Palloseura lähti hakemaan vuoden 2020 ensimmäistä voittoaan kun se kohtasi keskiviikko iltana kotiluolassaan lähimmän naapurinsa eli Indians Kaarinan.

Palloseuran ensimmäinen hyvä maalipaikka oli kun peliä oli pelattu hieman alle 2 minuuttia, Aleksi Karlsson syötti maalille josta Miku Ronkainen laukoi mutta yli.

Avausmaali syntyi ajassa 3:10. Palloseuran nelosketju pääsi ylivoima hyökkäykseen. Leevi Kannisto yritti syöttää takaisin keskelle hyökkäyksen avanneelle Joni Vuorelalle mutta kiekko osui HCIK:n pakkiin ja yllätti Indians vahti Santtu Toivomäen.

Indians oli lähellä tasoitusta 12 minuutin kohdalla mutta Topi Salokannas nollasi Jesse Leppikosken yrityksen.

Jukka-Pekka Kurtelius puolestaan oli lähellä maalintekoa 15 minuutin nurkilla mutta Toivomäki torjui rystynoston. Lähellä oli osuma myös minuuttia myöhemmin kun Kannisto syötti taakse mutta Joni Leppikosken veto meni takatolpalta ohi muutaman sentin.
Torjunnat avauserässä olivat HCIK:n Toivomäki 11 kertaa ja Palloseuran Topi Salokannaksella 7 torjuntaa.

Toinen erä alkoi maali-iloittelulla. Ensin Jesse Leppikoski laukoi tarkalla takakulma vedolla numerot tasoihin ajassa 20:34 mutta heti seuraavassa vaihdossa Palloseura otti Aleksi Karlssonin maalinedus ohjauksella jälleen johdon ajassa 20:47. Maalin syöttivät Joona Vainio ja Niko Ojala.

Illan ensimmäinen rangaistus laitettiin täytäntöön ajassa 23:06 kun Joni Vuorela joutui jäähylle kampituksesta. Palloseuran alivoimapeli oli kuitenkin vahvaa eikä HCIK saanut pahoja maalitilanteita.
Heti täyteen päästyään Palloseura kehitti hyvän tilanteen jossa ensin Kurtelius ja irtokiekosta Kannisto yrittivät maalintekoa mutta ilman tulosta.
28 minuutin kohdalla jykevällä Indians puolustaja Simo Pasosella oli loistopaikka mutta Topi Salokannas torjui varmasti läheltä lähteneen vedon.

Palloseura sai yv-mahdollisuuden ajassa 32:31 kun Jesse Leppikoski lähti huitomisesta ja pian Jesse sai seuraa Konsta Pöyhösestä joka nosti kiekon katsomoon. Kahden miehen yv ei tuottanut tulosta vaikka muutama hyvästä paikasta lähtenyt veto tulikin. Lähellä oli jopa nolo alivoimamaali mutta Topi Salokannas onneksi pelasti.
Uusi ylivoima alkoi ajassa 35:07 jolloin Toni Mahkonen joutui korkeasta mailasta boxiin, ylivoiman lopulla Indiansin Mikke Laurila kuitenkin karkasi läpi ja laukoi pelin 2-2 tasoihin ajassa 36:56.
Palloseura joutui erän lopulla alivoimalle kun Otto Rantaselle tuomittiin estämistä jäähy. Topi Salokannas joutui venymään hyvään torjuntaan Indians laukauksen edessä. Palloseuran tilanne vaikeutui entisestään kun Indiansin kahden miehen yv alkoi pelikellon näyttäessä aikaa 39:08 joten Indians sai yrittää reilun minuutin kahden miehen ylivoimalla, Niko Ojala sai laitataklauksesta 2+10 ja samaan syssyyn Joona Vainiolle tuomittiin vielä kymppi. Topi torjui toisessa erässä 9 kertaa ja Kaarinalaisten Toivomäki 11 kertaa.

Myöskään Indians ei onnistunut kahden miehen yv.llä.
Sen sijaan Palloseura meni 3-2 kun Kristian Tikka taituroi maalin edestä kiekon verkkoon ajassa 41:43. Syöttäjinä johtomaalissa olivat Totte Moberg ja Miku Ronkainen.

Ajassa 55:11 alkoi olla ratkaisun makua kun Palloseura otti 4-2 johdon. Miku Ronkainen seurasi hyvin päädystä ponnahtaneen Samuli Virtasen vedon ja siirsi kiekon verkkoon. Toinen syöttäjä oli Kristian Tikka.
Ajassa 56:13 alkaen Indians pääsi ylivoimalle kun Peteris Pujats sai korkeasta mailasta rangaistuksen, Indians otti samalla aikalisän ja Toivomäen pois maalilta. Kumpaakaan päätyyn ei jäähyn aikana syntynyt maalia mutta kun Peteris Pujats vapautui jäähyltä hän onnistui luistelemaan kentän läpi ja lyömään kiekon tyhjään verkkoon joten Palloseuran vuoden 2020 avausvoitto varmistui numeroin 5-2.

3 tähteä Kristian Tikka

2 tähteä Miku Ronkainen