Palloseura kohtasi perjantai-iltana vierasottelussa Nokialla Pyryn. Menomatkalla Pyrytti mutta illalla ei! Palloseura toisti kuukauden takaisen tempun ja nollasi jälleen Pyryn. Oli todella kova suoritus Palloseuralta pitää Pyry nollilla runkosarjan molemmissa otteluissa!

Palloseura sai otteluun lentävän lähdön kun kiekko oli parin minuutin pelin jälkeen Pyryn maalissa. Joona Vainio syötti ja Leevi Kannisto viimeisteli varmasti päästyään nokikkain Tomi Ristelin kanssa. Seuraavalla minuutilla Pyry kehitteli hyvän tilanteen mutta Petrus Lintonen torjui hienosti Waltteri Selimgerein yrityksen.

Palloseura otti 0-2 johdon ajassa 4:19. Eetu Salmela levitti siniviivan tuntumassa toiselle puolelle josta Joona Vainio laukoi kohti maalia ja Kristian Tikka ohjasi kiekon ohi Ristelin ja vieraat ottivat kahden maalin johdon. Pyry turvautui maalin jälkeen aikalisään.

Lähellä oli Palloseuran kolmaskin maali, Otto Rantanen katkoi Pyryn hyökkäykseen lähdön Pyryn siniviivalla ja eteni muutaman metrin. Terävä laukaus kilahti kuitenkin tolppaan. Tämän jälkeen Pyry pääsi ylivoimalle kun Jyri Waajakoski määrättiin jäähylle. Petrus Lintonen torjui upeasti Ossi Pellisen ja Markku Flinckin laukaukset. Erän puolivälissä Pyryn vaarallisin pelaaja eli Markku Flinck purjehti Palloseuran pakkien välistä läpi mutta Petrus Lintonen torjui jälleen upeasti. Erän lopulla Flinck laukoi pienestä kulmasta mutta Petrus Lintonen torjui varmasti ja toiseen erään lähdettiin Palloseuran 0-2 johdossa.

Toisen erän alussa Palloseura sai yv-mahdollisuuden kun Palloseuraakin aikoinaan edustanut Niklas Murto passitettiin jäähylle. Palloseuran yv oli hyvää , pyöri alueella lähes koko kaksiminuuttisen ja laukauksia sateli kohti Ristelin maalia mutta tulosta ei kuitenkaan syntynyt. Erän kahdeksannella minuutilla Pyry kehitti vaarallisen tilanteen Palloseuran maalille mutta Lintonen kesti vaikka maalilla oli valtaisa ruuhka.

Erän puolivälin jälkeen kohteli Flinck kaltoin Miku Ronkaista ja lähti boxiin. Yv ei kuitenkaan tuottanut tulosta vaikka Miku Ronkainen ja Samuli Virtanen laukoivat vaarallisesti. Pyry sai myös ylivoimaa kun Joni Leppikoski oli jäähyllä mutta Petu Lintonen oli jälleen varma vaikka esim Riku Väkiparta laukoi vaarallisesti siniviivalta.

Rikkonaisessa toisessa erässä riitti rangaistuksia ja Palloseura pääsi erän loppupuolella kokeilemaan jopa viidelle-kolmea vastaan peliä mutta paikoista huolimatta ei kolmatta maalia syntynyt. Tomi Risteli torjui hyvin esim. Jyri Waajakosken kovan laukauksen. Muutama sekuntti ennen summeria joutui puolestaan Miku Ronkainen jäähylle joten kolmas erä alkoi Palloseuran 4vs3 ylivoimalla numeroiden ollessa edelleen 0-2.

Kolmannessa erässä Pyry haki hanakasti kavennusta ja kiekko pyöri pitkiäkin aikoja sitkeästi maaliaan puolustaneen vierasjoukkueen alueella. Mutta vanha sanontahan on että jos et tee niin kaveri tekee…näin juuri kävi , Totte Moberg toi kiekon ylös ja jätti Aleksi Karlssonille joka viimeisteli tarkalla laukauksella numeroiksi 0-3 ajassa 48:29.

Edellisestä maalista ei ollut kulunut minuuttiakaan kun Kristian Tikka vapautti Miku Ronkaisen läpiajoon joka viimeisteli varmasti numeroiksi 0-4.

Molemmat joukkueet yrittivät vielä ylivoimaa, Maaleja ei enää kuitenkaan syntynyt kumpaankaan päätyyn. Eetu Salmelan jäähyn aikana Miku Ronkainen karkasi läpiajoon joka päättyi tolppalaukaukseen. Tomi Risteli torjui ottelussa 40 kertaa ja Petrus Lintonen nappasi nollapelissään 28 torjuntaa, joukossa muutama todella iso torjunta.

3 tähteä Petrus Lintonen

2 tähteä Joona Vainio