Palloseura jatkoi tiukkoja otteluitaan kun Nokian Pyry oli saapunut Forssaan suomisarjan ylemmän jatkosarjan otteluun. Ottelu eteni kahden edellisen kotiottelun tavoin jatkoajalle numeroissa 3-3 mutta nyt lopussa juhli kotijoukkue kun Paul Manushin laukoi voittomaalin 3 sekuntia ennen jatkoajan päätöstä.

Avauserässä Palloseura otti johdon ajassa 4:58. Veeti Vuorio toi kiekon ylös ja laukoi, Pyry veskari Arttu Kulmala potki kiekon Mikko Jaakkolalle jonka laukaus lipui ohi Kulmalan ja Vuorio kävi tuikkaamassa kiekon verkkoon. Toinen syöttäjä avausosumaan oli Mikko Kulju.

Tämän jälkeen ote siirtyi Pyrylle ja Palloseura joutui ottamaan rangaistuksia ja Pyry rankaisi armottomasti kahdella ylivoima osumalla. Ensin J-P Kurteliuksen jäähyn aikana Jere Marjamäki ohjasi maalin edestä Waltteri Selimgerein syötön ohi Petrus Lintosen ajassa 10:59 ja parisen minuuttia myöhemmin Juuso Rämö laukoi keskeltä vieraat 1-2 johtoon. Kasperi Lähteenmäki oli tällöin jäähypenkillä. Avauserä oli Pyryltä paras, jatkossa Palloseura oli enemmän kuskin paikalla.

Toisessa erässä ei osumia syntynyt vaikka kumpikin joukkue sai kokeilla ylivoimapeliä, Pyry kerran ja Palloseura kolmen Pyryn rangaistuksen ajan.

Kolmannessa erässä Palloseura haki hyvin tasoitusta mutta ajassa 45:49 tuli kylmä suihku kun Pyry pääsi vastaiskuun ja Tomi Wilenius sai vapaasti ohjata kiekon verkkoon ja Pyry siirtyi 1-3 johtoon.

Palloseura jatkoi painostusta ja Pyry turvautui aikalisään 48:02. Tämä ei kuitenkaan auttanut vaan Palloseuran vyöryessä kohti Pyryn maalia joutui Juha Korkeamäki kaatamaan maalin takana Niklas Sahan ja Palloseura pääsi ylivoimalle ajassa 48:41. Reilun minuutin kuluttua tunnustellen käyntiin lähtenyt yv tuotti tulosta, J-P Kurtelius heitti kiekon päätyyn jossa siihen ehti ensimmäisenä Paul Manushin joka jatkoi heti maalille rynnivälle Peteris Pujatsille joka viimeisteli 2-3 kavennuksen. Ajassa 52:04 alkoi Palloseuran uusi ylivoima kun Valtteri Ylitalo kaatoi keskeltä maalille pyrkineen Manushinin. Nyt ylivoima lähti heti hyvin pyörimään ja ajassa 52:23 kiekko oli jälleen Pyryn verkossa, Toomas Veijola laukoi ja Jukka-Pekka Kurtelius kiskaisi Kulmalan torjuman kiekon komeasti maalin kattoon ja tilanne oli 3-3.

Tämän jälkeen kumpikin joukkue sai vuorollaan mahdollisuuden hakea voittomaalia ylivoimalla, ensin Eetu Moberg joutui istunnolle korkeasta mailasta ja kun Palloseura sai tapettua alivoimansa Niko Petro puolestaan taklasi rumasti Mobergia poikittaisella mailalla ja otti vielä yhteen Mikko Saikkosen kanssa joten Palloseura pääsi ylivoimalle ja toiseksi viimeisellä minuutilla jopa kahden miehen yv:lle kun Wilenius joutui jäähyaitioon kampituksesta. Pyryn alivoima kuitenkin kesti ja ottelu eteni siis jatkoajalle tutuin 3-3 numeroin.

Jatkoajan alussa Palloseura pääsi pelaamaan 35 sekuntia 4vs3 ylivoimaa mutta ilman tulosta. Jatkoajan neljännen minuutin alkaessa Aleksi Karlsson nousi komeasti koko kentän läpi mutta ei onnistunut saamaan kiekkoa ohi Kulmalan. Neljännen minuutin täyttyessä Petrus Lintonen torjui hyvin Alex Olkinuoran laukauksen ja heti perään Joona Tala nosti roikkusyötön keskialueelle ja J-P Kurtelius karkasi läpiajoon. Kulmala onnistui kuitenkin jälleen torjunnassaan. Kurteliuksella oli hetkeä myöhemmin uusi tilanne kun ensin Veeti Vuorio karvasi hyvin kiekon Pyryn pakilta ja vapautti Kurteliuksen maalintekopaikkaan mutta Kulmala esti jälleen maalinteon. Arttu Kulmala torjui jatkoajalla 5 kertaa mutta kuudes yritys toi ratkaisun, Paul Manushin toi kiekon ylös syöttäen Joona Talalle joka jatkoi oikea-aikaisesti takaisin ja Paul Manushin iski ensimmäisen pelitilanne maalinsa Palloseuran paidassa makeaan paikkaan ja Palloseuralle makea 4-3 voitto!

3 tähteä Paul Manushin

2 tähteä Jukka-Pekka Kurtelius