Palloseura sai Pyhäinpäivänä vieraakseen Liikunnan Riemun Jyväskylästä. Ottelu päättyi lopulta Palloseuran selkeään 8-2 voittoon. Näin ollen Palloseuran puhdas kotisaldo kasvoi jo seitsemän voiton mittaiseksi.

Ottelun avausmaali syntyi ajassa 9:23. Eetu Moberg nappasi kiekon kulmasta ja nousi maalille, taitava rystylämäri yllätti Riemun maalivahti Henri Tikkasen ja Palloseura meni 1-0 johtoon. Heti seuraavassa hyökkäyksessä Riemulla oli tasoituspaikka mutta Petrus Lintonen oli tarkkana ja selvitti tilanteen.
Kolmentoista minuutin kohdalla Moberg toi kiekon hyökkäysalueelle ja syötti hyvin maalille Jyri Waajakoskelle mutta Tikkanen torjui.
Ottelun viidestoista minuutti oli kunnon hurlumheitä, ensin Riemun Mikko Hyvönen laukoi vaarallisesti mutta Petu Lintonen oli varma, hetken kuluttua Joona Vainio karkasi läpi mutta lirutus meni ohi maalin. Ja hetki tästä niin Mikko Kulju laukoi keskeltä kovaa mutta Tikkanen torjui tämänkin.
Ottelun ensimmäinen rangaistus astui täytäntöön pelikellon näyttäessä aikaa 16:54, Riemun Jani Ollitervo kampitti vahvasti maalille pyrkineen Aleksi Karlssonin. Ylivoima ei kuitenkaan tuottanut tulosta. Joni Leppikoskelle puolestaan tuomittiin oman maalinedustan poikittaisesta mailasta 2 minuuttinen ajassa 19:34. Rangaistus jatkui toiseen erään. Ensimmäiselle erätauolle mentiin siis numeroista 1-0.

Toisen erän alussa tilanteet vaihtelivat päästä päähän mutta mitä pidemmälle erä eteni niin sen selkeämmin ote siirtyi Palloseuralle, ajassa 29:20 Palloseura meni 2-0 johtoon Miku Ronkaisen kauden avausosumalla, maalin syötti Mikko Saikkonen. Ja alta ottelun puolivälin tilanne oli jo 3-0. Aleksi Karlsson syötti poikittain maalin editse ja Jyri Waajakoski laukoi suoraan syötöstä osuman. Toinen syöttäjä oli Samuli Virtanen. Maalin jälkeen Riemu turvautui aikalisään.
Palloseura joutui alivoimalle kun ajassa 32:02 Joni Vuorelalle tuomittiin korkeasta mailasta kaksiminuuttinen, Riemu ei paljon vetopaikoille päässyt ja Petu Lintonen selvitti pari tilannetta varmoin ottein.
Palloseura iski erässä vielä kerran, Joona Vainio suti maalin edestä numeroiksi 4-0 ajassa 38:17 , maalin syöttivät TuTo laina Veeti Vuorio ja Mikko Pehkonen. Aivan lopussa Ronkainen laukoi vielä vaarallisesti mutta Tikkanen torjui.

Riemu sai maalisarakkeensa auki ajassa 41:20 eli Petu Lintonen ei onnistunut pelaamaan kolmatta nollapeliä putkeen kotiotteluissa. Saku Piha onnistui maalinteossa b-pisteiden välistä, syöttäjinä takavuosien kova pistenikkari Markus Rämä ja Johannes Sallila
Palloseura iski kuitenkin takaisin ajassa 42:34 kun Niklas Saha laukoi muutamasta metristä alakulmaan, maalin syöttivät Miku Ronkainen ja Samuli Virtanen.
Yksi kauden komeimmista vedoista nähtiin ajassa 44:58 kun Mikko Kulju kiskaisi todella upeasti b-pisteestä takayläkulmaan numeroiksi 6-1. Maalin syötti keskeltä Joni Vuorela.
Riemu käytti Palloseuran pakkien sekoilun hyväkseen ja kavensi tilanteeksi 6-2 ajassa 50:44. Kaksi Riemulaista oli jäänyt aivan vapaaksi Petun eteen ja Otto Jääskeläinen sai nimensä maalintekijä tilastoihin.
Palloseura sai ylivoima mahdollisuuden kun Mikko Hyvönen huitoi ja joutui jäähyboxiin. Mikko Saikkonen ja Joni Vuorela laukoivat vuorollaan vaarallisesti mutta Tikkanen kesti ja numerot säilyivät ennallaan.

Palloseuran Roope Rohamo taklasi ajassa 55:31 Riemun pelaajaa mutta osui valitettavasti päähän ja sai suihkukomennuksen.
Riemu otti ylivoimalla maalivahdin pois ja ensin Mikko Pehkonen ajassa 55:41 ja hetken kuluttua Toomas Veijola (ajassa 56:33) laukoivat kiekon tyhjiin alivoimalla. Pehkosen maaliin syötön kuittasi illan toisella tehopisteellään Veeti Vuorio. Tämän jälkeen Tikkanen tai oikeastaan Riemun valmennus ymmärsi ettei maalivahdin pois ottaminen tuo toivottua tulosta. Palloseura pelasi vahvaa alivoimaa ja numerot 8-2 säilyivät summeriin saakka.

Joukkueen hyvät esitykset jatkuu. Tänään maaleja ladottiin laajalla rintamalla, joskin kaksi tyhjään maaliin, mutta kyllähän nekin lasketaan. Riemu putosi kelkasta toisessa erässä ja vaikkakin kolmannessa tuli pari harmillista takaiskua, niin oltiin kyllä selkeästi niskan päällä siinäkin. Kolmannen erän takaiskut vaan ovat todiste siitä, että peli kestää sen 60 minuuttia ja hyväksi todettuja juttuja täytyy tehdä uudestaan ja uudestaan. Maalivahtipeli oli tänäänkin varmaa, eikä irtokiekkoja herunut. Huomenna pelataan taasen kommentoi MV-Valmentaja Ville Nyrönen ottelua.
3 tähteä Miku Ronkainen
2 tähteä Eetu Moberg