Palloseuran pelit jatkuivat lauantaina Porvoossa. Huntersin YV oli Palloseuralle myrkkyä ja isännät onnistuivat kolmasti ylivoimalla kahdessa ensimmäisessä erässä johtaen 3-0. Palloseura taisteli kuienkin loppuun asti tasoittaen pelin numeroiksi 3-3. Hunters kuitenkin onnistui vielä lisäämään maalitiliään voittaen ottelun lopulta 5-4.

Palloseuran ensimmäinen tilanne oli minuutin kohdalla kun Miku Ronkaisen syöttö tavoitti maalille rynnineen Veeti Vuorion mutta Dominik Salama Huntersin maalilla torjui.

Palloseuran Joni Leppikoskelle tuomittiin todella helposti kampitusrangaistus ajassa 2:21 Huntersin pelaajan luisteltua Jonin mailaan. Reilun minuutin pyörityksen jälkeen Hunters otti 1-0 johdon kun Teemu Väisänen onnistui maalinedus hässäkästä ohittamaan Petrus Lintosen ajassa 3:35. Minuuttia myöhemmin Huntersin Miska Varjosaari pääsi laukomaan hyvästä paikasta mutta Petrus Lintonen selvitti tilanteen vaivatta.

Huntersille puolestaan tuomittiin 2 minuuttinen ajassa 5:56 kun Jesse Söderqvist kampitti kulmassa Aleksi Karlssonin. Ylivoima ei kuitenkaan toiminut.

Huntersilla oli paikka mennä kahden maalin johtoon kun Janne Brygger rynni läpi ja jatkotilanteesta Mikko Jaakkola joutui jäähylle ajassa 8:23. Hunters käytti jälleen ylivoimansa ja meni ajassa 9:02 2-0 Miika Runsalan laukaukselle.

Erän puolivälissä Varjosaari pääsi jälleen yrittämään maalintekoa mutta Petu Lintonen oli jälleen edessä.

Kahdennellatoista minuutilla Palloseura kehitteli painostuksen jonka aikana Samuli Virtanen ja Joona Tala hätyyttelivät Salamaa ja Huntersin Teemu Mielonen joutui rikkomaan jäähyn arvoisesti ajassa 11:31. Nyt ylivoima oli aluksi hieman ensimmäistä parempaa mutta jäähyn toisella minuutilla oli vaikeuksia alueelle pääsyssä eikä kavennusosumaa syntynyt.

Palloseuran erän kolmas jäähy tuomittin Toomas Veijolalle ajassa 17:31 Kolmatta yv-maalia ei sentään tullut vaikka Huntersilla pari tilannetta olikin. Erän viimeisen minuutin alkaessa Veeti Vuorion nosto tavoitti keskialuuelta Miku Ronkaisen joka pääsi nokikkain Salaman kanssa mutta toivottua kavennusta ei syntynyt ja Hunters voitti avauserän 2-0. Petrus Lintonen joutui avauserässä torjumaan 16 kertaa kun Dominik Salama selvisi puolta vähemmällä.

Toisen erän alkua Palloseura hallitsi , tosin Hunters käänsi nopeasti vastahyökkäyksiin kun paikka tuli. Kun erää oli pelattu reilu 5 minuuttia oli Miku Ronkainen taas yrittämässä ja jatkotilanteessa Mikko Saikkonen pääsi nostamaan hyvästä paikasta mutta tolppa pelasti Huntersin.

7 ja puolen minuutin kohdalla Jukka-Pekka Kurtelius petasi Eetu Mobergille hienon paikan mutta Salama venyi uskomattomaan torjuntaan.

Erä ehti vanheta 11:43 ennen kuin tuli erän ensimmäinen rangaistus, Palloseuran Otto Rantanen joutui oman maalilla kaatamaan vastustajan. Ja niin siinä kävi että Huntersin Perttu Lesch pääsi jäähyn lopulla ajassa 33:29 iskemään isäntien illan kolmannen yv-maalin maalinkulmalta.

Palloseura sai illan kolmannen yv-mahdollisuuden ajassa 34:30 kun Jimi Toivonen kaatoi maalille rynnineen Peteris Pujatsin. Aleksi Karlssonilla oli kavennuspaikka mutta Palloseuran maalisaldo näytti edelleen nollaa.

Palloseuran Mikko Jaakkola passitettiin ajassa 38:09 huitomisesta jäähylle ja Huntersille avautui tilanne jälleen lisäosumiin, niitä ei kuitenkaan syntynyt ja toiselle tauolle poistuttiin numeroissa 3-0. Toinen erä oli Palloseuralta avauserää parempi, Salama joutui torjumaan 16 kertaa, Petu 11.

Kolmannen erän viidennellä minuutilla Aleksi Karlsson nousi hyvin maalille mutta Salama torjui jälleen. Vastaavasti toiseen päätyyn Jevgeni Soloviev karkasi läpi mutta Lintonen selvitti tilanteen.

Kahdeksannella minuutilla Toomas Veijola esitteli taklaustaitojaan puhtaalla avojään pommilla ja heti perään J-P Kurtelius laukoi pienestä kulmasta mutta Salama liimasi tämänkin.

Palloseura sai vihdoin kuparisen rikki ajassa 50:05. Joni Leppikoski blokkasi vedon omalle siniviivalla ja karkasi läpiajoon jota Salama ei enää pystynyt pysäyttämään vaan Leppikoski laukoi numeroiksi 3-1.

Palloseura laittoi pelin jännäksi ajassa 54:26, Joona Vainio nappasi ensin kiekon mainiosti omassa päädyssä ja nosti hyökkäyksen , Aleksi Karlsson kaivoi kiekon kulmassa ja syötti maalin kulmalle josta Eetu Moberg viimeisteli numeroiksi 3-2.

Samalla minuutilla Huntersin Vertti Vuoksiala sai rangaistuksen ja Palloseura pääsi ylivoimalle joka päättyi Aleksi Karlssonin laukomaan 3-3 tasoitusmaaliin ajassa 55:30 , maalin syöttivät Mikko Saikkonen ja Jukka-Pekka Kurtelius.

Valitettavasti kesken Palloseuran painostuksen onnistui Huntersin Miska Varjosaari karkaamaan läpi ja iski läpiajosta Huntersin uudelleen johtoon ajassa 56:55.

Palloseura otti aikalisän ajassa 58:24 ja Lintosen pois maalilta ajassa 58:38 kehittäen parikin hyvää tasoituspaikkaa mutta sitten Huntersin Jonne Brygger pääsi kiskaisemaan tyhjiin ajassa 59:05.

Huntersin Teemu Mielonen passitettiin vielä 2+10 minuutin jäähylle ajassa 59:22 ja Palloseura kavensi numeroiksi 5-4 ajassa 59:33, Jukka-Pekka Kurtelius laukoi osuman Karlssonin ja Toomas Veijolan syötöistä. Tasoitusta ei kuitenkaan syntynyt vaikka viime hetkillä kiekko saatiin painettua ilman maalivahtia Huntersin päätyyn joten hyvästä taistelusta huolimatta Hunters nappasi voiton maalein 5-4. Kolmannessa erässä Salama torjui 16 kertaa ja Petrus Lintonen 6 kertaa.

3 tähteä Aleksi Karlsson

2 tähteä Joni Leppikoski