Palloseura päättää alkusarjan kaatamalla Naantalissa VG-62 puhtaasti 1-6. Jyri Waajakoski oli illan tehomies tehoin 1+4. Kaikissa Palloseuran paidassa pelaamissaan otteluissaan maalin tehnyt Niklas Lehtimäki saalisti 1+3. Mikko Jaakkola teki 2 maalia. Maalin mieheen tekivät Teemu Karjalainen ja Mikko Saikkonen. Pelit jatkuvat ylemmässä jatkosarjassa Huntersin, JHT:n, Pyryn, Hokin ja KooVeen kanssa. Sarja pelataan kaksinkertaisena ja kaikki ovat varmistaneet playoff paikan!

Avausmaali syntyi reilun kuuden minuutin pelin jälkeen kun Jyri Waajakoski syötti maalin takaa ja Teemu Karjalainen tykitti vastakiekkoon numeroiksi 0-1. Seuraava maali näki päivänvalon ajassa 12:57. Joona Tala laukoi viivasta ja Juuso Ikonen isäntien maalilla ei saanut kiekkoa haltuunsa ja Jyri Waajakoski laukoi reboundista osuman. Syöttöpinna myös Niklas Lehtimäelle.

Toisen erän toisella minuutilla Palloseura jatkoi Naantalilaisten kurittamista ylivoimalla. Lauantaina 4 ylivoimaosumaa taiteillut Palloseura meni 0-3 johtoon kun Mikko Jaakkola osui toisessa pelissä putkeen ja vei Palloseuran ylivoimalla 0-3 johtoon. Syöttäjinä jälleen Lehtimäki ja Waajakoski. VG-62 onnistui kaventamaan hieman ennen ottelun puoliväliä numeroiksi 1-3. Antti Rovio laukoi osuman ohi maskissa olleen Henri Viitalan. Palloseura osui jälleen ylivoimalla ajassa 31:26. Waajakoski ja Konsta Härkönen syöttivät ja Jaakkola iski takatolpalta illan toisen maalinsa. Palloseura osui vielä kerran toisessa erässä kun Mikko Saikkosen veto upposi helpohkosti ohi Juuso Ikosen. Syöttäjinä vähemmän yllättäen Waajakoski ja Lehtimäki!

Kolmannessa erässä nähtiin enää 1 osuma kun Niklas Lehtimäki karkasi läpi ja kiersi hallitusti Ikosen. Lehtimäki on osunut jokaisessa FPS paidassa pelaamassaan ottelussa saalistaen neljässä pelissä hirmutehot 5+7!

3 tähteä Jyri Waajakoski

2 tähteä Mikko Jaakkola