Palloseura pelaa viikonvaihteessa kaksi vierasottelua kun se kohtaa sarjan kärkikaksikon vierasotteluissa. Myös kokoonpano elää hieman siirtoajan lähestyessä.

Palloseura matkaa perjantai-iltana Nokialle kohtaamaan ylemmän jatkosarjan kärkijoukkueen Nokian Pyryn. Alkusarjassa Nokialla Pyry otti vakuuttavan 6-0 voiton ottelussa joka oli kyllä tulosta paljon tasaisempi mutta joka tapauksessa Vihreäpaitojen pitää olla alusta asti hereillä sillä viimeksi Pyry iski avausmaalin alle kymmenen sekunnin.

Forssassa pelatussa ottelussa Palloseura sensijaan kaatoi Pyryn maalein 3-2 eli eiköhän tasainen peli ole tiedossa. Pyry on kerännyt pelaamissaan 33.ssa ottelussa 75 pistettä kun kolmentena viikonvaihteeseen lähtevä Palloseura on napsinut 34.ssa ottelussa 71 pistettä. Välissä on Palloseuraa lauantaina isännöivä Porvoon Hunters jolla on 33:sta ottelusta koossa 74 pistettä. Alkusarjassa Hunters jäi Palloseuralta voittamatta sillä Hunters haki Forssasta 3-7 voiton ja kesti myös Porvoossa vieraiden kirin voittaen 6-4. Haastava viikonloppu siis jälleen tiedossa! Molemmat ottelut näkyvät myös Fanseat palvelun kautta. PYRY-FPS 2.2 klo 19.00 ja Hunters-FPS 3.2 klo 17.00

-Luottavaisin mielin lähdetään haastamaan sarjan kärkijoukkueita, vaikka muutama poissaolo onkin. Jeffrey Lawman kärsii 1 ottelun pelikieltoa ja Teemu Karjalainen parantelee pientä kolhua. Muuten joukkue on terveenä ja valmiina kamppailemaan tärkeistä pisteistä tuumaili valmentaja Marko Vehmas torstai-iltana.

Kokoonpanoon tulee myös muutoksia sillä vähälle peliajalla viime aikona jäänyt Kasper Ruohonen siirtyy sarjaporrasta alemmaksi Hollolaisen HC Giantsin riveihin. Harjoitusotteluissa lupaavasti esiintynyt Kasper pelasi sarjassa loppujen lopuksi vain 6 ottelua jossa syntyivät tehot 0+3. Palloseura kiittää Kasperia ajastaan Vihreässäpaidassa ja toivottaa uralle uutta nousua Hollolassa.

Myös vähälle peliajalla jääneet Erik Nilsson ja Joni Leppikoski lähtevät hakemaan peliaikaa naapuriseura Loimijoen Liekeistä lainasopimuksella joka päättyy ennen siirtoajan päättymistä. Jo aiemmin Santtu Ahonen siirtyi Loimaalle Rocketsin riveihin.