Palloseura sai launtaina vastaansa tärkeässä ottelussa playoffin kotietua ajatellen Tampereen KooVee:n. Palloseura oli hyvällä jalalla liikkeellä ja korjasi selkeän 7-2 voiton. Kristian Tikka viimeisteli hattutempun!

Palloseura sai illan ensimmäisen yv. mahdollisuuden ajassa 3:52 kun vieraat syyllistyivät väärään vaihtoon. Ylivoima oli kuitenkin kesyä eikä vaarallisia tilanteita syntynyt. Ylivoiman jälkeen Jyri Waajakoski nousi hyvin maalille muttei onnistunut ohittamaan Kooveen maalivahtia Tomi Risteliä. Myös vierailla oli paikkansa kun Mikko Sulonen ja hetken kuluttua Petteri Friman laukoivat hyvistä paikoista mutta Henri Viitala Palloseuran maalissa torjui varmasti. Erän puolivälissä Tommi Takaveräjä laukoi vaarallisesti mutta Risteli sai räpylää väliin ja maaliton tilanne säilyi.
Palloseura otti 1-0 johdon ajassa 13:39 Mikko Jaakkolan päästyä yksin läpi. Nätti harhautus ja kiekko Ristelin haaroista maaliin. Syöttäjinä osumaan olivat Mikko Saikkonen ja Niklas Sillanpää.
Palloseuran illan toinen yv alkoi ajassa 17:00 Mikko Korkiakosken kolhittua Kristian Tikkaa. Minuutin ylivoimapyörityksen jälkeen syntyi 2-0. Joona Tala laukoi ja Juuso Hämäläinen ohjasi kiekon ohi Ristelin, toisena syöttäjänä Waajakoski.

Toinen erä vanheni reilun minuutin kun Mikko Kulju laukoi kiekon Kooveen maaliin, päätuomari Jonne Mäkisalo kuitenkin oli viheltänyt pelin poikki näyttäen että Palloseuran pelaajia oli maalivahdin alueella.
Palloseura jatkoi painostusta ja ajassa 24:05 syntyi 3-0 kun Mikko Saikkonen laukoi toisella yrittämällään kiekon ohi Ristelin.
Pari minuuttia myöhemmin FPS sai jälleen yv mahdollisuuden kun Mika Niemi koukkasi ja joutui jäähylle, ylivoima kuitenkin katkesi ajassa 27:33 kun Hämäläiselle tuomittiin maalinedus väännöstä korkeastamailasta rangaistus, Viitala torjui hienosti Sulosen ohjauksen maalin edestä ja numerot säilyivät. Koovee sai kuitenkin vielä saman jäähyn aikana kuparisen rikki ajassa 29:28 kun Janne Anttila laukoi maalin kulmalta 3-1 kavennuksen.
Palloseuran komea 4-1 osuma syntyi pelikellon näyttäessä 30:49. Mikko Kulju tarjoili kulmasta ja Kristian Tikka tykitti vastakiekkoon niin ettei Risteli ehtinyt kissaa sanomaan! Tämän jälkeen Palloseuran Joona Tala vieraili jäähyboxissa mutta Palloseuran av kesti hyvin Viitalan johdolla.
Koovee onnistui ajassa 35:25 kun kokenut Mika Niemi pääsi vapaasti nousemaan maalin nurkalle ja laukoi 4-2 kavennuksen Kerisalmen syötöstä. Erän loppu oli lievää Kooveen hallintaa mutta Viitala napsi harvat vedot varmasti.

Kolmannen erän Palloseura aloitti vahvalla vyörytyksellä, Kooveellä oli suuria vaikeuksia päästä pois omalta alueeltaan. Erän viidennen minuutin alkaessa Viitala joutui kuitenkin torjumaan Kooveen pahan ohjauksen.
Ottelussa alkoi olla ratkaisun makua kun ajassa 49:25 Palloseura meni komealla maalilla 5-2 johtoon. Niklas Sillanpää laukoi siniviivalta ja Konsta Härkönen ohjasi kiekon maalin kattoon.
Palloseuran kuudes oli myös hieno maali, Tikka vei Kooveen pakkia kuin litran mittaa ja päästyään nokikkain Ristelin kanssa Tikka nosti kiekon maalin kattoon ajassa 53:28. Kulju ja Mikko Pehkonen tekivät esityön osumaan.
Ja tämäkään ei vielä riittänyt Kristian Tikalle joka iski hattutempun täyteen ajassa 59:53, terävä veto b-pisteen kaarelta yllätti Ristelin, syöttäjinä illan päätösosumaan olivat Kulju ja Jaakkola joten loppunumerot Palloseuran selkeä 7-2 voitto joten Palloseura otti vahvan otteen kotietuun!

-Tänään nähtiin taas vauhdikasta ja näyttävää FPS kiekkoa. Asiat tehtiin kunnolla ja järkevästi. Viitala pelasi hyvin maalissa ja maalin takana kommentoi MV-valmentaja Ville Nyrönen ottelua.

3 tähteä Kristian Tikka
2 tähteä Niklas Sillanpää