Voimakkaasti toimintaansa uudistava Forssan Palloseura tuo Suomi-sarjaan teemapelit. Näitä erilaisia teemaotteluita järjestetään kuluvan vuoden aikana kolme kappaletta. Näistä ensimmäinen nähdään sunnuntaina 30.10, jolloin joukkueen vastaan asettuu Uleåborg A.I.K. Tässä ottelussa perheet ovat etuoikeutettuja. Matsi alkaa Forssan Jäähallissa kello 17.00. Ottelun isäntänä toimii Liekkitiimi!

Sunnuntain AIK-ottelu toimii ensimmäisenä teemapelinä tällä kaudella. Teemaksi ovat valittu perheet, jotka huomioidaan ottelun aikana useilla eri tavoilla. FPS tarjoaa otteluun esimerkiksi liput kahdelle aikuiselle ja max. kolmelle lapselle 20 euron hintaan. Lisäksi FPS:n junnut voivat tuoda junnukortilla sisarensa ilmaiseksi ja aikuisen viiden euron hintaan.

– Nämä teemapelit ovat Liigasta tuttuja. Myös me tällä FPS:ssä haluamme järjestää niitä, jotta pystymme palvelemaan eri sidosryhmiä paremmin ja kannustaa heitä tulemaan hallille. Näitä teemapelejä on tarkoitus järjestää tämän vuoden aikana kolme. Iso kiitos tästä perhepelistä kuuluu Liekkitiimille, joka toimii ottelunisäntänä, toiminnanjohtaja Pasi Nuora aloittaa.

– Pitkään pohdimme mikä olisi paras päivä perheottelun järjestämiselle. Lopulta tulimme siihen tulokseen, että tämä tulevan sunnuntain matsi palvelee tarkoitusperiämme kaikkein parhaiten. Tähän ensimmäiseen teemaan valitsimme perheet ja lapset, koska se oli meille junioritoiminnan kautta kaikkein luontaisin vaihtoehto. Olemme huomioineet lapset tässä ottelussa muun muassa musiikilla, paikalle tuotavalla pomppulinnalla, maskotillamme Amigolla ja luonnollisesti myös lippujen hinnoittelussa, Nuora jatkaa.

Molemmilla pieniä huolia

Sunnuntaina FPS:n vastaan asettuva Oulun AIK komeilee tällä hetkellä Suomi-sarjan kuudennella sijalla, kun taas Palloseura on kolmas. Joukkueet kohtasivat toisensa menneellä kaudella kahdesti. Näissä peleissä voitot menivät 1-1, kun molemmat voittivat kotonaan.

Sunnuntain koitokseen kumpikaan joukkue ei pääse parhaalla miehistöllään, sillä AIK kertoi aikaisemmin purkaneensa yhteisymmärryksessä Matti Kivisillan, Veikko Töllin ja Arttu Voutilaisen pelaajasopimukset. Myös FPS:llä on pieniä loukkaantumishuolia, sillä Tommi Takaveräjän ja Teemu Karjalaisen pelikunto selviää vasta ottelupäivänä.

Kurtelius vs Ristelli

FPS:ltä seurantaan kannattaa ottaa kapteeni Jukka-Pekka Kurtelius, puolustaja Eetu Salmela ja hyökkääjä Jeffrey Lawman. Kurtelius tekee illasta toiseen valtavan määrän töitä vihreän paidan eteen ja johtaa joukkueen sisäistä pistepörssiä tehoilla 6+7. Salmela on sarjan yksi parhaimpia kiekollisia puolustajia ja tekee näyttäviä nousuja maalille, jotka saavat katsojat haukkomaan happea. Puolustaja komeilee seuran sisäisessä pistepörssissä kolmantena tehoilla 3+7. Lawman puolestaan on röyhkeä hyökkääjä, joka tekee itsekkäitä ratkaisuja ja ajaa maalille häikäilemättömästi. Tämän mennessä tämä tyyli on tuottanut tehot 4+7. Näillä irtoaa sisäisen pistepörssin toinen sija.

AIK:ta seurantaan kannattaa ottaa Kim Talman, Mikko Tauriainen, Henri Lehtosaari ja maalivahti Tomi Risteli. Talman, Tauriainen ja Lehtosaari ovat AIK:n parhaat pistemiehet kuluvalla kaudella, kun taas Risteli kuuluu Suomi-sarjan eliittimaalivahteihin. Kuluvalla kaudella maalivahti on pelannut 1,90 päästetyn maalin keskiarvolla ja 93,58 torjuntaprosentilla. Tämä tarkoittaa sitä, että montaa paikkaa Vihreillä ei ole varaa mokata, mikäli joukkue haluaa taistella voitosta kauden ennätysyleisön silmien edessä!

Vihreää päälle ja kannustamaan omia

Itse ottelusta on varmasti tulossa kaikin puolin tasainen, sillä molemmat joukkueet ovat pelanneet hyvän alkukauden ja liitävät kahden pelin voittoputkessa. FPS on pelannut kuluvalla kaudella 11 ottelua, joista seitsemän on päättynyt voittoon. Pisteitä Vihreillä on koossa 20. AIK puolestaan on pelannut kuluvalla kaudella kymmenen ottelua, joista oululaisille on kirjattu kuusi voittoa. Pisteitä seuralla on 17.

FPS:n ja AIK:n välinen perheottelu alkaa sunnuntaina 30.10. Forssan Jäähallissa kello: 17.00. Jaossa tälläkin kertaa on kolme tärkeää pistettä, jotka maistuisivat molemmille osapuolille.