Palloseuralle uusi puolustaja

Mukavasti neljällä pisteellä sarjan aloittanut Palloseura saa puolustuspäähän vahvistusta. Vihreäpaitoihin siirtyy Mestisjoukkue LeKi:stä Mikko Saikkonen. 22-vuotias Saikkonen on S-Kiekon kasvatti joka a-juniorina siirtyi HPK:n riveihin. Viime kausi kului Lempäälässä ja myös Suomi-sarja tuli tutuksi KooVee:n paidassa pelatuissa seitsemässä ottelussa jossa syntyi hyvät tehot 2+4. Mestiksessä 13 ottelua tuotti tehot 1+0. Jäähyllä 170 senttinen ja 65 kiloinen hyvin liikkuva puolustaja ei istunut lainkaan aikuisten sarjoissa. Samalla Palloseuran puolustus saa kaipaamaansa leveyttä sillä tähän asti olemme joutuneet jossain otteluissa käyttämään jopa hyökkääjiä puolustajina.
Saikkonen on edustuskelpoinen jo torstaina pelattavassa Haukat ottelussa joka pelataan Järvenpäässä 28.9 klo 18:50 alkaen.