Palloseura ja Nokian PYRY kohtasivat viimeisessä harjoitusottelussa ennen reilun viikon kuluttua alkavaa Suomi-sarjaa. Kenttäpeli oli melko tasaista mutta kun toinen onnistui lähes paikasta kuin paikasta niin tulokseksi muodostui vieraiden selkeä 3-10 voitto.

8 minuuttia ehdittiin pelata ilman maaleja kunnes Pyryn Jani Laitilan matala veto yllätti Palloseuran maalilla aloittaneen Joona Laaksosen. Seuraavalla minuutilla Alex Hukki laukoi 0-2 ja ajassa 13:28 Juuso Meskanen pääsi tekemään jo 0-3 Palloseuran kiekon menetyksestä.

Erän lopulla Palloseura sai 4 minuutin yv-mahdollisuuden kun PYRYn Jesse Kalliosalolle tuomittiin korkeasta mailasta tuplakakkonen. J-P Kurtelius järjesti viimeksi toissa kaudella Palloseuran paidassa viilettäneelle Kristian Tikalle paikan mutta Santeri Metsänen PYRYn maalilla selvitti. Toisen kakkosen aikana Palloseura onnistui kaventamaan eränumeroiksi 1-3, Peteris Pujats jätti ja Miku Ronkainen laukoi varmasti kavennuksen. Toinen syöttäjä oli Samuli Virtanen.

Toinen erä alkoi kuitenkin Vihreäpaidoilta murheellisesti, Joonas Laaksonen torjui pari kertaa kunnes Kalle Lehtisen veto pomppi maaliin ja tilanne oli 1-4. Palloseura onnistui kaventamaan kun Samuli Virtasen siniviivan tuntumasta lähtenyt laukaus yllätti täydellisesti Metsäsen ajassa 23:01. Pyry teki kuitenkin pian 2-5 ajassa 23:50 , Lehtinen syötti maalin takaa ja Oskari Ojanen tykitti 2-5. Samalla Joonas Laaksonen sai Palloseuran maalilla tarpeekseen ja verkolle luisteli Topi Salokannas.

Ennen puoltaväliä Pujats karkasi läpi , Metsänen onnistui torjumaan mutta Joni Mäkelä joutui huitomisesta boxiin. Kesken Palloseuran ylivoiman onnistui Ville Lehtonen nappamaan keskialueella kiekon ja karkasi maalintekoon joten tilanne 2-6. Juuso Meskanen teki nollakulmasta Pyrylle 2-7 ja toisen erän viimeisen minuutin alkaessa laukoi Oskari Ojanen tulisesti takakulmaan joten tilanne oli 2-8.

Kolmannessa erässä PYRYn Juho Painilainen koukkasi ja lähti jäähylle, Palloseura kavensi numeroiksi 3-8 Niklas Sahan laukauksella. Palloseura sai pian uuden yv:n mutta ex-Fopsilainen Ville Lehtonen käytti Palloseuran hyökkäys siniviiva sekoilun hyväkseen ja iski illan toisen alivoimamaalin. PYRY iski vielä kertaalleen kun Kasperi Lähteenmäki, joka esitti ottelun komeimpia taklauksia, joutui kampituksesta jäähylle. Riku Väkiparta laukoi siniviivalta loppunumeroiksi 3-10.

Palloseuran paidassa viiletti Kristian Tikan lisäksi pari muutakin uutta peluria. Totte Moberg ja Leevi Kannisto joka on pitkän uran liigassa tehneen FoPS-kasvatti Mika Kanniston poika. Kaikki 3 peluria ovat hyökkääjiä.