Palloseura aloitti vieraskiertueensa kohtaamalla Raahessa Raahe-Kiekon.

Avauserän ensimmäisen kympin Palloseura painoi pelin hyvin Raahelaisten päätyyn, isännillä oli suuria vaikeuksia päästä pois omalta alueelta. Maalipaikkoja oli useampiakin mutta Patrik Koivisto oli vireessä ja torjui avauserässä 20 kertaa. Erän loppua kohti myös kotijoukkue pääsi maalipaikoille mutta myös Petrus Lintonen torjui varmasti (9 torjuntaa avauserässä) ja tilanne oli avauserän jälkeen maaliton vaikka eskmerkiksi Kristian Pylvänäinen pääsi laukomaan keskeltä vapaasti ja Palloseuran ykkösketju Waajakoski – Moberg – Karlsson loi useammankin maalipaikan. Raahelaisten paras tilanne oli lopussa kun Samuli Virtasen istuessa erän ainoaa rangaistusta pääsi Richard Miscik Palloseuran pakkien välistä nokikkain Lintosen kanssa mutta tästäkin tilanteesta selvittiin.

Toisen erän alussa Joni Kauvosaari karkasi läpi mutta Lintonen torjui hienosti. Seuraavassa vaihdossa Peteris Pujats syötti Kristian Pylvänäiselle hyvän maalipaikan mutta tämä laukoi ohi. Leevi Kannistolla oli myös hieno paikka Miku Ronkaisen passista mutta Koivisto kesti.
Raahe-Kiekon Jesse Häkkinen joutui jäähyboxiin ajassa 23:26, tämän jäähyn kotijoukkue kesti vaikka Kristian Tikan laukaus pyöri aivan maaliviivalla.
Erän puolivälin jälkeen kotijoukkueen Sami Ekoluoma joutui kiinnipitämisestä jäähylle ja 4 sekuntia ennen jäähyn päättymistä TuTo Hockeysta lainattu Ville Nieminen karkasi puolittain läpi ja laukoi varmasti takakulmaan ohi Koiviston ajassa 32:24. Maalin syöttivät Miku Ronkainen ja Samuli Virtanen.
Maalin jälkeen Raahe-Kiekon Teemu Vääräkoskelle pelattiin ”varma” paikka takatolpalle mutta niin vain mies onnistui laukomaan ohi maalin maalivahdin alueen rajalta Petun ollessa etutolpalla.
Palloseura meni 0-2 johtoon ajassa 37:31 kun Peteris Pujats pääsi laukomaan läheltä maalin Joona Talan ja Totte Mobergin esitöistä
Erän viimeisellä minuutilla Palloseura painoi rajusti päälle mutta toisessa erässä 11 kertaa torjunut Koivisto kesti ja kolmanteen erään lähdettiin tilanteen ollessa 0-2.

Kolmannessa erässä myös kotijoukkueella oli tilanteensa jotka lähes poikkeuksetta syntyivät Palloseuran puolustuksen hazardeista. Petrus Lintonen kuitenkin torjui varmasti, koko ottelussa 21 torjuntaa.
Palloseura pääsi ylivoimalle ajassa 53:32 kun Fran Srketic syyllistyi poikittaisella mailalla pelaamiseen oman maalin edustalla. Ylivoima oli hieman sekavaa ja ajautui liian lähelle maalia, tulosta kuitenkin syntyi ajassa 55:32 kun Kristian Tikka sai syötön omalla siniviivalla ja vahvan nousun jälkeen laukoi Palloseuran 0-3 johtoon. Maalista syöttöpisteet kuittasivat TuTo laina Timi Lehti sekä Niklas Saha.

Palloseura oli lähellä mennä 0-4 johtoon mutta Totte Mobergin veto kilahti tolppaan.

Kotijoukkue yritti vielä lopussa kavennusta ilman maalivahtia kun 46 kertaa ja joukkueensa parhaana palkittu Patrik Koivisto hyppäsi vaihtopenkille mutta maaleja ei enää syntynyt kumpaankaan päätyyn joten Palloseuralle makea vierasvoitto maalein 0-3.

3 tähteä Petrus Lintonen
2 tähteä Ville Nieminen
1 tähti Peteris Pujats

Valmentajien haastattelut Raahe-Kiekon Facebook sivuilta