Palloseura vieraili perjantai-iltana Hyrylässä jossa kotijoukkueena oli KJT.

Palloseura otti johdon heti kolmannella minuutilla kun Misa Niemi laukoi ympyrän kaarelta johto-osuman.
FPS:lle tarjottiin mahdollisuus tehdä toinen osuma ylivoimalla mutta vieraille tulossa olleen jäähyn aikana Kari Kärnä tasoitti ottelun pelikellon näyttäessä 6:27. FPS ylivoima kuitenkin jatkui , Joni Vuorela voitti hyökkäyspään aloituksen ja Eetu Moberg laukoi millimetrin tarkasti yläkulmaan vieden vieraat 1-2 johtoon ajassa 6:57.

Toisessa erässä ajassa 28:31 Jeffrey Lawman syötti maalin takaa ja Teemu Karjalainen laukoi yläkulmaan 1-3.
Palloseura lisäsi johtoa ajassa 30:36 ylivoimalla, Mikko Jaakkola laukoi ja Juuso Hämäläinen ohjasi 1-4. Toinen syöttäjä oli Erik Nilsson.
KJT:n Joel Närhi pääsi läpi mutta Henri Viitala torjui varmasti. Erän lopulla Palloseura kesti 3 perättäistä alivoimaa Viitalan johdolla.

Kolmannessa erässä ei enää lisäosumia syntynyt vaikka Palloseura pääsi yrittämään kerran ylivoimalla joten kauden avausvoitto irtosi numeroin 1-4.

Timo Tukia, Hyrylä

Ottelun maalitilasto

2.30 FPS 0-1 Miska Niemi
6.25 KJT 1-1 Kari Kärnä (Valtteri Heikkilä) av sr