Palloseuran Playoff kevät sai jatkoa kun Forssalaiset upean taistelun jälkeen kaatoivat Nokialla Pyryn maalein 4-3!

Palloseura sai otteluun hyvän startin kun Niklas Lehtimäki joutui jäähylle ajassa 1:34. Vajaan minuutin kuluttua Palloseura meni 0-1 johtoon, Eetu Moberg ajoi kulmasta maalille ja punnersi kiekon ohi Wille Mattilan ajassa 2:28. Avausmaalin syöttivät Aleksi Karlsson ja Mikko Saikkonen.

Valitettavasti Pyry pääsi pian tämän jälkeen myös pelaamaan ylivoimaa kun Tuomas Pyyhtiä nosti kiekon katsomon verkkoihin. 50 sekunnin pyörityksen jälkeen syntyi Pyryn tasoitus ajassa 4:01. Alex Olkinuora pääsi laukomaan Petrus Lintosen torjunnasta kimmahtaneen kiekon verkkoon.

Palloseura meni uudelleen johtoon seuraavalla minuutilla, Aleksi Karlsson toi kiekon ylös ja laukoi. Mattila ei saanut kiekkoa haltuunsa ja Eetu Moberg teki illan toisen osumansa ajassa 5:24. Maalin toinen syöttäjä oli Mikko Vainikka.

Toinen erä eteni mukavasti Palloseuran kontrollissa mutta erän puolivälissä tulleet rangaistukset sotkivat kuviot. Ensin Mikko Saikkonen joutui kiinnipitämisestä jäähylle ajassa 30:20 ja 16 sekuntia myöhemmin kiekko tuli pahasti Palloseuran vaihtoaition eteen kesken vaihdon ja Palloseuralle tuomittiin väärästä vaihdosta rangaistus joten Pyry pääsi pitkälle kahden miehen ylivoimalle. Palloseuran alivoima kolmella miehellä oli vahvaa mutta 7 sekuntia ennen kuin Saikkonen olisi vapautunut boxista pääsi Tomi Wilenius laukomaan pelin tasoihin.

Erän lopulla Pyry otti aikalisän hieman erikoiseen aikaan ajassa 39:27, aikalisällä haluttiin antaa huilia pitkän vaihdon pelanneelle viisikolle pitkän kiekon jälkeen. Pyry selvisikin pitkän kiekon jälkeisestä aloituksesta mutta Jukka-Pekka Kurtelius voitti uuden hyökkäyspään aloituksen ajassa 39:38 ja Palloseura sai pidettyä kiekon hyökkäysalueella, Veeti Vuorio syötti keskelle Miku Ronkaiselle joka jatkoi poikittain maalin editse Kurteliukselle jonka laukaus painui yläkulmaan ajassa 39:59 ja Palloseura 2-3 johtoon todellisella pukukoppi maalilla!

Kolmas erä alkoi Forssalaisittain huonosti kun Miku Ronkainen joutui kampituksesta jäähylle ajassa 41:30. Pyry käytti jälleen ylivoimansa hyväkseen tasoittaen ottelun numeroihin 3-3 hienon kuvion päätteeksi, Juuso Rämö käänsi syötön maalin tolpalta toiselle puolelle ja hienosti läpi ottelun torjunut Petrus Lintonen on Tomi Wileniuksen one-timerin edessä voimaton vaan Wilenius pääsi tuulettamaan illan toista maaliaan.

Maalin jälkeen ote oli jonkun aikaa Pyryllä mutta Lintonen oli varma. Erän puolivälin jälkeen ote alkoi siirtyä Palloseuralle , toki Pyrylläkin oli paikkansa.

Voittomaali syntyi 57:29. Jyri Waajakoski syötti ensin Aleksi Karlssonille joka näki hyvin viivasta nousevan Samuli Virtasen. Samulin terävä laukaus ohitti Mattilan ja Palloseura meni 3-4 johtoon.

Lopussa Pyry otti Mattilan pois maalilta, aikalisänhän he olivat käyttäneet aiemmin. Palloseura onnistui hyvin ajamaan Pyryn kiekolliset pelaajat kulmiin ja Lintonen torjui kaukaa tulleet vedot. Viimeinen aloitus oli Palloseuran päädyssä 4 sekuntia ennen loppua , Joni Vuorela voitti sen ja Palloseura pääsi tuulettamaan kolmatta voittoa sarjassa.

Seuraavana vastaan asettuu Kajaanin Hokki. Ottelut alkavat tiistaina Kajaanissa ja torstaina pelataan Forssassa.

Tähtiä olisivat ansainneet koko joukkue hienosta taistelusta! Aleksi Karlsson syötti kolme osumaa ja Petrus Lintonen torjui varmasti mutta kuten tapana on niin jaetaan tähdet

3 tähteä Samuli Virtanen , voittomaali, vahva puolustuspeli

2 tähteä Jukka-Pekka Kurtelius , hieno pukukoppi maali