Palloseura jatkaa Suomen-cupissa. Kuparikiekko kaatui Forssassa maalein 5-3. Maalintekijöinä Jyri Waajakoski, Eetu Moberg, Mikko Saikkonen, Aleksi Karlsson ja Otto Rantanen.

Kuparikiekko tarjosi Chiefsiä kovemman vastuksen ja laittoi ajoittain Palloseuran ahtaalle. Heti alussa Kuparikiekko sai yrittää vajaan minuutin kahden miehen ylivoimaa kun ensin Kasperi Lähteenmäki ja reilua minuuttia myöhemmin Toomas Veijola joutuivat jäähyaitioon. Vieraat ottivat johdon avauserässä ajassa 9:!5, Jere Lehtonen tarjoili oikea-aikaisen poikittaissyötön josta Santeri Sevänen karkasi nokikkain Palloseuran maalilla pelannneen Petrus Lintosen kanssa eikä erehtynyt vaan nosti vieraat 0-1 johtoon.

Kovin kauaa vieraat eivät kuitenkaan saaneet nauttia johtoasemasta sillä ajassa 11:27 Palloseura tasoitti, Aleksi Karlsson toi hyvin kiekon kulmasta keskelle, kiekko ajautui Jyri Waajakoskelle jonka napakka ranneveto upposi ohi Kuparikiekon maalilla pelanneen Juhani Oksmanin.

Heti toisen erän alussa Aleksi Karlsson nousi hyvin laukaisupaikkaan mutta Oksman kesti. Palloseura otti johdon erän toisella minuutilla, ajassa 21:21, Joona Vainio purki omalta puolustusalueelta ja Eetu Moberg ehti kiekkoon ennen Kuparikiekon puolustajaa päästen nokikkain Oksmanin kanssa. Komeat veivit ja kiekko verkkoon , tilanteeksi 2-1. Maalin toinen syöttäjä oli Roope Rohamo, Erän puolivälin paikkeilla Palloseura puolestaan pääsi kahden miehen ylivoimalle eikä kestänyt kuin 13 sekuntia kun helähti! Waajakoski passasi ensin b-pisteen nurkilta siniviivalle Toomas Veijolalle joka jatkoi poikittain Mikko Saikkoselle. Saikkonen otti tyhjät pois ja kiskaisi komean tykin yläpeltiin ja Palloseura johti 3-1.

Ottelu ei kuitenkaan ollut vielä läheskään valmis, Kuparikiekko painoi erän viimeisellä minuutilla uudelleen kahden miehen ylivoimaa Lähteenmäen istuessa illan toista jäähyään seuranaan Eetu Moberg. Summeriin oli enää aikaa 12 sekuntia kun Jari Pohjonen laukoi muutamasta metristä tarkasti alakulmaan joten kolmanteen erään lähdettiin numeroista 3-2.

Kolmannessa erässä Palloseura iski kahdesti, ensin ajassa 43:!9 Waajakoski jätti kiekon kulmassa Karlssonille joka kiuputti Kuparikiekon puolustusta mielinmäärin ja lopulta laukoi kiekon yli Oksmanin verkonperukoille. Mikko Jaakkola kuittasi Waajakosken ohella syöttöpisteen. Palloseuran viides osuma oli lähellä mutta Joni Vuorelan veto pomppi maalikehikosta ulos. Viides osuma syntyi ajassa 55:29. Vainio toi kiekon alueelle, syötti Mobergille joka laukoi ja paikalle luistellut Otto Rantanen laukoi irtokiekon verkkoon numeroiksi 5-2.

Kuparikiekko osoitti kuitenkin olevansa laadukas joukkue ja varmasti 2-divisioonassa kova luu. Kavennus loppunumeroihin 5-3 syntyi pelikellon näyttäessä aikaa 58:28. Vieraat voittivat aloituksen Palloseuran puolustuspäässä ja Sevänen pääsi tekemään illan toisen osumansa.

-Päivän pelissä mentiin niinkuin edellisessäkin. Ensimmäinen erä tunnusteltiin ja sitten parannettiin. Hyviä yksilösuorituksia nähtiin tänään. Viisikkopelissä on vielä hiomista rouheemmalla laikalla. Petu oli maalissa perusvarma. Suomen cup jatkuu niinkuin oli tavoitteena kommentoi mv-valmentaja Ville Nyrönen ottelua.

Mediaryhmä tavoitti pari osumaa syöttäneen Joona Vainion: Joonan vastaukset kursivoitu.

Varmasti helpottavat voitot kuluneelta viikolta vaikean reenimatsikauden startin jälkeen? Kyllä olivat todella helpottavat voitot, jonka huomasi myös koko joukkueen yleisilmeestä. -Kauden avausvoitto toi heti paljon rennomman fiiliksen koppiin.

II-divarijoukkueet vastassa jotka rikkovat paljon. Erikoistilannepelaaminen toimi tänään hyvin. Onko YV&AV-asioihin kiinnitetty treeneissä ylimääräistä huomiota? –Toistaiseksi on jäänyt vielä erikoistilanteet vähäiseksi treeneissä, mutta ens viikosta alkaen niihin ruvetaan kiinnittämään paljon huomiota.

Peli paranee matsi matsilta. Mihin asioihin tulee jatkossa kiinnittää huomiota, kun jo Cupin seuraavalla kierroksella saattaa tulla Mestis-joukkueita vastaan? –Omanpään puolustus pelaamiseen ehdottomasti. Mestis-joukkueet ovat jo taitavia ja hyvin liikkuvia jätkiä täynnä, joten miesvartiointi on todella tärkeää.