Palloseura kohtasi perjantai-iltana Nokialla Suomi-sarjan kärkipään kamppailussa Pyryn. Ottelu oli erittäin vauhdikas ja hyvätasoinen. Palloseura jopa hallitsi peliä ja loi enemmän maalipaikkoja mutta varsinainen peliaika ei tuonut ratkaisua ja lopulta Pyry oli jatkoajalla onnekkaampi ja vei 2 sarjapistettä 3-2 voitolla. Palloseuralle oli tuomisinaan Nokialta 1 sarjapiste.

Palloseura sai otteluun vahvan alun sillä Pyryn Topi Salmela joutui rangaistusaitioon jo ajassa 2:35. Puolen minuutin ylivoimapyörityksen jälkeen Mikko Saikkonen sai kiekon siniviivalle, otti tyhjät pois ja laukoi vastustamattomasti kiekon ohi Wille Mattilan ajassa 3:05. Syöttäjinä olivat Aleksi Karlsson ja Jyri Waajakoski. Palloseuralla oli hyvä paikka mennä kahden maalin johtoon kun Miku Ronkainen syötti maalille ja Kasperi Lähteenmäki pääsi laukomaan vastakiekkoon mutta veti ohi.
Pyryn tasoitus syntyi myös ylivoimalle, Eetu Moberg istui jäähyllä koukkaamisesta ja jäähyä jäi istumatta puolisen minuuttia kun Waltteri Selimgerei laukoi lähietäisyydeltä tasoituksen 10:59.
Moberg paikkasi jäähynsä hienosti , terävä laukaus upposi ajassa 16:04 alakulmaan. Syöttäjinä olivat illan toiset pisteensä kuitanneet Karlsson ja Saikkonen. Erän lopulla kolmosketju Mikko Kulju-Joni Vuorela-Peteris Pujats kehitteli hyvän pyörityksen ja Pyryn Juuso Rämö joutui huitomaan ja lähti jäähylle joka jatkui toiseen erään.

Toisen erän alussa Palloseuran yv ei toiminut ja Pyry kesti helposti alivoiman. Pyry sai myös kokeilla ylivoimaa kun Pujats vieraili jäähyaitiossa mutta Palloseuran alivoima oli vahvaa.
Palloseuran erän paras paikka oli kun Mikko Pehkonen katkoi hyvin Pyryn hyökkäykseen lähdön ja syötti maalineteen mutta Otto Rantanen ei onnistunut ohittamaan Mattilaa.
Erän lopulla ajassa 38:11 Pyry onnistui tasoittamaan ottelun kahdella-yhtä vastaan hyökkäyksestä , Alex Olkinuora viimeisteli Henrik Sandvikin syötöstä takatolpalta numeroiksi 2-2.

Kolmannen erän kolmannella minuutilla Mikko Kulju nousi vahvasti maalille mutta Mattila onnistui torjunnassaan. Hetkeä myöhemmin Kuljulla oli uusi tilanne kun Toomas Veijola syötti takatolpalle lähes tyhjän maalin eteen mutta kiekko pyörähti ja tilanne kuivui kokoon.
51 minuutin kohdalla Mobergille pelattiin hyvin maalin eteen mutta Mattila kesti. 54.llä minuutilla Pyryllä oli ensin vaarallinen paikka josta Joona Vainio karkasi nopeaan vastaiskuun ja potki itsensä yksin läpi. Veto meni kuitenkin ohi. Pyryn Juha Korkeamäelle tuomittiin tilanteesta huitomisesta rangaistus mutta Palloseuran yv oli väkinäistä eikä kunnon paikkoja syntynyt.
Palloseuran Karlsson pääsi laukomaan 2 ja puoliminuuttia ennen loppua kun Mattila oli jo pelattu ulos mutta pakki ilmeisesti peitti vedon. Viimeisellä minuutilla Pyry pyöritti mutta Palloseura kesti ja ottelu eteni jatkoajalle. Jatkoajalla Karlsson ja Waajakoski kehittivät hienon paikan mutta Mattila venyi torjuntaan ja sitten Pyry nousi vastaiskuun ja Selimgerei onnistui laukomaan 3-2 voittomaalin ajassa 60:51.

Hyvä suoritus neljän kentällisen voimalla. Petu oli varma. Kovin pyryläiset koittivat saadaan pomppukiekkoja, mutta niitä ei tullut. Tiukka matsi, missä kummallakin oli paikkansa. Olisi pienellä tuurilla ja toisaalta hieman paremmalla osumatarkkuudella kääntynyt meille. Tärkein poiminta tästä oli tietenkin erittäin hyvä taisteluhenki ja peli-ilme. Se pyritään säilyttämään tuleviinkin peleihin ja silloin kiekko pomppii meille kommentoi Palloseuran valmennuksesta MV-valmentaja Ville Nyrönen ottelua kotimatkalla bussista.

3 tähteä Aleksi Karlsson
2 tähteä Mikko Saikkonen