Palloseura matkusti lauantaina Espooseen vastavierailulle kohtaamaan Kiekko-Espoon. Perjantai iltana K-Espoo haki Forssasta selkeästi pisteet mutta nyt peli oli tiukka loppuun saakka. Kiekko-Espoo piti kuitenkin pintansa ja nappasi kotivoiton maalein 4-2.

Avauserässä Palloseura piti kiekkoa enemmän mutta pyöritys oli tehotonta. Kesken painostuksen Tommi Takaveräjä karkasi läpiajoon Joni Häppölän oivallisesta syötöstä ja laukoi Espoon 1-0 johtoon ajassa 8:49.
Palloseura jatkoi kuitenkin painostusta ja tasoitus syntyi runsaslukuisten Forssalaiskannattajien riemuksi ajassa 11:53. Jyri Waajakoski syötti maalin kulmalta ja Kristian Tikka viimeisteli maalin edestä tasoituksen. Maalin toinen syöttäjä oli Totte Moberg. Palloseuralla oli jälleen paikkoja lisäosumiinkin mutta Jani Nieminen ei ollut yllätettävissä.
Erän loppupuolella sattui Palloseuralle hyökkäys siniviivalla virhe jonka seurauksena Aleksi Järvinen vapautuui Takaveräjän läpiajoon eikä Fopsin vihreääkin paitaa pari kautta kantanut Tommi erehtynyt vaan laukoi illan toisen osumansa ajassa 18:15.

Toisessa erässä Kiekko-Espoo oli hallitsevampi osapuoli ja työllisti hyvin torjunutta Topi Salokannasta 10 kertaa kun Jani Nieminen selvisi kolmella torjunnalla siitä huolimatta että Palloseura sai yrittää ylivoimalla kahdesti. Palloseuran alivoima puolestaan kesti Niko Ojalan pelin viivyttämisestä saaman rangaistuksen.
Erän ainoan maalin teki kuitenkin Palloseura. Joni Leppikoski nappasi kiekon K-Espoon pelaajalta heidän puolustuspäässä ja jätti taakse josta Joni Vuorela laukoi tasoituksen ajassa 39:39. Syöttöpiste myös Peteris Pujatsille. Maali oli Jonille viikonlopun toinen sillä hän vastasi myös eilen Palloseuran maalista.

Kolmannessa erässä Pasi Palmumäki passitettiin jäähylle poikittaisesta mailasta , isäntien Anton Kokkonen näytti kaatuvan todella helposti tilanteessa. Ylivoima tuotti tulosta kun Niki Kaila pääsi neliön keskeltä laukomaan kiekon Topi Salokannaksen ohi ajassa 43:13.
Seuraavalla minuutilla K-Espoon Moses Mustonen taklasi jäähyn arvoisesti Niko Ojalan Palloseuran maalin takana mutta tuomari Nurmela ei katsonut rikettä jäähyn arvoiseksi.
Pari minuuttia myöhemmin Joona Tala sen sijaan passitettiin korkeasta mailasta jäähylle ja Talan vapauduttua jäähyltä sinne passitettiin Joona Vainio. Palloseuran alivoima kesti molemmat rangaistukset hienosti.
Palloseura kehitteli hyvän tasoituspaikan reilut viisi minuuttia ennen täyttä aikaa. Jyri Waajakoski katkoi K-Espoon hyökkäykseen lähdön ja vapautti Totte Mobergin nokikkain Jani Niemisen kanssa mutta Nieminen onnistui torjunnassaan. Hetkeä myöhemmin Joni Häppölällä oli mahdollisuus iskeä lopullinen niitti mutta Topi Salokannas venyi uskomattomaan torjuntaan. Hurlumhei minuutin päätti Palloseuran komea hyökkäys jossa Kristian Tikka levitti ensin toiseen laitaan Jukka-Pekka Kurteliukselle joka löysi maalin edestä Jyri Waajakosken mutta tämä laukoi yli.
Lopullinen niitti tuli ajassa 57:05. Jyri Waajakoski luisteli hakemaan kiekkoa kulmasta ja takaa tullut Juuso Hämäläinen tönäisi hänet selästä kumoon, no tämän tempun jälkeen oli helppo työ syöttää maalin eteen Oscar Leppäselle joka viimeisteli varmasti. Joku toinen tuomari olisi saattanut antaa Juusolle rangaistuksen estämisestä.
Palloseura yritti vielä kavennusta ottamalla Topin penkille mutta osumia ei enää syntynyt kumpaankaan päätyyn joten Kiekko-Espoo nappasi voiton myös viikonlopun toisessa ottelussa.

Fanibussin tähdet jakautuivat seuraavasti:
3 tähteä Joni Vuorela
2 tähteä Kristian Tikka