Forssan Palloseura täydensi rivejään kahdella viime kauden pelaajallaan. Puolustaja Mikko Saikkonen (vas.) sekä Joni Leppikoski (oik.) kirjoittivat nimensä jatkosopimuksiin. Palloseuralla on nyt ensi kautta koskevat sopimukset kolmen puolustajan sekä kolmen hyökkääjän kanssa.

23-vuotias Mikko Saikkonen tuli täyttämään viime kaudella hyökkäävän puolustajan tonttia ja onnistui hienosti summaten 40 ottelussa tehot 6+11. Hyvin liikkuva puolustaja omaa hyökkäystaitojensa lisäksi mainion puolustusmoraalin ja korvaa jalalla sen, minkä mahdollisesti laitakahinoissa häviää pienen kokonsa vuoksi.

21-vuotias Joni Leppikoski on yritteliäs laituri, jolla on potentiaalia kärkiketjuihin asti. Tästä osoituksena iski häikäisevän soolomaalin viime kaudella ylemmässä loppusarjassa. Viime kaudella Leppikoski oli pitkään pelaavan kokoonpanon ulkopuolella, mutta kauden päätöspuolikkaalla vakiinnutti paikkansa nelosketjussa ja suoriutui hyvin.

Joukkueeseen liittyy lisäksi try-out-sopimuksella viime kaudella Loimijoen Liekeissä esiintynyt 18-vuotias puolustaja Aleksi Moisander. Oikealta puolelta laukova nuori puolustaja on 182-senttinen ja 87-kiloinen ja summasi viime kaudella III-divisioonassa 18 ottelussa tehot 4+9.

Muista myös ”Kuudes Pelaaja” -kausikorttikampanja, joka on voimassa toukokuun viimeiseen päivään, joten mikäli vielä et ole varannut omaa kausikorttiasi niin nyt on loppukirin aika!. Viidellä kympillä (50€) sisään kaikkiin harjoitusotteluihin, mahdollisiin Suomen Cupin otteluihin sekä tietysti Suomi-sarjan runkosarjan ja mahdollisten jatkosarjojen otteluihin! Neljän sadan varatun kausikortin rajaa lähestytään, joten toimi nopeasti ennen kuin on liian myöhästä! Kausikortin varausohjeet ja tiedot löydät täältä.