Palloseura laittoi Ketterän ahtaalle Suomisarjan toisessa välieräottelussa tiistai-iltana Forssan Jäähallissa. Palloseura johti vielä kahden erän jälkeen 1-0 ja mutta Ketterä käänsi ottelun edukseen kahdella kolmannen erän alun salamamaalilla ja varmisti voiton ylivoimamaalilla joten toinen kiinnitys ottelusarjan voittoon matkasi Imatralle maalein 1-3 (1-0,0-0,0-3). Kyseessä oli uskomattomasti Ketterän kolmaskymmenes peräkkäinen voitto. Tämä tietää sitä että Palloseuran on voitettava torstaina Imatralle jotta hyvin sujunut kausi jatkuisi vielä lauantaina.

Palloseura sai vahvan alun , joukkue oli hyvin lataantunut ja viljeli mukavia pommeja horjuttaen Ketterän pelin rakentelua.

Johtomaali syntyi ajassa 3:47. Eetu Salmela laukoi siniviivalta, kiekko ajautui Antti Saloselle joka samantien levitti poikittaissyötöllä kiekon Jukka-Pekka Kurteliukselle joka tykitti komean one-timer vedon verkkoon ohi Lipiäisen ja tilanne kotiyleisön riemuksi 1-0.

Palloseura sai avauserässä hyvin pidettyä Ketterän hyökkäykseen lähdöt kurissa ja Henri Viitala torjui varmasti ne vedot jotka Ketterä sai maalille asti.

Ketterän Saku Viskari joutui jäähylle 11 minuutin kohdalle korkeasta mailasta ja jäähyn loppupuolella Palloseura sai kehiteltyä hässäkän maalin eteen josta paästiin pariinkin otteeseen yrittämään Lipiäisen yllättämistä mutta Ketterä-vahti onnistui peittämään läheltä tulleet vedot.

Erän loppupuolella Palloseuralla oli loisto tilaisuus lisätä johtoa, Ketterän puolustus nukahti kerrankin ja Salosen hieno avaus omalta alueelta tavoitti hyökkäys siniviivalla odottaneen Kurteliuksen, Kurtelius syötti vasemmalle mukana karanneelle Niklas Sahalle jonka matalan vedon Lipiäinen kuitenkin onnistui torjumaan.

Palloseura pääsi aloittamaan toisen erän ylivoimalla kun Erno Ripatti joutui jäähylle avauserän viimeisellä minuutilla maalivahdin kolaamisesta. Ylivoima kuitenkaan ei tuottanut tulosta.

Palloseuran Juuso Hämäläinen punnersi puolittain karkuteille mutta Lipiäinen onnistui jälleen peittämään Juuson vedon.  Ketterä pääsi myös ylivoimalle 27 minuutin kohdalla kun Samuli Virtanen joutui koukkaamisesta istunnolle. Ketterä yritti pelata aikaisemmista ottelusta tuttua kuviota takatolpalle poikittaissyötöstä mutta Palloseura oli lukenut kotiläksynsä ja alivoimapeli toimi hyvin. Jäähyn tapon jälkeen Palloseura otti ohjat käsiinsä ja hallitsi peliä tovin mutta Lipiäistä ei onnistuttu yllättämään.

Palloseuran Joel Lehtonen esitteli toisessa erässä ottelun komeimman taklauksen kun hän avojäänpommilla tööttäsi Tomi Iso-Mustajärven.

Ketterä tuli tasoihin heti kolmannen erän alussa, ajassa 40:48, hieman halvalla maalilla. Joona Jääskeläinen laukoi ensin ohi mutta kiekko pomppasi maalin toiselle tolpalle josta Saku Viskarin sutaisi löysi tiensä verkkoon tolpan juuresta tai Viitalan varusteiden kautta.

Ja heti seuraavalla minuutilla, ajassa 41:26, Ketterä otti johdon. Jesse Juntheikki syötti poikittaissyötön ja Rudolfs Maslovskis laukoi suoraan syötöstä ohi Viitalan ja Ketterän 1-2 johtoon.

Erän puolivälin lähestyessä joutui Antti Tenkanen 2+2 minuutin istunnolle Jarno Lippojokeen kohdistuneesta korkeasta mailasta. Ensimmäiset kolmisen minuuttia Palloseuran av toimi hienosti mutta 11 sekuntia ennen kuin Antti olisi päässyt jäähyltä onnistui Ketterä tekemään kolmannen maalin. Lippojoki laukoi raneteella siniviivalta ja Erno Ripatti ohjasi vieraat kahden maalin karkumatkalle.

Lopussa Palloseuralla oli parikin hyvää maalipaikkaa, ensin Mikko Jaakkola nosti lähes tyhjästä maalista ohi kun Lipiäinen oli jo jään pinnassa ja kulma oli auki ja hetkeä myöhemmin Lipiäinen torjui ilmiömäisesti Kurteliuksen vedon maalin edestä .

Palloseuran tähdet :

2 tähteä Joel Lehtonen