Palloseuran toinen pohjoisen kiertue päättyi Oulussa Raksilassa Laser HT:n vieraana. Palloseura hallitsi ottelua mutta maalinteko oli vaikeaa. Kolmannessa erässä kuitenkin alkoi tapahtua ja Vihreäpaidat jatkavat edelleen tappioitta sarjassa yhdeksän ottelun voittoputkessa.

Avauserässä Palloseura joutui alivoimalle Kasperi Lähteenmäen jäähyn myötä. Alivoimalla Miku Ronkainen nousi hyvin maalipaikkaan mutta ei häirittynä pystynyt siirtämään kiekkoa ohi Laser vahti Topias Itämiehen.
Laser HT iski avausmaalin kun Antti Hellsten karkasi Palloseuran puolustukselta vastaiskulla läpi ja onnistui harhauttamaan Petrus Lintosen ajassa 10:21. Tilannetta edelsi Laser HT:n päädyssä aloitus josta Hellsten onnistui tuikkamaan Palloseuran pakkien välistä kiekkoa eteenpäin ja syöksyi vauhdilla itse läpiajoon.
Laserin toinen osuma syntyi ajassa 12:28 kun Mikko Tauriainen katkoi siniviivalla Palloseuran korkean avaussyötön ja syötti maalin kulmalle Ville Rajalle joka jatkoi nopeasti maalin eteen, Harri Pälve taisi hipaista kiekkoa kun sai syöttöpisteenkin mutta viivalta noussut Tauriainen toimitti kiekon varmasti verkkoon.
Palloseuralla oli vielä hieno kavennuspaikka kun Joni Vuorelalle pelattiin erän loppupuolella hieno paikka Kristian Tikan toimesta mutta veto vapaasta paikasta meni ohi.

Toisen erän alkua Palloseura hallitsi selvästi mutta kun tulosta ei syntynyt niin alkoi tilanteet tasoittua. Palloseura pääsi pari kertaa ylivoimallekin mutta vedot suuntaututuivat pääsääntöisesti kohti Itämiestä. Toinen erä oli maaliton vaikka Palloseura työllisti Itämiestä 19 kertaa.

Heti kolmannen erän alkuun Palloseura kesti Joona Talan rangaistuksen ja pian Palloseuran yritys sai palkinnon kolmannen erän neljännellä minuutilla. Kristian Tikka syötti ja Leevi Kannisto viimeisteli kavennuksen lähietäisyydeltä nätillä rystykäännöllä ajassa 43:42. Maalin toinen syöttäjä oli pirteä puolustaja Pasi Palmumäki.
Palloseura tuli tasoihin ajassa 46:11. Joni Vuorela teki esityön ja Aleksi Karlsson nosti läheltä maalin kattoon tasoituksen. Kasperi Lähteenmäelle myös syöttöpiste.
Palloseuralle tarjottiin johtomaalia kun ensin Laserin Mikko Kärjä ja myöhemmin Ville Rajala ottivat jäähyt. Etenkin Rajalan jäähy oli tyhmä keskialueen väkivaltaisuus. Ylivoima pyöri hyvin alueella mutta ei tuottanut maalia.
Palloseuran johtomaali syntyi ajassa 56:41. Miku Ronkainen nappasi kiekon hyökkäyspäässä ja löysi syötöllään Jukka-Pekka Kurteliuksen jonka suoraan syötöstä lähtenyt veto yllätti Itämiehen.
Toiseksi viimeisellä minuutilla Joni Vuorela passitettiin vielä jäähylle ja Laser HT otti Itämiehen pois maalilta yrittäen tasoitusta kahden miehen yv.llä mutta Palloseuran alivoima oli jälleen vahvaa ja johto kesti loppuun saakka.

6 jaossa olevaa tähteä jaettiin tällä kertaa näin:

2 tähteä Aleksi Karlsson
2 tähteä Leevi Kannisto
1 tähti Kristian Tikka
1 tähti Jukka-Pekka Kurtelius

Päävalmentaja Asko Rantasen kommentit viikonlopusta: Kova viikonloppu takana ja 6 pistettä plakkarissa JHT peli oli kovavauhtinen erittäin fyysinen hyvä tasoinen Suomi-sarja ottelu. Tasapainoinen esitys joukkueelta kovalla työmoraalilla huikee taistelu voitto. Sunnuntain peliin siirryttiin Kalajoen hiekkalaatikolta Raksilan lentokentälle! Vaikea peli, ei saatu konetta käyntiin mutta kolmannen erän rutistus riitti niukkaan voittoon. Nyt lepoa ja nokka ja ajatukset kohti keskiviikon Porvoon ottelua. Isot kiitokset sitkeelle kova ääniselle fani ryhmälle!