Palloseuran ja Raahe-Kiekon kolmannen ottelun panos oli selvä, Raahe pelasi kuin kauden viimeistä ottelua sillä heidän oli voitettava että kausi saisi jatkoa. Palloseura puolestaan voitolla olisi napannut jatkopaikan lisäksi pari huilipäivää. Ottelu eteni tasaisissa merkeissä jatkoerään saakka jossa Raahe-Kiekko onnistui onnenkantamoisella tekemään voittomaalin joten sarja etenee neljänteen peliin.

Ottelu alkoi hieman tunnustellen eikä ensimmäisen viiden minuutin aikana ollut kummallakaan tilanteita. Kuudennella minuutilla Miku Ronkainen murtautui maalipaikkaan mutta Raahen maalivahti Patrik Koivisto peitti vedon. Seuraavalla minuutilla Kristian Tikka laukoi hyvin mutta Koivisto nappasi vedon hanskaansa. Tästä eteenpäin Palloseura hallitsi seuraavat minuutit ja Raahen Mirko Hänninen joutui ajassa 8:26 turvautumaan hätäripurkuun ja nosti kiekon verkkoihin ja sai tempustaan jäähyn. Ylivoima pyöri hyvin mutta vaarallisia vetoja ei tullut ja tilanne säilyi maalittomana.
12 minuutin kohdalla Pasi Palmumäki laukoi vaarallisesti siniviivalta ja Niklas Saha pyrki irtokiekkoon mutta Mv Patrik Koivisto kaatoi hänet ja kampituksesta rangaistuksen. Ajassa 13:16 siniviivan tuntumassa pyörinyt Miku Ronkainen vapautettiin läpi ja terävä veto yllätti Koiviston kilven puolelta ja Palloseura meni 1-0 johtoon. Maalin syöttäjiksi Totte Moberg ja Joona Tala.
Erän lopulla Otto Rantasella oli paikka tuplata Palloseuran maalitili mutta hän ei saanut kunnon osumaa kiekkoon.

Toisen erän alussa Raahe-Kiekko pääsi ylivoimalle kun Kristian Tikka sai kampituksesta rangaistuksen. Raahe-Kiekko käytti ylivoimansa ja tasoitti pelin ajassa 21:49, Joni Suominen pääsi hyvän kuivion päätteeksi siirtämään kiekon lähes tyhjiin takatolpalta.
Toinen erä oli vanhetunut kuutisen minuuttia kun Miku Ronkainen oli jälleen vauhdissa mutta veto meni hieman takatolpasta ohi.
Kahdeksannella minuutilla ensin Raahe hyökkäsi vaarallisesti ja heti perään Palloseura tuli vastaiskuun mutta tilanne säilyi tasoissa. Seuraavassa vaihdossa Jukka-Pekka Kurtelius laukoi hyvin keskeltä ja Jyri Waajakoski pääsi vielä yrittämään irtokiekkoon mutta kiekkoa ei saatu maaliin.
Raahe otti johdon ajassa 28:58 kun Joonas Hatula tuikkasi maalin edestä vieraat johtoon. Kiekko tuli hieman yllättäen maalin takaa maalille ja yllätti Petrus Lintosen.
Palloseuran tilannetta hankaloitti Joona Talan ajassa 32:18 saama rangaistus korkeasta mailasta. Palloseura iski kuitenkin alivoimalla, Miku Ronkainen luisteli ensin vauhdilla kiekon perään, mv Koivisto ehti kuitenkin väliin mutta kiekko ajautui Totte Mobergille joka syötti keskelle Miku Ronkaisen jonka one-timer veto painui komeasti verkkoon ja tilanne oli 2-2 ajassa 32:50.

Kolmas erä alkoi kylmällä suihkulla kun Raahen Jesse Häkkinen pääsi aivan vapaasti naruttelemaan kiekon Petrus Lintosen selän taakse ajassa 40:46.
Kolmannella minuutilla Niklas Saha nousi hyvin mutta Koivisto torjui ensin etukulmasta ja heti perään vanhanaikais yrityksen.
Palloseura nousi tasoihin ajassa 48:10 hurjan myllytyksen päätteeksi. Patrik Koivisto selvitti pari tilannetta ja kiekko pomppi maaliviivalla kunnes Otto Rantanen onnistui nostamaan kiekon verkkoon, esitöitä teki Samuli Virtanen.
Palloseura pääsi ylivoimalle ajassa 51:31 kun Joonas Hatula kaatoi Miku Ronkaisen. Parin minuutin pyöritys ei tuonut toivottua tulosta.
Palloseura haki hanakammin voittomaalia mutta sitä ei varsinaisella peliajalla joten ottelu eteni jatkoerään numeroissa 3-3.

Jatkoerä alkoi Palloseuran hyvällä pyörityksellä, heti ensimmäisellä minuutilla Jyri Waajakoski, Kristian Tikka ja Joona Vainio hätyyttelivät Koivistoa mutta ratkaisu syntyi valitettavasti toiseen päätyyn ajassa 62:00, Teemu Vääräkosken kulmasta maalille laukoma kiekko muutti suuntaa Eetu Salmelan mailasta ja pomppasi omaan maalin. Aivan maalin tuntumassa ei edes ollut yhtäkään Raahelaista joten kyseessä oli todellinen onnenkantamoinen.

Joka tapauksessa tilanne sarjassa kaventui numeroihin 2-1 ja seuraava ottelu pelataan lauantaina Raahessa. Palloseuralla on edelleen ottelupallo jatkopaikkaan.

3 tähteä Miku Ronkainen
2 tähteä Otto Rantanen
1 tähti Totte Moberg

-Olemme vieneet kaikissa peleissä laukaukset, niin tänäänkin. Maalintekoon pitää saada ytyä ja lisää kurinalaisuutta muutenkin peliin. Ja vastustajan maalin hinta pitää saada kovemmaksi kommentoi Palloseuran päävalmentaja Asko Rantanen Forssan Lehdelle.

-Ei tätä auta jäädä murehtimaan. Vastustaja taisteli kaikin keinoin voitosta, ja nyt kävi näin. Nyt pomppi heille, seuraavaksi taas meille. Johdamme sarjaa 2-1 muistutti Rantanen lopuksi Forssan Lehdelle.