Palloseura sai ylemmän jatkosarjan ensimmäiseen kotiotteluunsa vastaansa HC Giantsin Hollolasta. Giants haki Forssasta tammikuussa täyden pistepotin 4-5 voitolla joka nyt kuitattiin korkojen kera komealla 11-3 kotivoitolla. Samalla varmistui että Palloseura lähtee playoff otteluihin sijalta 2 joka tarkoittaa sitä että Palloseura saa kotiedun puolivälierien lisäksi myös mahdollisiin välieriin.

Palloseuran ensimmäinen tilanne oli minuutin kohdalla kun lauantain voittomaali sankari Jukka-Pekka Kurtelius pääsi maalinkulmalta yrittämään maalintekoa mutta Ville Viskari HCGiantsin maalilla kesti. Neljän minuutin kohdalla Jyri Waajakoski petasi Aleksi Karlssonille maalipaikan mutta Aksu ajautui hieman liian lähelle eikä onnistunut maalinteossa.

HC Giants otti 0-1 johdon ajassa 4:46. Kasper Korhonen syötti maalintakaa ja Juha Veneskari laukoi tarkasti takanurkkaan ohi Petrus Lintosen.

Palloseuran 1-1 tasoitus syntyi ajassa 6:27. Aleksi Karlsson nousi vahvasti maalille ja tuikkasi kiekon etukulmasta ohi Viskarin. Maalin syöttäjä oli Kristian Tikka.
Reilun yhdentoista minuutin pelin jälkeen Veeti Vuorio laukoi vaarallisesti mutta Viskari onnistui torjumaan kiekon maalin katolle.
Seuraavassa vaihdossa Palloseura meni 2-1 johtoon, kiekko pelattiin maalinkulmalle Miku Ronkaiselle joka laukoi kiekon verkkoon. Maaliin esityön teki Totte Moberg.

Giantsin Rene Sandås sai kiinnipitämisestä rangaistuksen ja parinkymmenen sekunnin pyörityksen jälkeen maalijyvän löytänyt Jukka-Pekka Kurtelius laukoi numeroiksi 3-1 ajassa 12:38. Syöttäjinä ylivoimamaaliin olivat Jyri Waajakoski ja Joona Tala.
Giantsin kavennus oli lähellä kun Saku Aavajoki kilautti ylärimaa… vastahyökkäyksestä Palloseura teki numeroiksi 4-1. Peteris Pujats laukoi irtokiekon ohi Viskarin ajassa 15:28, maalin syöttäjä oli Kristian Tikka.
Aleksi Karlssonilla oli pian paikka iskeä jo joukkueensa viides maali mutta Viskari torjui läpiajon.
Erän lopulla Giants sai ylivoima mahdollisuuden kun Samuli Virtanen ja puoli minuuttia myöhemmin Joona Vainio joutuivat jäähypenkille. Palloseuran alivoima oli kuitenkin vahvaa ja numerot säilyivät joten toiseen erään tilanteesta 4-1.

Toisen erän alkupuolella Giants sai uuden yv:n kun ensin Joel Lehtonen joutui jäähylle ja 50 sekuntia myöhemmin Samuli Virtanen joutui pelin viivyttämistä jäähylle. Tällä kertaa Giantsin kahden miehen yv tuotti tulosta kun Saku Aavajoki onnistui laukomaan kiekon verkkoon ajassa 24:07 numeroiksi 4-2.
Seuraavalla minuutilla numerot olivat jo 4-3 kun Tomi Stylman onnistui yllättämään Petrus Lintosen pitkän omalta alueelta lähteneen kuljetuksen päätteeksi.
Erän puolivälin jälkeen Veeti Vuorio järjesti pari vaarallista tilannetta mutta kiekkoa ei saatu verkkoon vaikka Niklas Sahalla oli jo tyhjä maali edessä, ikävä pomppu esti maalin synnyn.
Palloseuran viides maali syntyi ajassa 32:32. Totte Moberg voitti hyökkäyspään aloituksen ja Miku Ronkainen laukoi illan toisen maalinsa ympyröiden välistä.
Palloseura joutui jälleen alivoimalle kun Peteris Pujatsille tuomittiin koukkaamisesta jäähy, Juho Veneskari laukoi keskeltä vaarallisesti mutta Petrus Lintonen torjui. Alivoimasta selvittiin ilman takaiskua.
Palloseura sai erän lopussa ylivoiman kun Saku Laitinen kampitti Veeti Vuorion. Ylivoimamaalia ei erän loppuun onnistuttu tekemään joten rangaistus jatkui toiseen erään.

Kolmas erä vanheni vain 44 sekuntia kun kiekko pelattiin keskelle Otto Rantaselle joka tykitti Palloseuran ylivoimalla 6-3 johtoon, syöttäjinä olivat Joona Tala ja Jyri Waajakoski.
Palloseura meni jo 7-3 johtoon ajassa 41:59. Miku Ronkainen odotti taktisesti kulmassa että Giants pelaaja koskee kiekkoon , muuten olisi tullut korkeasta mailasta katko. Kun Giants pelaaja vihdoin hipaisi kiekkoa niin Miku nappasi sen ja syötti luukulle josta Leevi Kannisto teki osuman. Toinen syöttäjä oli Totte Moberg. Seuranneen keskialoituksen jälkeen Otto Rantaselle tuomittiin jäähy korkeasta mailasta.
Tämä ei kuitenkaan tahtia haitannut sillä Aleksi Karlsson karkasi läpi ja teki komealla rystynostolla alivoima maalin. Maalin syötti Jyri Waajakoski.

Erän seitsemännellä minuutilla Palloseura teki jo yhdeksännen maalin. Samuli Virtanen laukoi ja Viskari pompotteli, Jyri Waajakoski tuli ja löi kiekon ilmasta verkkoon. Toinen syöttäjä 9-3 maaliin oli Aleksi Karlsson.
Ajassa 56:53 syntyi 10-3, Joona Vainio paineli koko kentän läpi ja narutti Viskarinkin tehden komean maalin. Syöttöpisteet maaliin saivat Eetu Salmela ja maalivahti Petrus Lintonen.
Joona Vainio iski vielä toistamiseen ottelun viimeisellä minuutilla, siniviiva veto painui verkkoon ja illan päätösnumerot 11-3 olivat valmiit. Illan viimeisen maalin syöttivät koko illan hyvin yrittänyt Veeti Vuorio ja Vainion pakkipari Eetu Salmela.

3 tähteä Jyri Waajakoski
2 tähteä Miku Ronkainen