Palloseura ja Pyry kohtasivat toisen kerran vajaan viikon kuluessa ja myös tällä kertaa Nokialaiset poistuivat kaukalosta kolme pistettä rikkaampina. Tällä kertaa tuloksena oli Pyryn 0-3 vierasvoitto.

Juhlallisuuksien jälkeen jossa Teemu Karjalainen palkittiin Suomi-sarjan Tammikuun pelaajana päästiin peliin jossa Palloseura aloitti vahvalla painostuksella ja Pyry joutui purkamaan tilanteita pitkinä kiekkoina eikä päässyt vaihtamaan miehistöään joten Pyryn valmennus turvautui aikalisään jo ajassa 4:25. Veto oli ilmeisen järkevä sillä tämän jälkeen Pyry sai otetta peliin. Avauserässä molemmat pääsivät kokeilemaan ylivoimaa mutta ilman kovinkaan vaarallisia tilanteita.

Toisessa erässä Pyry meni heti alussa johtoon kun Juuso Rämö nappasi kiekon linjatuomarin jaloista ja syötti luukulle Tuomas Koskiselle joka ei erehtynyt vaan laukoi kiekon maalin kattoon ajassa 21:21. Palloseuran valmennus protestoi tilannetta mutta tuloksena oli kaksi minuuttinen toimihenkilölle. Pyry ei sentään onnistunut ylivoimalla lisäämään johtoaan. Myös Palloseura pääsi yrittämään ylivoimalla pari kertaa , molemmissa jäähyissä maalille pyrkinyt Joona Vainio kaadettiin. Myös Pyryn Samuli Hietala ja Palloseuran Juuso Hämäläinen ottivat yhteen, Juuso sai 2+2 ja Hietala 2+10 joten tästäkin Pyry sai ylivoimamahdollisuuden

Erän loppupuolella Palloseura sai hyvän pyörityksen ja Eetu Moberg punnersi hienosti maalille mutta rystyveto osui epäonnisesti ylärimaan ja pian epäonni jatkoi kun Jyri Waajakoski nosti helpossa tilanteessa kiekon katsomon verkkoihin ja joutui rangaistusaitioon. Pyry käytti ylivoiman hyväkseen kun ajassa 38:38 Juuso Rämö teki maalin edestä numeroiksi 0-2.

Kolmas erä oli Palloseuralta paras ja kiekko pyöri muutaman kerran todella vaarallisesti Tomi Raution vartioiman maalin tuntumassa mutta osumia ei tänään syntynyt. Palloseuran otti aikalisän ajassa 56:28 ja Henri Viitalan pois maaliltaan ajassa 57:57. Yritys oli hyvää mutta lopulta Koskinen pääsi heittämään tyhjiin numeroiksi 0-3 ajassa 59:32 joka oli lopullinen ratkaisu.

Torjunnat ottelussa olivat Viitalalla 36 ja Rautiolla 30.

-Henkka  (Henri Viitala) pelasi hyvän ottelun, niinkuin tähän saakka on ollut tapana. Harmi, että ei saatu paikoista tänään sisään. Viimeksi taisin mainita, että tuomareista ei pidä pahaa sanaa sanoman, mutta on tämä aika kummallista, että kolmessa viimeisessä pelissä kaksi hylättyä selvää maalia ja yksi tuomarin avustuksella meidän päätyyn tehty maali… ja vielä protestoinnista jäähy. No ei kai se helppo homma ole, mutta jotain laatua silti kaipaisi mietiskeli mv valmentaja Ville Nyrönen.

-Ensimmäinen ja varsinkin kolmas erä oli meiltä ihan kelvollista kiekkoa. Viimeistely ontuu, mutta kyllä siihen lääkkeet vielä löytyy uskoo Palloseuran mv-valmentaja Ville Nyrönen.

3 tähteä Henri Viitala

2 tähteä Joona Vainio