Palloseura kohtasi pitkäaikaisen kilpakumppaninsa Tampereen KooVeen vasta ensimmäisen kerran  kuluvan kauden Suomisarjassa. Ottelu ei jättänyt ketään kylmäksi vaan tarjosi jännitystä loppuun saakka. KooVee onnistui ratkaisemaan ottelun jatkoajalla vieden bonuspisteen mukanaan Tampereelle maalein 4-5. Pistekin oli Palloseuralle arvokas sillä se takasi että Forssassa pelataan vuoden tauon jälkeen jälleen Suomisarja Playoffseja. LIsäksi se vahvisti asemia kamppailusta Playoffs kotiedusta sillä lähin kilpakumppani Liminkalainen AIK hävisi kotonaan Riemulle.

Avauserä parasta Palloseuraa

Palloseura aloitti terävästi , jo parin minuutin kohdalla Jukka-Pekka Kurtelius laukoi terävästi mutta Niklas Nalli Dynamon maalilla kesti vielä. Sama mies oli asialla ajassa 4:50. Joona Tala toi kiekon ylös, syötti Antti Tenkaselle joka jatkoi maalille. Kurtelius ohjasi pelivälineen verkkoon ja Palloseuran 1-0 johtoon.

KooVeen ensimmäinen kunnollinen tilannne oli 8 minuutin pelin jälkeen mutta Henri Viitala Palloseuran maalilla selvitti Sami Kaislehdon laukauksen.

Palloseuran sai illan ensimmäinen YV:n erän puolivälissä , ylivoima ei oikein toiminut mutta jäähyn loputtua saatiin loistopaikka mutta Nalli kuitenkin torjui Aleksi Karlssonin vedon.

Palloseuran toisen maali tuli hyvän karvauksen jälkeen, Teemu Karjalainen katkoi KooVeen hyökkäykseen lähdön, syötti Tommi Takaveräjälle joka heti takaisin ja Karjalainen viimeisteli läheltä 2-0 ajassa 13:02.

KooVeella oli vielä hyvä kavennuspaikka kun joukkueen parhaimmistoon kuuluneet Jaakko Kerisalmi ja Kaislehto juonivat mutta Viitala kesti.

Palloseuralla vaikea lähtö toiseen erään

Heti toisen alussa KooVee laukoi kiekon tolpaan ja kun erä oli vanhentunut 43 sekuntia laukoi Eetu Salmela kiekon katsomaan ja oli jo luistelemassa jäähyboxiin mutta tuomaristo arpoi jäähylle Tenkasen. Alivoimalla Karlsson nousi röyhkeästi maalille törmäten Nalliin ja joutui myös jäähyboxiin, KooVeellä oli parikymmentä sekuntia kahden miehen ylivoimaa. Viitala joutui venymään parhaimpaansa mutta kesti vielä. Palloseura kesti alivoimat mutta ajassa 24:36 Teemu Toriseva laukoi maalin edustan irtokiekosta 2-1 kavennuksen. Ja vajaan minuutin kuluttua kiekko oli jälleen Palloseuran verkossa mutta tämä osuma hylättiin potkumaalina aivan oikein.

KooVee tuli tasoihin ajassa 30:34, Niko Valkonen ohjasi keskeltä Joni Mäkelän siniviivavedon ohi Viitalan.

Enempää maaleja ei nähty enää toisessa erässä vaikka paikkoja oli mm. Kaislehdolla , KooVeen jäähyltä läpiajoon karanneella Jouni Aallolla ja viime hetkillä Tenkasella, Tenkasta koukattiin ja Palloseura pääsi aloittamaan kolmannen erän ylivoimalla.

Palloseura nousee johtoon ja mutta ei pysty ratkaisemaan

Palloseuran kolmannen erän alun YV toimi hienosti , Tenkanen yritti pienestä kulmasta  ja tuomari Ali Berrebbah näytti osumaa mutta muutti tuomiotaan KooVeen pelaajien protestoinnin jälkeen.

Koovee meni johtoon ajassa 44:07 , Palloseuran maalin tuntumaan jäi jälleen pyörimään irtokiekko jonka Niko Petro iski verkkoon.

Palloseura tuli kuitenkin pian tasoihin, ajassa 45:01. Joni Vuorela syötti päädystä ja Takaveräjä viimeisteli varmasti numeroiksi 3-3. Toisena syöttäjänä toimi Antti Salonen.

Hetki tästä murtautui Karlsson hyvään veto paikkaan mutta kiskaisi yli.

Palloseura meni 4-3 johtoon ajassa 54:34. Mikko Pehkonen laukoi sinivivalta , kiekko ajautui Eetu Mobergin ohjauksesta Kurteliukselle joka toimitti kiekon ohi vastaan tulleen Nallin.

KooVee otti Nallin pois maalilta ajassa 58:34, Kurtelius pääsi maalipaikkaan mutta päätti vielä kuljettaa hieman lähemmäksi ja puolustaja peitti sekä Kurteliuksen että Tenkasen yritykset tyhjään maaliin ja hetkeä myöhemmin Tenkanen komennettiin jäähylle kampituksesta joten KooVeelle jäi reilu puoliminuuttia aikaa jauhaa tasoitus kuudella-neljää vastaan.

KooVee käytti tilanteen hyväkseen , joukkue kehitteli melkoisen hässäkän Palloseuran maalille ja 6 sekuntia ennen vapauttavaa summeria pääsi Antti Törmänen runnomaan keskeltä pelin tasoihin 4-4  ja ottelun ratkaisu jouduttiin hakemaan jatkoajalla.

Jatkoajalla Karlsson nousi taas hyvin mutta laukoi vähän ohi, Vanhassa kotikaukalossaan vahvasti pelanneella Kaislehdolla puolestaan oli toisessa päädyssä tilanteensa. Lopullinen ratkaisu tuli ajassa 62:41. 3vs3 pelissä tulee helposti ylivoimahyökkäsyksiä, Törmänen syötti ja puolustaja Jonne Riekko laukoi tolpan juureen 4-5 voittomaalin kahdella yhtä vastaan hyökkäyksestä.

2 tähteä Tommi Takaveräjä

1 tähti Jukka-Pekka Kurtelius