Suomisarja pyörähtää käyntiin perjantaina 21.9. Myös Palloseura aloittaa kautensa perjantaina, avausottelu pelataan kotikaukalossa ja vastaan saapuu lähinaapuri HC Indians Kaarina. Ottelun alkamisaika on klo 18.30. Lauantaina jatketaan myös kotikaukalossa kun Forssaan saapuu uusi tuttavuus , sarjanousija HC Giants Hollolasta.

Mediaryhmä haastatteli Palloseuran päävalmentajaa Asko Rantasta.

Millaisin tavoittein lähdetään kauteen ? –Selkeä tavoite on saavuttaa paikka kahdeksan joukkueen ylemmässä jatkosarjassa, tiedämme mitä se vaatii. Keväällä sitten tarkennamme tavoitetta. Ennakkokaavailuissa emme ole aivan kärkeen veikattu mutta niin monena vuonna meidät on lytätty ennen kautta. Pelit pelataan kaukalossa, ei paperilla.

Mitkä joukkueet nostaisit kauden alla ennakkosuosikiksi? – Pyry , Hokki ja Kiekko-Espoo vaikuttavat ennakkoon vahvimmilta, toki 5-6.lla joukkueella on mahdollisuus voittaa sarja. Tosiasia on ettei tässä sarjassa ole yhtään helppoa peliä, jos asenne on vähänkin pielessä niin otteluita on vaikea voittaa. Joka ilta pitää olla terävänä, ilmaisia pisteitä tässä sarjassa ei ole jaossa.

Millaista peliä Palloseura aikoo esittää Forssalaisyleisölle? –Pyrimme pelaamaan vastustajan kannalta veemäistä, ikävää kiekkoilua. Pyrimme pelaamaan niin ettei meitä vastaan ole mukava pelata. Uskon että menemme koko ajan eteenpäin ja pystymme parantamaan peliä kauden mittaan. Yksi henkilokohtainen tavoite on kehittää meidän pelaajista parempia.

Mitä mieltä olet joukkueen vaihtuvuudesta? –Viime kaudella oli sen verran laaja materiaali että joukkueen perusrunko säilyi kuitenkin melko hyvin koossa. Toki lähtijöitä oli paljon mutta myös hyviä kavereita on tullut. Odottelen juuri nyttenkin puhelua eli kyllä hereillä ollaan vahvistusten suhteen.

Kiitos haastattelusta Asko ja tsemppiä kauteen. – Kiitos , hallilla nähdään!

Tulleet pelaajat : Petrus Lintonen (JHT) , Toomas Veijola (Ranska) , Miku Ronkainen (HPK-A),  Peteris Pujats (Karhu HT), Kasperi Lähteenmäki (Luja HT) , Roope Rohamo (pari välivuotta) ja Jesse Poussu (Hokki A, ei vielä sopimuspelaaja)

Lähteneitä : Henri Viitala (Ruotsi Gislaved), Joona Tala (TuTo Hockey) , Teemu Karjalainen (JHT) , Juuso Hämäläinen (JHT), Tommi Takaveräjä (K-Espoo), Niklas Sillanpää (K-Espoo), Niklas Murto (TuTo A), Eetu Salmela (HCIK), Konsta Härkönen (Raahe-Kiekko), Jeffrey Lawman, Vili-Jesper Koivula (KOOVEE), Eetu Moksunen (Puola Nowy Targ) ja Jukka-Pekka Kurtelius (HC Vantaa) Palloseura kiittää kaikkia panoksestaan Vihreässä paidassa ja toivottaa menestystä uusissa haasteissa. Erityiskiitokset Jukka-Pekka Kurteliukselle joka kävi vielä Suomen-Cupissa auttamassa Palloseuraa, hieno ura saa jatkoa lyhyemmän ajomatkan päässä Vantaalla, tsemppiä Jukkis kauteen !