Palloseura kohtasi Suomi-sarjan ylemmän jatkosarjan viimeisessä ottelussaan Kaarinassa Indiansin. Palloseura otti voiton myös kauden viimeisessä ”Kymppitien derbyssä” ja jälleen selkein numeroin lopputuloksen ollessa 2-5.

Avauserässä Mikko Saikkonen sivalsi siniviivalta avausosuman ajassa 14:32, 0-1 maalin syöttivät Toomas Veijola ja Eetu Moberg. Johto kesti reilun minuutin kun Toni Nurmi pääsi tasoittamaan maalin kulmalta ajassa 15:49.

Palloseura iski kuitenkin vielä kertaalleen , Joona Vainio teki esityön ja Paul Manushin laukoi eränumeroiksi 1-2 ajassa 17:38.

Toisessa erässä Palloseura meni ajassa 23:26 1-3 johtoon kun Aleksi Karlsson kiskaisi suoraan Otto Rantasen poikittaissyötöstä komean osuman, toinen syöttäjä oli Eetu Moberg. Hetkeä myöhemmin Miku Ronkainen kilautti alivoimalla yläputkea.

Erän loppupuolella HCIK pääsi kaventamaan toisen erän jälkeiseksi tilanteeksi 2-3 kun viime kaudella Vihreätäkin paitaa kantanut Kristian Tikka kikkaili itsensä komeasti läpi ja laukoi tarkasti takanurkkaan ajassa 37:04.

Kolmannessa erässä kuuden minuutin kohdalla HCIK:lle tuomittiin rangaistuslaukaus mutta Petrus Lintonen torjui hienosti Otto Rehelmän yrityksen.

Ottelun lopullinen ratkaisu tuli ajassa 57:30 kun Palloseuran pelatessa ylivoimaa Aleksi Karlsson karkasi pakkien välistä ja laukoi ottelun ainoan ylivoimamaalin, syöttäjinä Otto Rantanen ja  Mikko Saikkonen. HCIK pääsi kuudesti ylivoimalle mutta Palloseuran alivoima kesti tilanteet hienosti. Palloseura puolestaan kokeili kolmesti ylivoimalla joista viimeinen tuotti tulosta.

Lopussa Indians otti vielä mv Kalle Hokkasen penkille ja haki kavennusta kuudella, Petu Lintonen joutui pari kertaa torjumaan kunnes hyvin maalipaikkoja läpi ottelun haistellut Miku Ronkainen laukoi kiekon tyhjiin ajassa 59:06 , syöttäjänä maalivahti Petrus Lintonen, ja loppunumerot 2-5 olivat valmiit.

Ottelun jälkeen odoteltiin muiden Suomi-sarja otteluiden päättymistä ja niiden loputtua selvisi että Palloseuran pudotuspeli vastustaja on Nokian Pyry. Ottelut alkavat lauantaina 2.3 Nokialla ja sunnuntaina jatketaan Forssassa.

3 tähteä Petrus Lintonen

2 tähteä Aleksi Karlsson