Palloseura vieraili Jyväskylässä toisen kerran parin viikon kuluessa. Samoin kuin edellisellä kerralla saivat keski-suomalaiset kokea Palloseuran taistelutahdon kolmannessa erässä. D-Kiekko sai Riemun tavoin todeta että täysi pistepotti karkasi kolmannessa erässä Forssaan.

D-Kiekko ottelussa avauserä oli tasainen joskin vaarallisia tilanteita ei monia ollut. Henri Viitala napsi räpylällään D-Kiekon yritykset. Molemmat pääsivät kokeilemaan kerran ylivoimaa mutta edes ylivoimalla ei kunnon tilanteita syntynyt.

Myöskin toinen erä oli avauserän kaltainen ja tilanteita oli harvakseltaan. Erän loppupuolella Aleksi Karlsson joutui jäähyboxiin ja D-Kiekko meni ylivoimalla 1-0 johtoon ajassa 38:00, tosin ei pyörityksen päätteeksi vaan Jari Tapper vapautettiin pystysyötöllä läpiajoon Ville Taskisen toimiessa avaussyötön antajana. Palloseuralla oli tilanteessa vaihto kesken ja D-Kiekon maalivahti Lauri Rämö huomasi tämän ja avasi purkukiekon nopeasti Taskiselle. Joona Tala sai vielä jäähyn ajassa 39:55 koukattuaan keskialueella karkuun pyrkinyttä D-Kiekon peluria joten lähtökohdat kolmanteen erään olivat kotijoukkueelle hyvät, 1-0 johto ja ylivoima.

Palloseura pelasi vahvaa alivoimaa ja jäähyn lopulla Juuso Hämäläinen sai mailan poikittaissyötön väliin ja kiekko lipsahti D-Kiekon puolustajalta keskialueelle. Hämäläinen syöksyi perään vapauttaen Jukka-Pekka Kurteliuksen läpiajoon. Jukkis harhautti hienosti Rämön ja laukoi pelin tasanumeroihin 1-1 pelikellon näyttäessä 41:50.

Tämän jälkeen D-Kiekko piti kiekkoa enemmän mutta Palloseuran puolustus oli tarkkana Henri Viitalan johdolla ja vajaa kolme minuuttia ennen loppua Palloseura meni 1-2 johtoon. Joni Vuorela voitti ensin hyökkäyspään aloituksen ja Samuli Virtanen piti hyvin siniviivan, syöttö keskelle maalin eteen josta löytyi Kapteeni Eetu Moberg jonka rystyveto yllätti Rämön ja Palloseura Eetun kauden avausmaalilla johtoon. Maalin jälkeen Palloseura pelasi fiksusti ja purut olivat sopivan mittaisia, D-Kiekko pääsi ottamaan maalivahdin pois vasta ajassa 59:32 eikä Viitalalle tullut kuin yksi laukaus viivasta torjuttavaksi jonka Henkka koppasi helposti. Pari sekuntia ennen loppusummeria Hämäläinen ja D-Kiekon Sami Hepola kävivät pienen painin joka tosin jäi lyhyeksi kun Juuso selätti vastustajansa. Aloitus tuli vielä Palloseuran päätyyn mutta Teemu Karjalainen voitti aloituksen eteenpäin ja suoraan alueelta ulos ja Palloseura pääsi jälleen juhlimaan täyttä pistepottia.

Eetu Moberg kommentoi voitto-osumaa, joka siis oli Eetun kauden avausmaali lyhyesti:  Hyvään paikkaan tuli osuma ja samalla kyllä tippu aikamoinen gorilla harteilta!

Palloseuran valmennuksesta Marko Vehmas puolestaan totesi että Tiukka matsi,kovaa taistelua ja tärkeät pinnat mukaan. Ei meiltä parasta peliä mutta hyvä että hieman heikommallakin pelillä pystytään voittamaan.

3 tähteä Eetu Moberg

2 tähteä Juuso Hämäläinen

1 tähti Henri Viitala

MVP kypärä Eetu Mobergin päähän!