Palloseura teki sen mitä siltä odotettiin ja kaatoi Pyryn joten ratkaisu tähän uskomattomaan puolivälieräsarjaan saadaan lauantaina Nokialla! Ratkaisu otteluun saatiin ensimmäisessä jatkoerässä kun Veeti Vuorio teki ratkaisumaalin ajassa 74:05.

Palloseura sai otteluun hyvän startin kun Peteris Pujats katkoi Pyryn hyökkäykseen lähdön ja karkasi läpi. Terävä veto ohitti Wille Mattilan ja Palloseura meni 1-0 johtoon ajassa 4:35.

Tämän jälkeen Petrus Lintonen torjui kahdesti todelliset game-saverit mutta ajassa 10:17 Petukin oli voimaton Juho Painilaisen laukauksen edessä ja numerot tasoittuivat.

Toinen erä oli Palloseuralle vaikea, kunnon tilanteita ei pystytty luomaan ja Pyry iski kahdesti mennen 1-3 johtoon. Ensin Henri Sandvik osui ajassa 23:37, Aleksi Niemi syötti Sandvikin vapaaksi kuten monesti aikaisemminkin tässä sarjassa. Ja erän puolivälissä Oskari Ojanen teki reboundista numeroiksi 1-3.

Kolmannessa erässä Palloseura painoi väkisin pelin Pyryn päätyyn ja Pyry pyrki varmistelemaan johtoa. Aleksi Karlsson nousi hienosti maalinkulmalle mutta Mattila torjui. Pyryn neljäs osuma oli lähellä kun ylärima kilahti mutta pian tämän Palloseura kavensi numeroiksi 2-3 kun Jukka-Pekka Kurteliuksen terävä veto tolpan juureen yllätti Mattilan. Ajassa 48:00 syntyneen kavennuksen syöttivät puolustajat Samuli Virtanen ja Mikko Pehkonen.

Tämän jälkeen Palloseura lisäsi höyryä ja tasoitus syntyi upean kuvion päätteeksi, Pehkonen laukoi maalille josta Jyri Waajakoski jatkoi toiselle tolpalle ja Aleksi Karlsson sai viimeistellä tyhjään maaliin tasoituksen ajassa 55:28.

Tämän jälkeen molemmilla oli tilanteita, Petrus Lintonen torjui upeasti viimeisellä minuutilla Alex Olkinuoran vedon ja ottelu eteni jatkoerään.

Jatkoerässä Palloseura oli selkeästi niskanpäällä, toki Pyrykin pari kertaa vieraili vastaiskuilla Forssalaispäädyssä mutta suurimman osan kiekko pyöri Mattilan maalin tuntumassa. Kerran Mattila hukkasi kontrollin kiekkoon mutta Pyryn puolustus pelasti tilanteen. Ratkaisumaalissa Samuli Virtanen piti siniviivan ja syötti kulmaan Veeti Vuoriolle jonka ensimmäisen laukauksen Wille Mattila torjui , reboundista laukoi Miku Ronkainen ja lopulta Veeti Vuorio sai survottua kiekon verkkoon ja Palloseuralle riemastuttava voitto lähes 650 katsojan riemuksi!

3 tähteä Veeti Vuorio

2 tähteä Petrus Lintonen