Palloseura haastoi Suomen-Cupin ottelussa tiukasti Kiekko-Vantaan. Vielä ottelun puolivälissä oltiin tasatilanteessa 1-1 mutta sitten K-Vantaa ratkaisi ottelun paremmalla viimeistellään edukseen. K-Vantaa oli parempi molempien maalien edustalla, puolusti tarkasti ja iski ratkaisevan määrän maaleja. Palloseura kuitenkin nosti tasoa perjantain Hollolan ottelusta ja antoi miehekkään vastuksen.

Neljän minuutin kohdalla Raivo Freidenfelds oli karkaamassa yksin läpi mutta K-Vantaan Julius Valtonen ehti viimehetken katkoon.
Vieraat hyökkäsivät muutaman kerran vaarallisesti mutta Petrus Lintonen Palloseuran maalilla kesti kunnes K-Vantaa sai yv mahdollisuuden Niko Ojalan jäähyn myötä. Joonas Niemelä pääsi maalin edestä tekemään 0-1 Joel Sundin ja Roope Niskasen passeista. Myös ottelun toinen jäähy tuli Vihreäpaidoille kun Santtu Ahonen nosti kiekon katsomoon. Alivoimalla Miku Ronkainen nousi ylös ja Miika Heiskari joutui rikkomaan, tasavoimalla ja Palloseuran reilun minuutin ylivoimalla ei kuitenkaan syntynyt tulosta. Avauserä oli tasaisempi kuin torjunnat Petrus Lintonen 14 / Aleksanteri Heiskanen 1 kertoivat. K-Vantaa puolusti todella tarkasti eikä Palloseura päässyt laukomaan vaikka alueelle pääsikin kiekon kanssa.

Toinen erä alkoi Palloseuran ylivoimalla kun K-Vantaa piti Mestiksestä tutun 18 minuutin erätauon, eli 3 minuuttia liikaa ja tästä palkintona rangaistus. Palloseuran ylivoima ei kuitenkaan tuottanut tulosta.
Sensijaan Harri Kainulaisen istuessa koukkaamisesta rangaistusta alkoi tapahtumaan. Ensin Jyri Waajakoskelle pelattiin vapaa paikka maalineteen mutta ohjaus meni ohi. Hetkeä myöhemmin Miku Ronkainen katkoi vieraiden purun siniviivalla ja syötti Samuli Virtaselle joka jatkoi Raivo Freidenfeldsille. Raivo huomasi maalin edestä Peteris Pujatsin joka ohjasi ottelun 1-1 tasoituksen ajassa 29:16.
Palloseuran kannalta valitettavasti K-Vantaa otti uudelleen johdon ajassa 31:19 kun Jesse Niemen heitto nollakulmasta pomppi Petu Lintosen suojusten kautta verkkoon.
Vajaa pari minuuttia myöhemmin syntyi 1-3, jos edellinen oli hieman halpa maali niin tämä oli hienosti pelattu. Joel Sund löysi hienolla poikittais syötöllä Miika Heiskarin jonka laukaus painui takakulmaan.
Maalin jälkeen Palloseuralla oli hyvä kavennuspaikka kun Pujats nousi maalille mutta Heiskanen torjui tilanteen. Toisessa erässä Lintonen torjui 8 kertaa ja Heiskanen 9 torjuntaa.

Palloseura painoi kolmannen erän alussa hyvin päälle, Kristian Kause syötti ja Joni Leppikoski tykitti mutta Heiskanen torjui. Hetkeä myöhemmin Jyri Waajakoski taiteili kiekon kanssa hyökkäysalueella ja syötti Peteris Pujatsille jonka laukaus kilahti ylärimaan. Myös Niko Ojala kilautti kolmannessa erässä maalikehikkoa nimittäin pystytolppaa.

Miku Ronkainen nousi myös vahvasti mutta K-Vantaan puolustus onnistui estämään maalin teon ja heti perään K-Vantaa otti 1-4 johdon kun Keni Karalahti vapautti pitkällä avaussyötöllä Joel Sundin läpiajoon eikä tämä erehtynyt vaan laukoi varmasti osuman. Tilastoihin syöttäjäksi saatiin Roope Reini joka todellisuudessa yritti saada paitaansa irti kaukalon laidan ja plexin välistä!
Palloseuran pelatessa ylivoimaa onnistui Joonas Niemelä katkaisemaan Palloseuran hyökkäykseen lähdön ja ujutti kiekon maaliin joten loppunuemrot 1-5 olivat valmiit ajassa 54:52.
Palloseuran näkyvimmät pelaajat ottelussa olivat Jyri Waajakoski, Miku Ronkainen, Peteris Pujats ja miehekkäästi taklaillut Kasperi Lähteenmäki. Maalilla Petrus Lintonen torjui yhtä lipsahtusta lukuunottamatta hineosti.

Tulos tiesi sitä että Kiekko-Vantaa jatkaa Suomen Cupissa eteenpäin ja Palloseura saa alkaa keskittymään parin viikon kuluttua alkavaan Suomi-sarjaan. 13.9 pelattavan kenraaliharjoituksen vastus vaihtui kun K-Espoo ilmoitti ettei tulekaan Forssaan niin saimme tilalle Nokian Pyryn.