Forssan Palloseura jatkoi hyviä otteita kotikaukalossaan ja kuittasi avauskierroksella Kotkassa kärsityn jatkoaika tappion korkojen kera numeroin 8-2. Titaanit sai tuta muutaman pelin huililta palanneiden Jeffrey Lawmanin, Teemu Karjalaisen ja Juuso Hämäläisen peli-ilon sillä kolmikko iski todella murhaavalla tehoilla. Lawman taituroi hattutempun, Karjalainen saalisti peräti 5 syöttöpistettä ja muutaman hyvän pusunkin jakanut Hämäläinen nappasi tehot 1+2.

Ottelu oli tuskin alkanut kun kiekko oli jo Niilo Pussisen selän takana Titaani maalissa. Hämäläinen syötti keskelle Karjalaiselle joka jatkoi ovelalla passilla maalin läheisyydessä pyörineelle Lawmanille joka tuikkasi kiekon ohi Pussisen ja FPS 1-0 johtoon ajassa 0:41.

Toisessa maalissa Titaani-puolustus auttoi , puolustajan piti syöttää maalin takaa pakki-pakki syöttö mutta kiekko osui maalirautoihin josta Joona Vainio nappasi kiekon ja sitten se olikin jo Titaaneiden maalissa ajassa 5:55.

Palloseura iski vielä kerran avauserässä, Tommi Takaveräjä blokkasi Titaani-puolustajan vedon omalla siniviivalla ja karkasi Jyri Waajakosken kanssa kahdella yhtä vastaan hyökkäykseen. Pussinen torjui Waajakosken vedon mutta paikalle syöksyi Jukka-Pekka Kurtelius joka sai nostaa kiekon tyhjänä ammottaneeseen Titaani maaliin ajassa 10:39.

Toisessa erässä Palloseura osui kahdesti. Ensin erän puolivälin jälkeen Jeffrey Lawman laukoi 4-0 Karjalaisen poikittaissyötöstä. Joona Tala syötti ensin Karjalaiselle joka kiersi maalin ja syötti maalin editse takatolpalle josta Lawman viimeisteli varmasti ylivoimaosuman Titaanien Markus Salmisen istuessa jäähyboxissa poikittaisesta mailasta saamaansa rangaistusta.

Erän viimeisellä minuutilla Samuli Virtanen piti hyvin siniviivan ja tavoitti syötöllään Takaveräjän joka ensin ohjasi ilmasta ja jatkoi samantien Pussisen torjunnasta ponnahtaneen kiekon verkkoon ja Palloseuran 5-0 johtoon.

Kolmas erä vanheni reilun minuutin kun Karjalainen avasi vasempaan laitaan Hämäläiselle . Juuso jatkoi maalin takatolpalle josta Lawman kiskaisi kauden toisen hattutemppunsa valmiiksi.

Ajassa 45:07 Karjalainen ja Tala tekivät jälleen esityötä ja Aleksi Karlsson viimeisteli numeroiksi 7-0 maalin edestä ylivoimalla kun Titaaneiden Jesse Hurme istui kampituksesta saamaansa jäähyä.

Titaanit onnistuivat kaventamaan ajassa 51:17. Markus Salminen laukoi siniviivalta ja Panu Laitinen sai mailansa väliin ja ohjasi 7-1 kavennusosuman. Titaaneiden toinen maali tuli ajassa 55:36 , Mikko Hyyryläinen laukoi ensin ja Roope Lantta laukoi Henri Viitalan torjunnasta ponnahtaneen kiekon verkonperukoille.

Palloseura teki kuitenkin vielä yhden osuman, Titaanien Vertti Vuoksiala istui jäähyllä, Tala ja Karjalainen tekivät jälleen esityön ja Juuso Hämäläinen viimeisteli maalin edestä loppunumerot 8-2 ajassa 58:50.

Palloseuran maalivahtivalmentaja Ville Nyrönen kommentoi peliä ottelun jälkeen : Pelattiin hyvä, kurinalainen peli. Puolustettiin ja hyökättiin aktiivisesti, Jokainen pelaaja käytti hyvin omia vahvuuksiaan ja lopputulos näkyi taululla. Viitala hoiti oman tonttinsa varmasti. Tästä on hyvä jatkaa kohti ensi viikonlopun pohjanmaan kiertuetta.

3 tähteä Jeffrey Lawman

2 tähteä Teemu Karjalainen

1 tähti Joona Tala

Joukkueen valitsemaksi MVP peluriksi valittiin tänään Jeffrey Lawman joka sai laittaa MVP kypärän päähänsä.

”Tänään kypärä siirtyi hatullisen iskeneelle Jeffrey Lawmanille ! ”