Jääkiekon Suomi-sarjan ottelut näkyvät tulevalla kaudella Ruudusta! Tilaa Ruutu+ tämän sivun kautta, jolloin tuet samalla FPS:n toimintaa!

Ruudun avulla seuraat oman joukkueesi pelit suorana ja tallenteena. Pysyt siis FPS:n mukana vierasmatseissakin! Ruutu kulkee mukana älypuhelimessa ja katselu onnistuu myös tietokoneen tai vaikka älytelevision kautta.

FPS:n otteluiden lisäksi samalla Ruutu+ -tilauksella näkee koko Ruudun tarjonnan: muut jääkiekkosarjat, Serie A:n futismatsit ja muun urheilukattauksen, kansainvälisiä sarjoja, leffoja ja kotimaisia suosikkeja, kuten Syke tai Vain elämää. Nappaa Ruutu mukaan ja tuet samalla omaa seuraasi!

TOIMI NÄIN:

1. Klikkaa linkkiä
2. Tilaa Ruutu+ & Urheilulehti (3kk tilaus)
3. Kirjoita maksutapasivulla kohtaan alennuskoodi: SUOMIFPS18
4. Viimeistele tilauksesi

Huom! Koodi toimii vain TÄMÄN linkin kautta.

PÄIVITETTY 20.9 -18.

NYT JULKAISTU MYÖS UUSI TARJOUS: Ruutu+ 3 kk hintaan 19,90 €, tämän jälkeen 9,95 €/kk. Tilauksen voi irtisanoa milloin tahansa käynnissä olevan jakson loppuun. Veloitus 1 kuukauden (30 pv) välein.
Tilaa palvelu kampanjahintaan osoitteessa
LISÄÄ KOODI: SUOMIFPS20E