Palloseura sai sunnuntaina vieraakseen viikonlopun ainoaan otteluunsa S-Kiekon Seinäjoelta. Ottelu oli tiukkaa taistelua ja vääntöä koko ajan , Palloseura ratkaisi ottelun edukseen toisessa erässä jossa nähtiin illan kaikki osumat, lopputuloksena 3 pistettä Palloseuralle maalein 4-2.

Avauserä tasaisin

Avauserässä molemmilla oli paikkansa, toki Palloseuralle oli vaarallisemmat tilanteet. Seitsemännellä minuutilla S-Kiekko kuitenkin rakensi hyvän paikan mutta Eemeli Pöytälaakso joutui toteamaan että Topi Salokannas on hyvässä torjuntavireessä. Hetkeä myöhemmin Jukka-Pekka Kurtelius rakensi maalipaikan mutta Otto Rantanen ei onnistunut viimeistelemään. Erän ylitettyä puolivälinsä nousi Peteris Pujats röyhkeästi vauhdilla maalille mutta kiekko ei tälläkään kertaa löytänyt tietään ohi S- Kiekon maalilla pelanneen Veeti Haapasalon. Seitsemästoista peliminuutti oli juuri täyttymässä kun Veeti Vuorio pelattiin Jyri Waajakosken hyvästä syötöstä läpi mutta Haapasalo torjui eikä takaa tullut Joona Vainiokaan osunut kunnolla rebound kiekkoon. Erän ensimmäinen rangaistus astui voimaan ajassa 17:49 kun S-Kiekon Santeri Luostarinen joutui jäähylle. Ylivoima ei kuitenkaan ollut vakuuttavaa ja lähellä oli alivoimamaalikin kun S-Kiekon Niklas Peltola pääsi nokikkain Topi Salokannaksen kanssa mutta hän laukoi vapaasta paikasta yli. Erän torjunnat näyttivät kuitenkin että Topi oli enemmän työllistetty numeroin 12-8.

Toisessa erässä laitettiin verkot heilumaan

Palloseura aloitti toisen erän puhdilla, ensin Miku Ronkainen vapautti J-P Kurteliuksen nokikkain Haapasalon kanssa eikä kokenut pelimies erehtynyt vaan laukoi Palloseuran 1-0 johtoon ajassa 21:48, toinen syöttäjä oli Kasperi Lähteenmäki. Ja 11 sekuntia myöhemmin tilanne oli 2-0 , asialla oli jälleen Kurtelius jolle oivan syötön antoi Otto Rantanen, toinen syöttäjä oli Miku Ronkainen. Samalla S-Kiekko käytti aikalisänsä. S-Kiekolla oli hieno kavennuspaikka kun se karkasi kahdella-nollaa vastaan mutta Jesper Peltola ei onnistunut maalinteossa. Palloseura kärsi kaksi perättäistä rangaistusta kun ensin Lähteenmäki ja hetken kuluttua Mikko Pehkonen joutui jäähypenkille. Palloseuran alivoima oli kuitenkin vahvaa ja Pehkosen jäähyn aikana oli av-osumakin tarjolla kun Samuli Virtanen karkasi läpi. Palloseura puolestaan pääsi ylivoimalle ajassa 31:09 kun Pöytälaakso lähti jäähylle myöhästyneestä taklauksesta. Ylivoima ei kuitenkaan tuottanut tulosta. Ylivoiman jälkeen Miku Ronkainen haki hyvän vetopaikan ja reboundista Kurteliukselle tarjoiltiin hattua mutta se jäi tilanteesta saamatta. S-Kiekko kavensi ajassa 34:49 kun Jesper Peltola ohjasi Niklas Peltolan syötön verkkoon Salokannaksen edestä. Palloseura iski kuitenkin seuraavassa vaihdossa takaisin, Jyri Waajakoski syötti ja Eetu Moberg viimeisteli maalin edestä , toinen syöttäjä oli Samuli Virtanen. Maalin tekoaika oli 35:12. S-Kiekon Petri Viitamäki joutui jäähylle kampituksesta ajassa 37:56 ja Palloseura onnistui vihdoin yv-maalin teossa kun S-Kiekon kasvatti Mikko Saikkonen tykitti viivasta 4-1 osuman Aleksi Karlssonin ja Waajakosken syötöistä ajassa 39:11. S-Kiekko osui kuitenkin vielä ajassa 39:30 kun Joona Putkonen viimeisteli parista metristä sekavan tilanteen päätteeksi. Toisessa erässä torjunnat kääntyivät kun Topi torjui 4 kertaa ja Haapasalo 9.

Kolmas erä S-Kiekon näennäistä hallintaa

Heti kolmannen erän alkuun Palloseura tuli vaarallisesti mutta Joni Vuorela ei osunut kunnolla Samuli Virtasen passiin. Palloseuralle tuomittiin rankkari ajassa 45:57 kun Jaakko Svensk kaatoi Joona Vainion. Haapasalo kuitenkin onnistui torjumaan Vainion harhautuksen. S-Kiekolla oli kolmannen erän jälkimmäisen kympin alettua hyvä paikka kun Jaakko Rask karkasi puolittain läpi mutta Salokannas torjui varmasti. Tuomari Juha Suoraniemellä oli salliva linja ja molemmat viljelivät kovia taklauksia ja lisäksi esittivät kaikenlaisia pikkukoiruuksia. Ajassa 53:29 Erik Nilsson passitettiin jäähylle koukkaamisesta ja S-Kiekko pääsi ylivoimalle. Maalille rynninyt Tomi Poikonen kilautti pystytolppaa ja jäähyn lopulla Salokannas torjui hyvin patjallaan Pöytälaakson vedon mutta tilanne säilyi ennallaan. Viimeiset kaksi minuuttia Palloseura siirteli hyvin kiekkoa S-Kiekon päädyssä eikä S-Kiekko saanut kuudetta kenttäpelaajaa jäälle lainkaan joten pisteet jäivät Forssaan numeroin 4-2. Kolmannessa erässä Topi joutui torjumaan 12 kertaa kun virkaveli ja Topin entinen pelikaveri LeKi:n paidassa Veeti Haapasalo selvisi kolmella kopilla.

3 tähteä Jukka-Pekka Kurtelius

2 tähteä Mikko Saikkonen