Palloseura sai perjantai-iltana vieraakseen Suomi-sarjaa johtavan Kiekko-Espoon joka oli voittanut 16 edellistä otteluaan. Sarjakakkonen Palloseura onnistui katkaisemaan vieraiden pitkän voittoputken ottamalla jatkoaikavoiton maalein 3-2.

Palloseuran ensimmäinen kunnon maalipaikka oli kolmen ja puolen minuutin kohdalla kun Kristian Tikka karkasi läpiajoon, Jani Nieminen K-Espoon maalilla ei kuitenkaan ollut yllätettävissä. Viiden minuutin paikkailla Miku Ronkainen haki hyvän laukaisupaikan mutta Niemisen syliin. Seitsemäs minuutti oli juuri täyttymässä kun Joni Leppikoski laukoi ja Nieminen hieman pompotteli mutta selvitti tilanteen. Palloseuran painostus jatkui ja minuuttia myöhemmin Aleksi Karlssonin veto pomppi jo maaliviivalla mutta tilanne kuitenkin säilyi maalittomana.

Toisen erän alussa Aleksi Karlsson joutui jäähylle, alivoimalla Miku Ronkainen kuitenkin karkasi läpi mutta laukoi ohi.
Palloseura otti 1-0 johdon ajassa 25:29. Samuli Virtanen laukoi siniviivalta ja Aleksi Karlsson ohjasi kiekon Jani Niemisen ohi verkkoon. Toinen syöttäjä oli Joona Tala.
Seuraavalla minuutilla Palloseura pääsi ylivoimalle kun Rudi Maarni kaatoi Miku Ronkaisen maalin kulmalla ajassa 26:56. Ylivoimalla Palloseura kehitteli kunnon hässäkän maalin eteen mutta Nieminen seisoi päällään ja torjui monta yritystä.
Jäähyn päätyttyä K-Espoo tasoitti, Joni Häppölä sai keskialueella irtokiekon ja karkasi Rudi Maarnin kanssa läpi, Häppölä syötti ja Maarni viimeisteli 1-1 tasoituksen ennen erän puoliväliä.
Palloseura otti uudelleen johdon ajassa 32:10 kun Miku Ronkainen punnersi irtokiekon verkkoon maalin edestä. Maalin syöttivät Joona Vainio ja Leevi Kannisto.
Kristian Tikalla oli hieno paikka mutta Nieminen torjui mainiosti eikä Peteris Pujatskaan saanut jatkotilanteessa kiekkoa maaliin reilut 5 minuuttia ennen summeria.
Palloseura pääsi hetkeä myöhemmin ylivoimalle kun Aleksi Junninen joutui jäähylle. Paras paikka yv.llä oli Kristian Tikalla joka pääsi laukomaan neliön keskeltä mutta Nieminen torjui jälleen.
Aivan erän lopulla Aleksi Karlsson joutui jäähylle.

Kolmannen erän alussa K-Espoo painoi kovin päälle ylivoimalle ja pyöritys jatkui myös jäähyn loppumisen jälkeen. Petrus Lintonen kuitenkin otti hyviä torjuntoja ja tilanne säilyi.
Palloseura iski puolestaan vaarallisesti vastahyökkäyksellä mutta Jani Nieminen selvitti Jesse Poussun yrityksen.
Espoon Rudi Maarni sai 2+2 korkeasta mailasta ajassa 47:47.
Ensimmäisen kakkosen lopulla Juuso Hämäläinen karkasi läpi ja hänen maalinteko yritys estettiin laittomin keinoin , tuloksena rangaistuslaukaus. Joni Häppölä tuli laukomaan mutta Petrus Lintonen torjui varmasti. Pitkä ylivoima oli avausminuuttia lukuunottamatta heikkoa eikä kunnon maalipaikkoja ollut.
Reilut 6 minuuttia ennen täyttä aikaa tuomittiin Palloseuralle väärästä vaihdosta jäähy. Alivoimalla Leevi Kannisto pääsi laukomaan vaarallisesti mutta Nieminen sai räpylää vähän väliin. K-Espoon 2-2 tasoitus syntyi ajassa 55:10 Oscar Leppäsen osumalla joka pomppi etukulmasta verkkoon.
Jyri Waajakoski laukoi kolmisen minuuttia ennen loppua vaarallisesti keskeltä mutta Nieminen venyi hanskatorjuntaan.
Aleksi Karlsson järjesti toiseksi viimeisellä minuutilla paikan Jukka-Pekka Kurteliukselle mutta Nieminen kesti jälleen. Miku Ronkaisella oli aivan lopussa loistopaikka voittomaaliin hänen saatua kiekon hyökkäysalueella mutta veto meni takakulmasta ohi ja ottelu eteni jatkoajalle numeroissa 2-2.

Jatkoaika vanheni vain 13 sekuntia kun Eetu Salmela rynni komeasti läpi ja laukoi kiekon vasempaan yläkulmaan ratkaisten Palloseuralle 3-2 voiton. Ratkaisumaalin syötti Jukka-Pekka Kurtelius.
Voiton myötä Palloseura pääsee mukavammalla fiiliksellä lähtemään kohti Raahea jossa lauantaina kohdataan Raahe-Kiekko alkaen klo 16.

3 tähteä Eetu Salmela
2 tähteä Miku Ronkainen