Palloseura kohtasi lauantaina vieraissa Nokialla Pyryn jonka se oli voittanut kotonaan avausviikonloppuna numeroin 3-2. Pyry sai revanssin tylyin 6-0 luvuin. Fopsin parhaat paikat olivat toisessa erässä mutta Tomi Rautio Pyryn maalilla oli varma eikä tuuritkaan olleet meidän puolella.

Ottelu ei voi paljon surkeammin alkaa

Palloseuran vierailu Nokialla alkoi mahdollisamman surkeasti kun Henri Viitala joutui kaivamaan kiekon selkänsä takaa jo kahdeksan sekunnin pelin jälkeen. Teppo Anttila pääsi vapaasti laukomaan avausosuman.
Palloseuran ensimmäinen veto tuli reilun neljän minuutin pelin jälkeen kun Erik Nilsson laukoi, Tomi Rautio Pyryn maalilla pomputti vähän mutta selvitti tilanteet. Kahdeksan minuutin kohdalla Pyryllä oli vahva pyöritys mutta Viitala torjui kolmesti hyvän vedon.
Yhdeksän minuutin pelin jälkeen Eetu Moberg laukoi hyvästä paikasta mutta ohi. Ajassa 9:54 Roope Repo purjehti Palloseuran puolustuksen välistä läpi ja nosti rystyvedolla kiekon Palloseuran maalin kattoon.
FPS sai ylivoimamahdollisuuden kun ajassa 11:30 Matias Simontaival kaatoi Mikko Kuljun. Maalin eteen saatiin järjestettyä pari tilannetta mutta kiekkoa ei saatu Pyryn maaliin. Paras paikka oli jo kun Viitala luisteli vaihtopenkiltä mutta Mikko Jaakkola ja Kulju eivät saaneet kiekkoa lähes tyhjään maaliin vaan viimeinen laukaus meni maalivahdin alueen poikki. Myöskään Pyry ei onnistunut omassa ylivoimassaan kun Eetu Salmela vieraili jäähyaitiossa. Enempää maaleja ei avauserässä tullut joten toiseen erään lähdettiin numeroissa 2-0.

Toinen erä parasta Palloseuraa

Palloseura aloitti toisen erän hyvin ja painoi pelin Pyryn päätyyn. Pyryn Teppo Antila joutui koukkaamaan ja lähti jäähylle. Palloseuran yv oli kuitenkin heikkoa ja ei tuottanut tulosta.
Erän yhdeksännellä minuutilla Pyry pääsi ylivoimalle kun Samuli Virtanen joutui boxiin kiinnipitämisestä. Palloseura kesti jäähyn mutta heti tämän jälkeen Pyry meni 3-0 johtoon. Juho Painilainen antoi maalin edestä poikkittain ja Aleksi Niemi viimeisteli maalinkulmalta.
Palloseura sai ylivoimamahdollisuuden kun Tino Kauppinen joutui jäähylle ajassa 31:48. Ylivoima oli nyt melko hyvää, Moberg, Tommi Takaveräjä ja Kulju vuorollaan yrittivät mutta ilman tulosta. Etenkin Kulju pääsi laukomaan hyvästä paikasta Niklas Sillanpään syötöstä mutta ampui sivuverkon kautta ohi. Toinen erä oli Palloseuralta selkeästi parempi kuin avauserä mutta kuitenkin edelleen ilman tulosta.

Kolmannen erän alussa ylivoima ei tuota tulosta ja Pyry karkaa

Kolmannen erän alussa Palloseura sai jälleen ylivoimamahdollisuuden kun Tino Kauppinen oli jäähyllä mutta eipä tästäkään valmista tullut. Palloseura odotti jo 5vs3 ylivoimaa kun Jyri Waajakoski sai osumaa niskaan, tuomarit kuitenkin katsoivat neuvottelun jälkeen rikkeen sormien välistä. Sen sijaan kun Kauppinen oli päässyt pois jäähyltä hänelle pelattiin keskelle maalipaikka ja hän viimeisteli varmasti numeroiksi 4-0 ajassa 45:05.
Aleksi Karlsson istui erän puolivälin jälkeen kakkosen jonka Palloseura tappoi helpohkosti. Eetu Salmela ja Pyryn Peteris Pujats ottivat pientä nokkapokkaa Fopsin maalin kulmalla ja saivat kakkoset. Tasavajaalla Juuso Rämö laukoi numeroiksi 5-0 ajassa 56:05. Viime hetkillä vielä Rämö karkasi läpi ja laukoi loppunumeroiksi tylyt 6-0 ajassa 59:55.
Palloseuralla oli etenkin toisessa erässä paikkansa mutta tänään ei pomppinut ja tuloksena kauden ensimmäinen nolla hyökkäyspäässä.

2 tähteä Aleksi Karlsson , hyviä taklauksia ja karvaamista

2 tähteä Tommi Takaveräjä , muutama hyvä laukaus

2 tähti Mikko Kulju , hyvää yritystä, paremmalla tuurilla olisi tehnyt hattutempun!