Palloseuran härkäviikko jatkui lauantaina Kotkassa jossa kohdattiin Titaanit. Palloseura nappasi 3 pistettä matkaansa 3-5 vierasvoitolla. Viikon päättää ottelu Raahe-Kiekkoa vastaan Sunnuntaina klo 17.00

Avauserässä Palloseura oli hienokseltaan niskanpäällä joten 0-1 erävoittoa voidaan pitää ansaittuna. Maali syntyi ajassa 8:38. Niklas Saha viimeisteli takakulmalta Mikko Saikkosen syötöstä, Erik Nilssonille myös syöttöpinna kiekon kaivamisesta laidasta.

Toisessa erässä riitti tapahtumia. Ensin ajassa 21:20 Palloseura meni 0-2 johtoon, Mikko Pehkonen laukoi siniviivalta maalia kohti mutta kiekko meni Joni Vuorelan kautta kulmaan jossa Mikko Kulju nappasi sen hanskalla alas, kulmasta väkevä punnerrus maalille ja nätti rystynosto tuotti tulosta ja Palloseura kahden maalin johtoon. Maalin jälkeen, ajassa 24:22 Joni Leppikoski joutui jäähylle ja sai seuraa parinkymmenen sekunnin kuluttua Mikko Saikkosesta. Titaanit onnistuivat kaventamaan numeroiksi 1-2 ajassa 25:43 kun Roope Lantta viimeisteli suoraan Elmeri Kotron poikittaissyötöstä. Maalin jälkeen Titaanit sai puhtia ja hallitsi peliä.

Titaanien suurin into kuitenkin laantui kun Palloseura meni 1-3 johtoon ajassa 28.23, Mikko Kulju nappasi siniviivalla Titaani-puolustajan avauksen , eteni muutaman metrin ja laukoi terävästi takakulmaan. Ja lisää tuli vajaan neljän minuutin kuluttua pelikellon näyttäessä 32:14. Niklas Saha teki maalinedestä illan toisen maalinsa, syöttöpiste Joni Leppikoskelle joka ajoi Titaani-puolustajan kulmassa laitaan. Sekä 1-3 ja 1-4 osumia edesauttoi Titaaneiden huolimaton pelaaminen omalla alueella josta Palloseura rankaisi armottomasti. Tilanne näytti olevan Palloseuran hallinnassa mutta viitisen minuuttia ennen erän loppua Miku Ronkaiselle tuomittiin ottelurangaistus potkaisemisesta ja Titaanit sai pelata erän loppuun ylivoimaa onnistuen tekemään kaksi ylivoimamaalia , ja nämä syntyivät viiden sekunnin välein! Ensin ajassa 37:58 Ville Myyryläinen viimeisteli takatolpalta 2-4 ja ajassa 38:03 syntyi maali jota Palloseura protestoi kovin sillä suoraan aloituksesta maalintekoon karanneen Mikko Puhakan maalia edelsi tilanne jossa Eemeli Kotron maila osui Samuli Virtasta kasvoihin jonka seurauksena Puhakka karkasi keskeltä läpi.

Titaaneille jäi ylivoimaa vielä 2 minuuttia mutta Aleksi Karlsson nappasi kiekon omassa päädyssä , harhautti pakin laidan kautta syötöllä ja karkasi kahdella-yhtä vastaan hyökkäykseen Eetu Mobergin kanssa, Aksun oikea aikainen syöttö tavoitti maalilta Eetun joka viimeisteli varmasti alivoimalla loppunumeroiksi jääneet 3-5 ajassa 38:40.

Kolmannessa erässä Palloseura oli 5vs5 hallitseva, lopussa Titaanit haki kavennusta viimeisen minuutin ilman maalivahtia. Petrus Lintonen joutui viimeiselle minuutilla torjumaan suunnilleen yhtä monta kertaa kuin koko erässä, mm. Santeri Suikkasen läpiajon.

Mv-valmentaja Ville Nyrönen kommentoi ottelua seuraavasti: Hyvin kulki tänäänkin. Siitäkin huolimatta, että päätuomarin ”linja” oli vähintäänkin erikoinen. Toinen erä pelattiin käytännössä alivoimalla, mutta siitäkin huolimatta tiimi toimi. Tasakentällisillä oltiin selvästi niskan päällä. Petulta jälleen hyvä suoritus. Muutaman tunnin päästä sitten pelataan jo Raahen Kiekkoa vastaan!

3 tähteä Niklas Saha

2 tähteä Mikko Kulju