Loimaalla nähtiin perjantaina harvinainen ottelu sillä paikallinen Saviseudun ylpeys Rockets ja Forssan Palloseura eivät pahemmin ole kohdanneet edustustasolla. Nyt taisteltiin jatkopaikasta Suomen-Cupin merkeissä.

Palloseura oli avauserässä hyvällä asenteella liikkeellä ja ratkaisi käytännössä ottelun voittamalla sen 1-5. Ottelu ehti vanheta 38 sekuntia kun Palloseura otti 0-1 johdon, Jukka-Pekka Kurtelius ja Peteris Pujats syöttelivät ja Jyri Waajakoski sai viimeistellä tyhjään maaliin.

Rockets näytti vaarallisuuttaan ajassa 3:39 Nikolas Ulessin istuessa estämis jäähyään. Palloseurankin paitaa muutama kausi sitten kantanut Tomi Pietilä jysäytti ylivoimalla melkoisen pommin joka upposi ohi Petrus Lintosen yläriman kautta ja isännät tulivat kotiyleisön riemuksi tasoihin.

Myöskin Palloseura osui ensimmäisellä ylivoimallaan, Joona Tala ja Joona Vainio rakensivat ja Miku Ronkainen teki maalin edestä illan ensimmäisen osumansa ajassa 7:45.

Myös Palloseuran kolmas maali syntyi Mikun mailanlavasta, Raivo Freidenfelds löysi nätillä syötöllä keskeltä Mikun ja verkko heilahti ajassa 12:59. 20 sekuntia myöhemmin tilanne oli jo 1-4 kun Miku Ronkainen ja Raivo Freidenfelds syöttelivät ja Niklas Saha sai viimeistellä hienon kuvion päätteeksi. Erän lopulla Nikolas Ulessi purjehti keskeltä läpi ja huijasi lopuksi Rockets vahti Altti Heinosen ja eränumerot 1-5 olivat valmiit. Maalin syötti pitkällä avauksella Petrus Lintonen.

Toiseen erään Rockets valmentaja Vepu Vehmas oli kehittelyt myrkkysopat ja kun Palloseura tuli 1-5 johto mielessä erään niin ei aikaakaan kun numerot olivat 3-5. Ensin Rocketsin paras pelaaja, Palloseuran paidassakin fanien suosikiksi noussut, Miska Niemi vei Palloseuran puolustusta kuin litran mittaa ja tykitti 2-5 kavennuksen ajassa 20:36 ja vajaa pari minuuttia myöhemmin syntyi komea 3-5 kavennus, Tomi Pietilä (2+1) sai laittaa tyhjiin Tommi Raunion oivallisesta syötöstä.

Palloseura sai kuitenkin pelistä kiinni ja Miku Ronkainen teki illan kolmannen maalinsa ajassa 23:59. Syöttäjinä Saha ja Freidenfelds. Palloseuran seitsemäs maali tuli ajassa 26:27, Jyri Waajakoski oli maalintekijä, syöttäjinä Ronkainen ja Pujats, Rocketsille oli jäähy tulossa ja Palloseura pyöritti hyvän tovin kuudella.

Rockets kavensi, Palloseuran kannalta nolosti, alivoimalla numeroiksi 4-7 ajassa 30:38. Veeti Mäkilä nousi hyvin maalin tekoon. Miska Niemi oli lähellä lisäosuman tekoa mutta veto pomppasi yläputkesta päätyverkkoon.Hetkeä myöhemmin , ajassa 32:17 syntyi kuitenkin Palloseuran kahdeksas maali. Peteris Pujats laukoi keskeltä kovaa ja veto upposi. Syöttäjänä toimi Joona Tala. Numeroista 4-8 lähdettiin kolmanteen erään.

Kolmannen erän alussa Palloseura pääsi ylivoimalle joka toimi nyt hyvin, Tala (0+3) ja Waajakoski rakensivat ja J-P Kurtelius osui heti kauden ensimmäisessä ottelussaan Palloseuran paidassa , pelikello näytti aikaa 41:03. Kolmas erä oli torjuntojen (20-5) valossa selkeästi Palloseuran hallintaa mutta Heinonen venyi torjuntoihin kunnes ottelun toiseksi viimeisen minuutin alussa pääsi Raivo Freidenfelds (1+3) keskeltä läpi ja laukoi tarkasti ylös , syöttäjinä illan päätös osumaan olivat Miku Ronkainen (3+3) ja Peteris Pujats (1+3)

Cup jatkuu lauantaina Forssassa klo 17.30 jolloin Laitilan Jyske saapuu Forssaan. Ottelussa ratkeaa jatkopaikka, voittaja jatkaa seuraavalle kierrokselle jolloin Mestis seurat tulevat mukaan.