Kuva: Harri Hedman

Forssan Palloseura on solminut ensi kautta koskevan sopimuksen oman kasvattinsa, kaksinkertaisen Suomi-sarjan mestarin Petrus Lintosen kanssa. Sopimukseen sisältyy optio myös kaudesta 2019-2020.

FPS sai viime viikolla harmillisia uutisia, kun kahden viime kauden ajan vihreää veräjää vartioinut luottovahti Henri Viitala siirtyi Ruotsin II-divisioonajoukkue Gislavediin. Korvaaja löytyi kuitenkin nopeasti, kun viime kausien aikana Suomi-sarjan ehdottomaan maalivahtieliittiin noussut Petrus Lintonen palaa kasvattiseuraansa. Lintonen debytoi FPS:n edustusjoukkueessa jo kaudella 2008-2009 ja kolmen ja puolen vuoden jälkeen mies palasi kotikonnuilleen.

Kaudella 2014-2015 Lintonen aloitti kautensa Forssassa, mutta siirtyi kesken kauden Joensuun Jokipoikiin, jossa mies pokkasi ensimmäisen Suomi-sarjan mestaruutensa. Joensuusta matka jatkui Kaarinaan HCIK:n paitaan, jossa Lintonen pelasi huippukauden. Viimeiset kaksi kautta Lintonen pelasi JHT:n sinisissä ja viime kauden päätteeksi Lintonen nosteli jälleen kannua.

Lintosen sopimuksen myötä FPS:lla on kasassa nyt 16 pelaajasopimusta. Tervetuloa kotiin, Petu!