Palloseura kohtasi lauantaina kotonaan D-Kiekon joka Palloseuran tavoin on aloittanut Suomi-sarja kauden hyvin. Palloseura oli ottelussa hallitsevampi osapuoli ja otti ansaitut pisteet maalein 4-1.

Ottelun alussa Palloseura joutui alivoimalle kun Kapteeni Samuli Virtanen passitettiin jäähylle. D-Kiekko ei onnistunut maalin teossa. Kerran kiekko pomppi vaarallisesti Topi Salokannaksen vartioiman Palloseuran maalin tuntumassa mutta tilanteesta selvittiin takaiskuitta.

Palloseura meni 1-0 johtoon ajassa 8:51 . Totte Moberg syötti Jyri Waajakoskelle joka eteni hyökkäysalueelle ja löysi syötöllään takatolpalta Aleksi Karlssonin joka laukoi kiekon varmasti verkkoon.

Aksu laittoi kiekon uudelleen D-Kiekon verkkoon 12 minuutin kohdalla Palloseuran pelatessa ylivoimaa mutta tämän osuman tuomaristo hylkäsi jalalla tehtynä. Tämän jälkeen D-Kiekolla oli erän kaltainen maalipaikka kun kiekko kimposi korkealle maalin edustalla mutta ei pomppinut Vihreäpaitojen maaliin.

D-Kiekko sai toisen erän alussa rangaistuksen väärästä vaihdosta ja ylivoimalla Palloseura meni 2-0 johtoon. Kapteeni Samuli Virtanen laukoi siniviivalta osuman Miku Ronkaisen ja Kristian Tikan esitöistä ajassa 22:41.

D-Kiekko onnistui kaventamaan reilua minuuttia myöhemmin numeroiksi 2-1. Jussi Viitanen oli jäänyt maalille vapaaksi ja saatuaan syötön hän onnistui laukomaan kiekon Topi Salokannaksen selän taakse.

Palloseura sai uuden ylivoimamahdollisuuden ottelun puolivälissä kun Samu Yliniva joutui huitomisesta boxiin. Ja ylivoima tuotti tulosta kun Totte Moberg jatkoi maaliputkeaan , maali kauden jokaisessa sarjaottelussa, laukomalla päädystä ponnahtaneen kiekon verkkoon ohi D-Kiekon maalivahti Antti Makkosen joka oli vielä torjunta-asennossa toisella tolpalla. Syöttöpisteet 3-1 maaliin kuittasivat Joona Tala ja Jyri Waajakoski.

Kolmas erä alkoi D-Kiekon kannalta surkeasti kun Jesse Jääskeläinen syyllistyi heti keskialoituksen kampitukseen ja joutui jäähylle 5 sekunnin kohdalla. Ylivoima ei kuitenkaan tuottanut tulosta ja ottelu jatkui tilanteessa 3-1.

Palloseura meni 4-1 johtoon ajassa 43:45. Pasi Palmumäki laukoi siniviivalta ja Aleksi Karlsson ohjasi illan toisen osumansa. Jyri Waajakoski kuittasi maalista illan kolmannen syöttöpisteensä.
48 minuutin kohdalla D-Kiekon Joni Kallio nosti kiekon katsomoon ja sai pelin viivyttämisestä 2 minuuttisen. Tämäkään yv ei tuottanut maalia vaikka Palloseura pommitti kohti Makkosen vartioimaa maalia useamman vedon.

Viitisen minuuttia ennen loppua D-Kiekon Atte Töyrylle pelattiin hieno paikka mutta Topi Salokannas torjui upeasti suoraan poikittaissyötöstä lähteneen vedon.
Palloseuran Pasi Palmumäki joutui huitomisesta vielä jäähylle ajassa 58:33 mutta Palloseuran voitto oli jo taskussa tämä eikä D-Kiekko saanut ylivoimalla kavennusta aikaiseksi joten kaikki 3 pistettä jäivät Forssaan hyvän esityksen jälkeen maalein 4-1.

3 tähteä Aleksi Karlsson
2 tähteä Pasi Palmumäki