Elokuussa paluun kiekkokalenteriin tekevä Jääkiekon Suomen Cup pelataan aikavälillä 11.8.-22.9. Ensimmäinen ottelukierros arvottiin tänään 7.6  ja arpa heitti Palloseuran Lapualle Virkiän vieraaksi. Virkiä sijoittui 2-divisioonassa Keskimaan lohkossa toiseksi 4 pistettä Suomi-sarjaan nousseesta MuIK Hockeysta jääneenä.

Suomen Cupin pelit pelataan perjantaisin. Ensimmäiselle kierrokselle arvotaan osa II divisioonan seuroista pelaamaan keskenään siten, että seuraavalle kierrokselle syntyy 20 otteluparia, Suomi-sarjan joukkueet aloittavat pelit toiselta kierrokselta. Toisen kierroksen voittajat jatkavat kolmannelle kierrokselle, jolloin mukaan tulevat 12 Mestis-joukkuetta. Näin kolmannella kierroksella on 16 otteluparia, joista voittajat jatkavat seuraavalle kierrokselle. Myös seuraavat kierrokset pelataan yhden ottelun voitosta ja näin Suomen Cupin finaali pelataan perjantaina 22. syyskuuta.

pe 11.8. 1. kierros (ET)

KJT Haukat
HAKI VG-62

pe 25.8. 3. kierros
Otteluparit arvotaan siten, ettei II divisioonan joukkue kohtaa Mestis-joukkuetta ellei tilanne ole se, että vähintään 12 Suomi-sarjajoukkuetta ei selviydy jatkoon.
pe 1.9. neljännesvälierät

pe 8.9. puolivälierät