Karhu HT aloitti kolmannen erän vahvasti ja pelikellon näyttäessä aikaa 41:49 pääsi Toni Lampo tekemään numeroiksi 3-5 jälleen suhteellisen läheltä. Tilanne alkoi olla huolestuttava kun KHT:n tehomies Lampo (2+1) teki komean kuvion päätteeksi illan toisen osumansa ja numeroiksi 4-5 ja peliä oli jäljellä vielä yli 13 minuuttia.
Tämän jälkeen tilanteet vaihtelivat päästä päähän. KHT otti aikalisän ajassa 57:30 ja samalla mv. Mäkisen pois maalilta. Joonas Laaksonen venytti heti KHT:n voittaman aloituksen jälkeen komean jalkatorjunnan. Palloseura onnistui kuitenki hyvin rikkomaan peliä ja pääsi pari kertaa yrittämään tyhjiinkin mutta toki KHT sai painettua peliä Palloseuran päätyyn mutta tästä selvittiin ja ottelun tärkein anti eli 3 sarjapistettä matkasivat Forssaan numeroin 4-5!

3 tähteä Jeffrey Lawman

2 tähteä Teemu Karjalainen