Palloseura kohtasi viikonlopun toisessa ottelussaan häntäpäähän jumittuneen Kotkan Titaanit. Palloseura nappasi 5-2 kotivoiton ja nousi kauden kuudennen kotivoiton myötä Suomi-sarjan kärkijoukkueeksi!

Avauserä ei ehtinyt vanheta kuin vajaan kaksi minuuttia kun Mikko Kulju laukoi Palloseuran 1-0 johtoon etukulma vedolla, maalin syöttivät Peteris Pujats ja Roope Rohamo.
Titaanit tulivat tasoihin ajassa 5:34, Miro Mänttäri syötti maalille ja kiekko kimposi Ville Myyryläisen luistimista verkkoon. Kyseessä ei kuitenkaan ollut potku joten tuomari Juha Suoraniemi ei epäröinyt näyttää keskelle. Maalin jälkeen ote siirtyi hetkeksi Titaaneille ja Topi Salokannas Palloseuran maalilla joutui venymään hyviin torjuntoihin, etenkin Otto Rantasen istuessa jäähyä kampituksesta Topi joutui aika pommitukseen ja torjui välillä jopa ilman mailaa.
Titaaneiden Petteri Paajanen joutui jäähylle ajassa 12:49 ja Palloseura käytti ylivoiman hyväkseen. Eetu Moberg teki johtomaalin ajassa 13:43 Mikko Saikkosen ja Jyri Waajakosken esitöistä. Enempää osumia ei erässä syntynyt vaikka molemmat saivat kokeilla kertaalleen ylivoimaa.

Toinen erä oli avauserää selkeämmin Palloseuran hallintaa. Palloseura otti 3-1 johdon kun Aleksi Karlssonin painava laukaus ympyröiden välistä upposi ohi Titaaneita läpi ottelun pystyssä pitäneen Matias Vuorenmaan. Ajassa 24:14 syntyneen osuman syöttivät jälleen Saikkonen ja Waajakoski.
Toisessa erässä ei enempää maaleja syntynyt vaikka paikkoja oli vaikka viiteen maaliin, esim.alivoimalla karkasivat Joni Vuorela ja Joona Vainio kaksistaan läpi mutta maalivahti Vuorenmaa torjui Vainion vedon.

Kolmas vanheni vain 14 sekuntia kun Karlsson tälläsi illan toisen osumansa suht pienestä kulmasta, syöttäjinä 4-1 maaliin olivat jälleen Saikkonen ja Waajakoski.
Eikä aikaakaan kun numerot taas muuttuivat, ajassa 41:34 maalintekijänä oli Peteris Pujats jolle syötön antoivat avausmaalintekijä Kulju sekä Kasperi Lähteenmäki. Lähteenmäki laukoi siniviivalta ja Kulju taitavasti käänsi kiekon luistimella maalin eteen josta Pujats pääsi viimeistelemään tyhjään maaliin.
Tämän jälkeen Palloseuran suurin into maalintekoon taantui ja ottelu aaltoili kahta ensimmäistä erää enemmän päästä-päähän. Titaanit onnistuivat kaventamaan numeroiksi 5-2 ajassa 53:58 Elmeri Kotron toimiessa maalintekijänä maalinedustalta.
Tämän jälkeen Palloseura laittoi vielä kahdesti kiekon ohi Vuorenmaan mutta kumpaakaan ei laskettu , ensin kiekko toimitettiin kädellä maaliin joko Joni Vuorelan tai Mikko Kuljun toimesta ja toista tuomari ei havainnut kun Otto Rantasen ylivoimalla maalin edestä laukoma kiekko kävi juuri ja juuri yli maaliviivan.

Päävalmentaja Asko Rantanen veti yhteen viikonlopun: eilen pelattiin Nokialla erittäin hyvin, oli kauden paras ja vauhdikkain ottelu tähän asti. Tänään ymmärrettävästi vireystaso ei ollut ihan samalla tasolla mutta riittävä kuitenkin. Ja pitää muistaa että Titaanit ei ole huono joukkue vaikka heillä ei kovin montaa pistettä olekaan. Uusi valmentaja , siellä ajetaan sisään uusia juttuja joten hyvä voitto meille.

MV-valmentaja Ville Nyrönen oli samoilla linjoilla: Hyvä peli taas tänään. Ehkä Nokia peli hiukan tylsytti terävintä särmää, mutta viisikot toimivat erinomaisesti. Alkuun oltiin hiukan odottelukannalla ja vastustaja sai luotua hyviä paikkoja, mutta Topi oli maalin suulla hyvin hereillä. Toisesta erästä lähtien päästiinkin sitten melko vahvasti kuskin paikalle, kiekko ja jalat liikkuivat hienosti. Tilastojenkin valossa joukkueen suoriutuminen näyttää todella hyvältä tähän saakka.

3 tähteä Eetu Moberg

2 tähteä Aleksi Karlsson