Palloseura ja Järvenpään Haukat kohtasivat Järvenpäässä perjantaina hieman erikoiseen aikaan kun ottelu alkoi vasta 19.50.
Avauserän jälkeen Palloseura johti peliä 0-2. Avausosuman laukoi Niklas Saha, Pasi Palmumäki laukoi ja Saha ehti irtokiekkoon ja rikkoi Samu Mäkisen nollan ajassa 7:11. Maalin toinen syöttäjä oli Kristian Tikka.
Palloseuran toisen maalin laukoi Kristian Tikka joka karkasi Haukkojen puolustuksen keskeltä nokikkain Mäkisen kanssa. Myös tämän maalin syöttäjä oli Pasi Palmumäki.
Palloseuralla oli hyvä tilaisuus ottaa kolmen maalin johto kun Jukka-Pekka Kurtelius pääsi yrittämään rangaistuslaukauksesta sen jälkeen kun Ramil Jokinen oli rikkonut häntä maalipaikassa. Mäkinen kuitenkin onnistui torjumaan yrityksen.
Haukkojen parhaat tilanteen olivat erän puolivälin jälkeen perättäisissä vaihdoissa Jussi-Pekka Jokisella ja Leevi Leipijärvellä mutta Petrus Lintonen selvitti molemmat vaaralliset tilanteet.
Palloseuralla oli maalien lisäksi heti alussa hyvä paikka kun Leevi Kannisto syötti ja Peteris Pujats laukoi mutta Mäkinen kesti vielä siinävaihesssa.

Toisen erän alussa Haukat kehittelivät pari-kolme hyvää maalipaikkaa mutta Petrus Lintonen torjui ne varmoilla otteilla.
Palloseura meni 0-3 johtoon kun Otto Rantanen pääsi nostamaan läheltä etunurkkaan. Maalin syöttivät Leevi Kannisto ja Peteris Pujats. Ottelua oli tuolloin käyty 26:39.
Erän lopulla Palloseura iski vielä neljännen maalin kun Otto Rantanen onnistui Palloseuran illan toisesta ylivoimasta tekemään ylivoimaosuman maalinedustalta. Syöttäjinä Aleksi Karlsson ja Jyri Waajakoski.
Toinen erä oli alun Haukka painostuksesta huolimatta selkeästi Palloseuran sillä Samu Mäkinen joutui erässä torjumaan peräti 20 kertaa kun Petrus Lintonen selvisi seitsemällä torjunnalla.

Kolmannessa erässä molemmilla oli monia maalipaikkoja jotka maalivahdit selvittivät taidolla ja tuurilla.
Erän puolivälissä Palloseura pääsi ylivoimalle ja hetkeksi jopa kahden miehen ylivoimalle. Ylivoima tuotti lopulta tulosta kun Otto Ramtanen nosti maalinkulmalta illan kolmannen maalinsa. Ajassa 51:19 syntyneen 0-5 maalin syöttivät Jukka-Pekka Kurtelius ja Jyri Waajakoski.
Hattutemppuilija Rantanen joutui jäähylle viitisen minuuttia ennen loppua mutta Palloseuran alivoima oli vahvaa eikä Petrus Lintosen nollapeli ollut uhattuna.
Ottelun lopussa Palloseura pelasi tarkasti joten vierasvoitto varmistui maalein 0-5.

3 tähteä Otto Rantanen
2 tähteä Petrus Lintonen